Home » , » Νέα Συριζέικα "αριστερά" ήθη

Νέα Συριζέικα "αριστερά" ήθη

Από giorgis , Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 | 3:18 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές που στελέχωναν ψηφοδέλτια αριστερών κομμάτων είχαν ένα άλλο ήθος μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από τους υποψηφίους των αστικών κομμάτων.
Δεν είχαν προσωπικά εκλογικά κέντρα, δεν κυκλοφορούσαν έντυπα διαφημίζοντας την υποψηφιότητα τους, δεν έδιναν ατομικό αγώνα για να εκλεγούν οι ίδιοι βουλευτές. Πάλευαν συλλογικά για την εκλογική ενδυνάμωση του κόμματος τους.

Αυτά όμως μέχρι χτες. Σήμερα κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές του Σύριζα μας φέρνουν νέα «αριστερή» νοοτροπία στον προεκλογικό αγώνα τους. Κατασκευάζουν προσωπικά σποτ –που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο-  προπαγανδίζοντας την υποψηφιότητά τους, διεκδικώντας την προτίμηση του εκλογικού σώματος.

Τέτοια διαφημιστικά σποτάκια συναντήσαμε του Νίκου Βούτση του Νίκου Ξυδάκη και του Παναγιώτη Κουρουμπλή. (Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα).

Αντε και σ’ «ανώτερα». Να δούμε δηλαδή την φάτσα σας σε αφίσες στους δρόμους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2015 στις 8:29 π.μ.

<>και μας φέρνει όλα τα γνωστά ήθη και έθιμα του. Καλημέρα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2015 στις 2:26 μ.μ.

Yπ. Βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ μας καλεί να δείξουμε "αλληλεγγύη" στο τραπεζικό σύστημα!!!
Ναι, ναί καλέ διάβασες!!!

Σε έχουν ριμάξει οι τράπεζες στους τόκους, στα πανωτόκια, στις δόσεις... αλλά ΕΣΥ πρέπει να δείξεις την αλληλεγγύη σου, να τρέξεις ΤΩΡΑ να καταθέσεις 1 ευρώ για να δείξεις πως είσαι αλληλέγγυος / αλληλέγγυα!

Τι ακόμα κάθεσαι; Δεν θα ανταποκριθείς στο κάλεσμα του Δημήτρη Τσουκαλά, πρώην προέδρου της ΟΤΟΕ και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

"Με την ιδιότητά του π. Προέδρου της ΟΤΟΕ των εργαζομένων στις τράπεζες, σας καλώ ως συμβολική πράξη στήριξης του τραπεζικού συστήματος και της πατρίδας μας, να καταθέσουμε συμβολικά 1 ευρώ ο καθένας μας στις Ελληνικές τράπεζες."

Καταλάβες τώρα, ποιός είναι ο καημός τους; Να στηρίξουμε τους καημενούληδες τραπεζίτες!
Γι' αυτούς νοιάζεται και ο ΣΥΡΙΖΑ... γι' αυτό και ο ΣΕΒ και άλλοι πλουτοκράτες τον έχουν στα ώπα - ώπα... Ή με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ή με τους ΕΡΓΑΤΕΣ!


ΚΚΕ δαγκωτό ΤΩΡΑ!


Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2015 στις 3:12 μ.μ.

Βαθύ για αυτό θα κάνεις καμία αναφορά;

Ο Δήμος Πατρέων απαντάει στην λάσπη του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και των χειροκροτητών του.
Ο Δήμος Πατρέων ούτε έκανε ούτε πρόκειται να κάνει απολύσεις ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, απαντώντας σε δημοσιεύματα ... του τοπικού Τύπου και στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου τα οποία αναφέρουν ότι οι 16 εργαζόμενοι στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων απολύθηκαν.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Κ. Πελετίδης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων και τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια με τη Δημοτική Αρχή, από όπου κι αν προέρχονται αυτά.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση στο συνημμένο:http://www.902.gr/sites/default/files/anakoinosi_gia_toys_16_ergazomenoys_toy_kodip.pdf

Πηγή : 902.gr

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2015 στις 3:29 μ.μ.

Προβοκάτσια κατά του Κ. Πελετίδη από τον Πασοκοσυριζαϊκό εσμό του Εργατικού Κέντρου Πάτρας ...

Σε ανακοίνωσή της η «Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση» - οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας στηλιτεύουν το γεγονός ότι το Εργατικό Κέντρο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι απολύθηκαν και μάλιστα στις 15 Γενάρη!

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους ίδιους τους εργαζόμενους, με το κλαδικό συνδικάτο των ΟΤΑ που βρίσκεται στο πλευρό τους, αλλά και με τον κοινωνικό οργανισμό του δήμου πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχουν γίνει απολύσεις, ότι οι 16 εργαζόμενοι θα εργαστούν κανονικά τη Δευτέρα, ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους διεκδικώντας από την κυβέρνηση να πληρωθούν, αλλά και για το σύνολο των δικαιωμάτων τους και ότι η δημοτική αρχή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πληρωθούν, να λειτουργήσουν οι δομές και οι υπηρεσίες του οργανισμού, ότι στηρίζει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των εργαζομένων και των γονιών στην εναντίωσή τους σε αυτή την εξέλιξη. Μας δημιουργείται λοιπόν το ερώτημα: Γιατί η πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ στο Εργατικό Κέντρο μιλάει για απολύσεις; Επίσης, πρέπει να πούμε ότι η ανακοίνωση αυτή ουδέποτε συζητήθηκε σε διοικητικό συμβούλιο και για το ζήτημα αυτό δεν τοποθετήθηκαν οι δυνάμεις της Ταξικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης».

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2015 στις 3:41 μ.μ.

Και το ΣΕΚ κυκλοφορεί σταυρωμένα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ..Κατάντια

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2015 στις 9:49 μ.μ.

Φιλε ανωνυμε,να ξερεις, οτι η καταντια, ειναι του ελληνικου λαου ,που θα παει με χιλιαδες ελπιδες φορτωμενος να ψηφισει! Για μας ειναι καταντια φιλε μου,....γιατι για τους αλλους ειναι απλα "μπιζνα"!! Χασουν -κερδισουν,μαθημενοι ειναι στις απατες! Εμεις,ως λαος καταντησαμε να ειμαστε μεταξυ Σκυλας και Χαρβδης! Δυστυχως.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger