Home » , » Χ. Τσάκαλος: Απεργία πείνας μέχρι θανάτου ξεκίνησαν τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς (Ηχητικό)

Χ. Τσάκαλος: Απεργία πείνας μέχρι θανάτου ξεκίνησαν τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 | 7:15 π.μ.

Με χθεσινή τους ανακοίνωση τα φυλακισμένα μέλη της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς γνωστοποιούσαν ότι ξεκινούν απεργία πείνας μέχρι θανάτου αντιδρώντας στις ενέργειες της λεγόμενης αντιτρομοκρατικής που «κανιβαλίζουν τους συγγενείς μας και τους φίλους τους». Αναφερόμενοι στις χθεσινές συλλήψεις, τονίζουν  ότι «οι συγγενείς και το φιλικό περιβάλλον τους δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη με την υπόθεση και όσα τους καταλογίζουν».

Επίσης το μέλος της ΣΠΦ,  Χρήστος Τσάκαλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα zougla.gr αποδημεί όσα ισχυρίζεται η αντιτρομοκρατική κάνει λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες από την Αντιτρομοκρατική, που αποδίδονται στα άτομα που συνελήφθησαν χτες -της Αγγελικής Σπυροπούλου, της 25χρονης φίλης του αδερφού του (σ.σ. Γεράσιμου) και της 60χρονης μητέρας του- ξεκαθαρίζοντας ότι τα συγγενικά του πρόσωπα δεν έχουν σχέση με την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο ίδιος.

«Επειδή δεν πρόκειται να ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση, αυτά τα ψεύδη και να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι από σήμερα ξεκινάμε απεργία πείνας μέχρι θανάτου με μοναδικό αίτημα τη μη προφυλάκιση των συγγενών μας και των φιλικών τους προσώπων τα οποία είναι άσχετα με την υπόθεση. Εμείς αυτό το όπλο έχουμε στη φυλακή. Την απεργία πείνας. Κι έτσι θα πράξουμε. Δεν πρόκειται να πουλήσουμε ούτε τους ανθρώπους μας ούτε τις ιδέες μας. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να βλέπουμε να σύρονται έτσι οι άνθρωποι μέσα στις φυλακές που δεν έχουν καμία σχέση και το γνωρίζει καλά η Αντιτρομοκρατική. Όλη η ευθύνη είναι δικιά μας και την έχουμε αναλάβει», τονίζει μεταξύ άλλων το φυλακισμένο μέλος  της ΣΠΦ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2015 στις 2:07 μ.μ.

Τελικα,οσοι κατηγορουνται για τρομερες πραξεις,π.χ τρομοκρατιας,κ.λ.π αναλαμβανουν τις ευθυνες τους,και ειναι μεσα στις φυλακες!! Οι "αλλοι",που κατεστρεψαν,ενα ολοκληρο λαο,που μας σκοτωνουν καθημερινα,,,,,δεν εχουν εναν μα ΕΝΑΝ ,ετσι για δειγμα ,να αναλαβει μια ευθυνη!! Εναν κερατα,να τιμα τα πανταλονια του,αν μη τι αλλο!! Κι εμεις ,σαν κοινωνια ,τι περιμενουμε; Ποτε θα κανουν χαρακιρι; Εξακολουθουν,να προσκαλουνται στα καναλια,ωσαν να προπειτε για ευυποληπτους πολιτες,σοφους,ετοιμοι να μας...ξανασωσουν!! Ρε,δεν παμε καλα!! Εμεις δεν παμε καλα,λεμε!!! Κατι σαπιο υπαρχει και σε εμας!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger