Home » , » Πόσο θα μας κοστίσει ο Γκούρια και η παρέα του;

Πόσο θα μας κοστίσει ο Γκούρια και η παρέα του;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 | 9:50 μ.μ.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλουμε ότι ο Σύριζα προωθεί ορθολογισμό δαπανών ως προς την λειτουργία της κυβέρνησης, όπως αναφέρουν πηγές προκείμενε στο κόμμα της Κουμουνδούρου, φέρνοντας σαν παράδειγμα την λειτουργία της αντιπροεδρίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πέρυσι το γραφείο του Ευ. Βενιζέλου κόστισε 468.000 ευρώ, ενώ για το 2015 το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό 118.000.

Μια ερώτηση όμως θα θέλαμε να κάνουμε. Πριν μερικές μέρες, στις 11/2 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Ανχέλ Γκουρία, και σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις τότε ο οργανισμός αυτός θα δώσει τα «φώτα» του ώστε να ληφθούν μια σειρά μέτρα για να υπάρξει ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Να προσπεράσουμε τον ρόλο αυτού του οργανισμού και να θέσουμε μια ερώτηση: Πόσο θα μας κοστίσουν αυτές οι «προσφορές» του ΟΟΣΑ; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μας κοστίσει πολύ περισσότερο από όσα τσέπωσε ο ίδιος οργανισμός από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για να συμβάλει με τις προτάσεις του  στον «εκσυγχρονισμό του κράτους». Τότε η αμοιβή του ΟΟΣΑ ήταν κάπου 1.000.000 ευρώ.

Θεωρούμε αυτονόητο και στα πλαίσια της διαφάνειας να ανακοινώσει η κυβέρνηση πόσο θα πληρόσει ο ελληνικός λαός τον Γκούρια και την παρέα του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger