Home » , » Ο Σαμαράς και το .. ενδιαφέρον του για την μεσαία τάξη

Ο Σαμαράς και το .. ενδιαφέρον του για την μεσαία τάξη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 | 2:06 π.μ.

Μόλις το Σαββάτο σε συνέντευξη που έδωσε στα «ΝΕΑ» ο Αντ. Σαμαράς μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη».

Ελα όμως που συμπτωματικά δημοσιεύεται σε Κυριακάτικη εφημερίδα έκθεση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που τα στοιχεία της είναι καταπέλτης για τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και δείχνουν ότι επί των ημερών διακυβέρνησης της χώρας από την συγκυβέρνηση η λεγόμενη μεσαία τάξη πάει στην κυριολεξία για αφανισμό.

Τι μας λένε αυτά τα στοιχεία που δεν μπορεί να αμφισβητηθούν; Ότι την τελευταία πενταετία έχουν βάλει λουκέτο 220.000 επιχειρήσεις ενώ σύμφωνα με έρευνα της ICAP, σε δείγμα 16.000 εταιρειών, ο συνολικός τζίρος τους μειώθηκε μέσα σε 5 χρόνια κατά 77 δις ευρώ ή 35%.

Οσο για την περιβόητη «ανάπτυξη» που έρχεται η ίδια έκθεση εκτιμάει ότι το 2015 θα διακόψουν τη λειτουργία τους άλλες 40.000 εταιρείες και θα χαθούν πάνω από 100.000 θέσεις εργσίας.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του «sacces story» των Σαμαρά – Βενιζέλου. Εδώ να υπογραμμίσουμε ότι  στην Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδας,  κανείς δεν μπορεί να της αποδώσει   αντιπολιτευτική διάθεση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger