Home » , » Η κυβέρνηση απαιτεί τις Γερμανικές επανορθώσεις - Προκλήσεις Χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Η κυβέρνηση απαιτεί τις Γερμανικές επανορθώσεις - Προκλήσεις Χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 | 3:58 μ.μ.

Πραγματικά είναι «ιστορικής σημασίας η δήλωση» όπως την χαρακτήρισε η πρόεδρος της βουλής η τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου ότι είναι έτοιμος να υπογράψει απόφαση για κατάσχεση Γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα ώστε να αποζημιωθούν τα θύματα του Διστόμου.

Να θυμίσουμε ότι ήδη υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου για δέσμευση Γερμανικής  περιουσίας επί ελληνικού εδάφους  για να δοθούν Γερμανικές αποζημιώσεις αλλά μέχρι τώρα κανείς υπουργός δεν την επικύρωνε με την υπογραφή του.

Να σημειώσουμε επίσης ότι κι ο πρωθυπουργός χτες στην βουλή, κατά την συζήτηση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις ανέφερε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου η κυβέρνηση να δικαιώσει τις θυσίες των ελλήνων την περίοδο της κατοχής. Αυτή η πρόθεση της κυβέρνησης δημιούργησε μεγάλο θέμα στην Γερμανία με τον εκπρόσωπο του Σόιμπλε και άλλους Γερμανούς αξιωματούχους να επιμένουν ότι δεν υπάρχει θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα.

Στην ίδια συζήτηση το κλίμα στην βουλή φορτίστηκε όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και χαρακτήρισε τους Χρυσαυγίτες επιγόνους των ναζί.
Σε ένα παραλήρημα ο βουλευτής Αρβανίτης της Χ.Α πέρα απ’ τα εμέσματα του από το βήμα της βουλής που προκάλεσαν και αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλο, έκανε και χειρονομία απειλώντας ότι θα σφάξει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα απ’ αυτά ο βουλευτής – τηλέμπορας Γεωργιάδης έδωσε ένα απ τα γνωστά του σόου χαρακτηρίζοντας την πρόεδρο της βουλής «τύραννο».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger