Home » , » Διεκδίκηση Γερμανικών αποζημιώσεων - Απάντηση Στρατούλη - Παππά σε Σόιμπλε (Βίντεο)

Διεκδίκηση Γερμανικών αποζημιώσεων - Απάντηση Στρατούλη - Παππά σε Σόιμπλε (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 | 5:16 μ.μ.

Το θέμα με την διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων από την Γερμανία, που έχει ανοίξει η Ελληνική κυβέρνηση, βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του Γερμανικού Τύπου αν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Γερμανίας – κυβερνητικός εκπρόσωπος και εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών- ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ΚΟ των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU)  Χανς Μίχελμπαχ, έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται πως «σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν ελληνικές επιθέσεις εναντίον γερμανικής ιδιοκτησίας, η Γερμανία θα ξέρει να αμυνθεί», σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου για δήμευση των γερμανικών περιουσιών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ο Γερμανός αξιωματούχος έχοντας συνηθίσει την συμπεριφορά των προηγούμενων εθελόδουλων ελληνικών κυβερνήσεων, χαρακτήρισε «άθλια» και «άμετρη» την κριτική που άσκησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε,

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε την υποτιμητική συμπεριφορά του Σόιμπλε στον Βαρουφάκη και την απάντηση που εισέπραξε από Στρατούλη – Παππά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger