Home » , » ΚΚΕ για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

ΚΚΕ για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 | 12:56 π.μ.

Απόλυτα προβλέψιμη η τοποθέτηση του ΚΚΕ –έγινε μέσα από την ιστοσελίδα του 902 σε ανυπόγραφο κείμενο που τιτλοφορείται «Αλ. Τσίπρας: Διαβεβαίωσε το κεφάλαιο ότι θα κινηθεί εντός της στρατηγικής που υπηρετεί την κερδοφορία του»- και η οποία επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις του ΚΚΕ για τον Σύριζα.

Το συγκεκριμένο κείμενο αναφερόμενο την ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα,  που παρουσίασε στην Ολομέλεια της Βουλής τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, κάνει λόγο ότι εκ μέρους της κυβέρνησης επιχειρείτε ένας «απροκάλυπτος εμπαιγμός σε βάρος της εργατικής τάξης, συνολικά του λαού»  που την εστιάζει στο ότι «στο όνομα της "λαϊκής κυριαρχίας", - ο Α.Τσίπρας- επιβεβαίωσε τις δεσμεύσεις της κυβέρνησής του στους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη στρατηγική ενίσχυσης των επιχειρηματικών ομίλων».

«Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι ο εγκλωβισμός του λαού κάτω από ξένες σημαίες» υπογραμμίζεται στο κείμενο επισημαίνοντας ότι στην ομιλία του ο πρωθυπουργός έδωσε «διαβεβαιώσεις προς το κεφάλαιο ότι θα κινηθεί στο πλαίσιο της στρατηγικής του, όπως αυτή καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ενίσχυση της κερδοφορίας του».

Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 18 σχόλια

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:19 π.μ.

Ορε μάνα μου κουκουέδικη ζαλάδα!!
Το σταλινικό δεκανίκι της αστικής τάξης έχασε αυγά και πασχάλια απόψε.Μέσα στην παραζάλη τους τα σταλινικά ανδρείκελα δεν ξέρουν τι να πούν τα κακόμοιρα.
Περίμεναν με χαρά κολοτούμπες αλλά ο ΧΑΛΙΦΗΣ τους πλάκωσε απόψε στις γρήγορες και χάσανε το φώς τους.Επεσε πολύ φάπα,και η Λιάνα κινδύνεψε να πάει απο εγκεφαλικό.
Αν μέχρι χτές ο Συριζας είχε μαζί του το 72% του ελληνικού λαού,απόψε και μετά τις προγραμματικές δηλώσεις,έχει το 90%.
Και το χειρότερο για τους σταλινικούς είναι πως ο λαός δεν φοβάται,δεν κολώνει με τίποτα πλέον,δεν υποχωρεί και δεν θα αφήσει και τον Συριζα να υποχωρήσει.Θα τον σπρώξει μέχρι την τελική νίκη.
Οι ΚΚεδες μαζί με τους Σαμαροβενιζέλους περίμεναν οι φουκαράδες ''αριστερή παρένθεση''.
Μετά το αποψινό ξανατρύπωσαν στους υπονόμους τους.
Υ.Γ.Την Τετάρτη έχουμε συλλαλητήριο ΚΚεδες.Αν έχετε αχαμνά κοπιάστε ορέ.

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:19 π.μ.

Εξαιρετικα σημαντικη η τοποθετηση. Το ΚΚΕ καταψηφιζει την κυβερνηση Τσυριζα καημενου γιατι αποτελει διαχειρηστη της αστικης ταξης για την εκμεταλευση του λαου Υποσχεθηκε φθηνο ρευμα και νεα προνομια στους καπιταλιστες ψιχουλα και ελεημοσυνη στον λαο. Η εργατικη ταξη δεν πρεπει να μπει κατω απο την σημαια κανενος τμηματος της ατικης ταξης πρεπει να παλεψει κατω απο την δικη της ταξικη σημαια για να παρει τα μεσα παραγωγης στα χερια της. Απομονωνουμε παντου τα τσιρακια του ΣΕΒ και των εφοπλιστων

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:32 π.μ.

Πολύ θα ήθελα να ανήκω στην τάξη των μονιμάδων της αβάσταχτης μικροαστίλας
κατ' αποκλειστικότητα. Να συλλέγω τα δάκρυα του ηγέτη σε χρυσές φιάλες, να μεθώ με το πιοτό της μελωδίας της ευτυχίας. Να παίζω την Πολυάννα αγωνίστρια.
Ανήκω κατ' επιλογή στην πρωτοπορία που απολύεται, στην συνιστώσα της στρατιάς
των 1.5 εκατομμυρίων ανέργων. Στην πρωτοπορία που καταδικάζεται στα δικαστήρια της αστικής Δικαιοσύνης επειδή αγωνιζεται .που δεν πληρώνει ,φόρους, λογαριασμούς επειδή δεν πληρώνεται...
Δεν είναι η Πρώτη φορά από ''αριστερά'' η χολή και η εμπάθεια... σύνηθες το φαινόμενο.. Πότε κοιμηθήκατε αριστεροί και ξυπνησατε πρασινοφρουροι πασόκοι,
ούτε που το πήρατε χαμπάρι Πολυάννες...

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:34 π.μ.

Το ΤΑΙΠΕΔ η ΕΥΠ και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που ανα-Βαπτίζονται
θα βαπτιστούν στον Ιορδάνη ποταμό ή με διαδικασία ονοματοδοσίας
στο Ληξιαρχείο;

#‎ΠολιτικήΒάπτιση‬

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:51 π.μ.

Λυγισα κ εγω οταν ακουσα τον Τσιπραλεξη οτι... οι τραπεζες θα ξαναγινουν τραπεζες... θυμηθηκα τι καλες που ηταν παλια.... θυμαστε κ εσεις?...

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:52 π.μ.

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι ο μεγάλος ηττημένος αυτής της εκλογικής
αναμέτρησης.....

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:27 π.μ.

Το ΚΚΕ απειλούσε πρίν τις εκλογές οτι θα είναι απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ στους δρόμους για να αντιπολιτευθεί την νέα κυβέρνηση.
Ηδη ο λαός αυθόρμητα βγήκε μια φορά και στις 11 του μηνός θα ξαναβγεί και θα γεμίσει τις πλατείες και δρόμους για να στηρίξει την κυβέρνηση του.Εμπρός ρε ΚΚΕδες βγείτε και εσείς να κάνετε αντισυγκέντρωση όπως κάνατε πριν τις εκλογές.Βγείτε ρε ενάντια στον λαό και την ελληνική κυβέρνηση.
Βγείτε αν τολμάτε να σας πάρει ο κόσμος με τις ντομάτες.Βγείτε ρε να φάτε φτύσιμο.Αντε ρε παλληκάρια της πορδής.

9 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:26 μ.μ.

@Ανώνυμοςλαοθαλασσα.Οπως ολες τις αλλες φορες που μαζευτηκατε μεταξυ φιλων και γνωστων.Μιλας και για αστικη ταξη...Νομιζα πως στο συριζα αυτα τα λετε μονο οταν συνοδευονται απο υγειη επιχειρηματηκοτητα

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:12 μ.μ.

@Ανώνυμος Βρε παιδί μου,πολύ αγάπησαν αυτές τις συγκεντρώσεις τα ΜΜΕ, που άκουγαν συγκέντρωση ή συλλαλητήριο και έβγαζαν φλύκταινες!Δεν σε προβληματίζει αυτό;

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:12 μ.μ.

3.26
Οχι μόνο.Τα λέμε και όταν κάνουμε απολύσεις στο ριζοσπάστη και την τυποεκδοτική.Τα λέμε και όταν ξεπουλάμε τον 902 σε οφφσορ.

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:03 μ.μ.

7.12 Στον προπαγανδιστικο μηχανισμο του ΚΚΕ υπαρχουνε επαγγελματικα στελεχη που αμοιβονται συμφωνα με το καταστατικο οπως ολοι. Ο 902 πουληθηκε για να πληρωθουνε οι εργαζομενοι και τα ασφαλιστικα ταμεια. Και σιγουρα δεν θα ρωταγαμε εσας για το τη θα κανουμε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:04 μ.μ.

7:12
Θα καταθεσει προταση νομου ο ΣΥΡΙΖΑ για καταργηση των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ;;;;;

Θα καταθεσει προταση νομου ο ΣΥΡΙΖΑ για καταργηση των OFFSHORE ;;;;;;

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:35 μ.μ.

@ΑνώνυμοςΌσο για τον 902 νομίζω έχει αναφερθεί πολλές φορές το ίδιο το ΚΚΕ, και επειδή δεν είμαι ο εκπρόσωπος τύπου θα απαντήσω απλά:
1. Ο 902 δεν έβγαινε και στο ΚΚΕ ήταν απλήρωτοι για κάποιους μήνες από τον Γ.Γ μέχρι και τους εργαζόμενους..
2. Το ΚΚΕ έχασε που έκλεισε ο σταθμός καθώς έχασε ένα μέσο για να προβάλλει τις θέσεις του, δεν το έκανε από εκδικητική μανία για κάποιον, απλά δεν μπορούσε να τον συντηρήσει εξαιτίας πολέμου που του έκαναν συγκεκριμένα συμφέροντα..
3. Άμα είναι κατηγορήστε και το ΚΚΕ που είχε απλήρωτο τον Κουτσούμπα..πλάκα θα έχει..
4. Γιατί δεν λέτε όμως όταν οι ίδιοι εργαζόμενοι παίρναν μισθούς πάνω από 1500 ευρώ και πάνω από τις αντίστοιχες κλαδικές συμβάσεις..τότε ήταν οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα του Περισσού, όπως λέγατε;
5. Για τις φήμες για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο Κόκκινο του ΣΥΡΙΖΑ ξέρεις κάτι; Δεν κάθομαι να κράξω σαν γραφικός, γιατί στο χώρο των ΜΜΕ υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα και προφανώς μπορεί και ο σταθμός να μην βγαίνει όπως ο 902..δεν ξέρω τι φράγκα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια..

Για πες μας και για τις απολύσεις(παλαιότερα) στην Αυγή( ή Αυγιανή πλέον) και την μείωση 20% στους μισθούς που αποφασίστηκε.Η δικαιολογία της ιδιοκτησίας της εφημερίδας για τις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων είναι οι οικονομικές δυσκολίες, ιδίως μετά τον περιορισμό των δημοσιεύσεων των ισολογισμών των εταιρειών. Σημειωτέον ότι ο Σύριζα λάμβανε παχυλή κρατική χρηματοδότηση ως αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και τα ευρώ που πέφτουν μέσω του ΚΕΑ, αλλά και άλλων ευρωενωσιακών κονδυλίων όπως εκείνα για το ινστιτούτο "Νίκος Πουλατζάς" π.χ. Η Αυγή (σε αντίθεση με τον "ριζοσπάστη" για τον οποίο τόσος ντόρος έχει γίνει)χρηματοδοτείται ανοιχτά (μέσω διαφήμισης) από τον Λάτση και ανταποδίδει μάλιστα με την ύλη της, χωρίς περιέργως κάποιος να θεωρήσει πως υπάρχει εδώ κάποιο σκάνδαλο. Ενώ τα διαφημιστικά έσοδα της Αυγής (στα οποία περιλαμβάνεται και κρατική διαφήμηση του ΟΠΑΠ) είναι μεγαλύτερα, τα έξοδα κυκλοφορίας της είναι πολύ μικρότερα από του "Ριζοσπάστη", λόγω του μικρότερου τιράζ. Παρόλα αυτά κανείς δεν έχει θεωρήσει πολιτικά υπόλογη την Κουμουνδούρου για τα εργασιακά όργια που συμβαίνουν στα ΜΜΕ της (περιλαμβάνω και το "κόκκινο" όπου τα μπλοκάκια, η απληρωσιά και οι ατομικές συμβάσεις ήταν εξ'αρχής ο κανόνας). Το ΚΚΕ πούλησε τον 902 για ξεπληρώσει μέχρι τελευταίας 10αρας τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους και στα ταμεία.

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:36 μ.μ.

Δυστυχώς
Πολύ προφητικό. Τα έλεγε το ΚΚΕ αλλά μας έλεγαν γραφικούς οπισθοδρομικούς και βλαχαδερά.Δεν χαίρομαι καθόλου που αυτά βγήκαν αληθινά. Θα προτιμούσα να είχαμε άδικο και να είμαστε στ αλήθεια βλαχαδερά οπισθοδρομικά. Αλλά δυστυχώς....
Το τραγούδι δεν θα το πιστέψετε... αλλά είναι γραμμένο το 1992..........................
( https://www.youtube.com/watch?v=jo4SwT0gCxA )

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:50 π.μ.

Καλα ηρεμησε 2000 ατομα βγηκανε στις 11/2 με πανκινητοποιηση απο τις οργανωσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αυθορμητα δε βγηκε κανεις.
Οσο για το ποτε θα κανει διαδηλωση το ΚΚΕ καλομελετα κσι δεν αργει και τοτε να σε δω φασιστακο που θα κρυβεσαι πισω απο τα ΜΑΤ που θα καταργουσες.

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:40 μ.μ.

@12.50 Εσύ που το ξέρεις ρε κνίτη πως δεν ήταν αυθόρμητο;Στο είπε ο Σαμαράς ή το διάβασες στην κομματική φυλλάδα;Αν το διάβασες στην κομματική φυλλάδα,ντάξει τότε.
Σε φλόμωσε στην αλήθεια η φυλλάδα!!.
Στην διαδήλωση του ΚΚΕ μην ξεχάσετε τις κατσαρόλες.Να πάρετε γερές κατσαρόλες γιατί θα τις κοπανάτε για πολλά χρόνια και πρέπει να αντέξουν.
Αν κάνετε αντικυβερνητική διαδήλωση θα φάτε σάπια ντομάτα απο τον λαό που θα πάει σύνεφο.
Θα γελάσει κάθε πικραμένος
καλομελέτα και θα φάς στο κεφάλι ομελέτα.

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:04 π.μ.

@5:40. Προφανώς κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει αντικυβερνητική διαδήλωση στην Ελλάδα των Σύριζα-Ανελ. Τα τανκς πότε θα τα κατεβάσετε είπαμε;

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:28 μ.μ.

12.04 Εχουνε ετοιμα Σοσιαλφασιστικα ταγματα εφοδου. Οταν ο διαχειρηστης του καπιταλισμου ειναι οπορτουνιστης απαγορευονται οι διαδηλωσεις. Ετσι νομιζουνε οι Φουκαριαρηδες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger