Home » , » Βίντεο - ντοκουμέντο για τους επίδοξους χρυσαυγίτες δολοφόνους

Βίντεο - ντοκουμέντο για τους επίδοξους χρυσαυγίτες δολοφόνους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 | 10:47 μ.μ.

 Κι ενώ υπήρχαν καταγγελίες ότι η αστυνομία στα Χανιά της Κρήτης προσπάθησε να συγκαλύψει τους δράστες της πισώπλατης δολοφονικής επίθεσης στο γιατρό Δημήτρη Μακρέα το βράδυ της 25ης Μαρτίου, ένα βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις των Χρυσαυγιτών επίδοξων δολοφόνων.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία που έκανε ο γιατρός στην τηλεόραση του Mega: Η επίθεση έγινε πισώπλατα δεχόμενος χτύπημα με λοστάρι, μας λέει, αποδίδοντας στους δράστες οι οποίοι αποτελούν «γνωστό χρυσαυγίτικο πυρήνα της πόλης» ότι είχαν δολοφονικές προθέσεις.

Η δίκη των χρυσαυγιτών που αναβλήθηκε για την επόμενη Πέμπτη αναμένεται με ενδιαφέρον.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 9:08 π.μ.

Απο αναρτηση σε αλλο σαιτ, παλιοτερη:

''Υπήρξε όμως και μία φρικιαστική επίθεση στη Ρόδο στις 9 Φλεβάρη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η ανακοίνωση, "ομάδα τριών ατόμων εμφανίστηκε στο σπίτι του Χεζίρ Χαγιάτ, ετών 31, στον Εμπωνα Ρόδου. Του χτύπησαν τη πόρτα και ένας τον ρώτησε: 'Έχουμε δουλειά για μία ώρα και θα πάρεις 20ευρω. Έρχεσαι;' Τους απάντησε 'Ναι'. Όταν μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο του έριξαν σπρέι και έχασε τις αισθήσεις του. Ξύπνησε μετά από δύο ώρες ημιαναίσθητος έξω από την εκκλησία του χωριού και με πόνους ενώ από τον πρωκτό του έβγαινε αίμα. Στο νοσοκομείο του έγινε επέμβαση όπου αφαιρέθηκαν γυαλιά από σπασμένο ποτήρι Νοσηλεύτηκε μέχρι τις 17 Φλεβάρη και θα χρειαστεί μακρόχρονη θεραπεία".''

Στη Ροδο γιατι δεν εχει γινει ντου στα γραφεια της χρυσης αυγης;
Η στον πυρηνα.
Κανει νιαου νιαου για το ποιοι ειναι.
Ειναι ευκολο να βρεθουνε.
Το τοπικο τμημα επισης τι εκανε για το ζητημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger