Home » , » Γμτ που τους βρίσκουν;

Γμτ που τους βρίσκουν;

Από giorgis , Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 | 1:35 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Δεν πρόκειται στιγμή να σταματήσει να μας εκπλήσσει –δυσάρεστα φυσικά- με τις επιλογές που κάνει αυτή η κυβέρνηση των ατόμων για την στελέχωση του κρατικού μηχανισμού.

Θυμάστε τον τύπο που ονομάζεται Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο οποίος είναι πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας ενώ επί κυβερνήσεων Ν.Δ είχε αναλάβει διοικητής της ΕΥΠ;

Αν σας διαφεύγει να σας θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος «άφησε έργο» από τα περασμένα πόστα που χρημάτισε. Μερικές από τις επιδόσεις του είναι ότι  έθαψε-αρχειοθέτησε την περίφημη υπόθεση ΜΑΥΟ, σχετικά με παράνομες χρηματοδοτήσεις του κόμματος της Ν.Δ., έστειλε στα αζήτητα το σκάνδαλο των υποκλοπών, έριξε πλήρες σκοτάδι στην υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών κ.α.

Οπότε με τέτοιο «ένδοξο παρελθόν» και «ευδόκιμο προϋπηρεσία» είναι το πιο αρμόδιο άτομο να αναλάβει γενικός γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, -και μάλιστα με προσωπική επιλογή, του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- με αντικείμενο τον τομέα της διαφάνειας.

Γμτ που τους βρίσκουν;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 9:45 π.μ.

ΤΙ Περιμένατε να δείτε δλδ ρε σύντροφοι όλα ήταν προαποφασισμένα από τον Αύγουστο του 14 τότε είχαν δώσει το οκ οι ντόπιοι και ξένοι στον Τσίπρα να κυβέρνηση .ξεκίνησαν από τον Πάκη και όπου φτάσει η δουλειά όλα τα εκσυχρονιστικα λαμογια στο χορό παίρνουν κυβερνητικές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό Στην Κοζάνη στον ΟΑΕΔ έχει ορίσει με απόφαση της η Καραμεσινη νυν διοικήτρια του ΟΑΕΔ το ποιο χαμερπές γλοιώδη μνημονικό υποκείμενο διευθυντή στην υπηρεσία .

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 1:22 μ.μ.

Ολο το σκυλολοι .ολη τη σαρα και τη μαρα κι ολο το κακο συναπαντημα του παρελθοντος. Ετουτος ο αστειος κυβερνητικος θιασος βαλθηκε να μας το θυμησει. Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο γιατι αν ηταν μονο θυμηση ε ολο και θα το καπιναμε αλλα ελα που ολους
αυτους που απο οπου περασαν εβαλαν τη σφραγιδα της συμφορας να τους εχουμε στο σβερκο μας αυτο παει πολυ και μαλιστα
οταν εχει και τη σφραγιδα μιας αστειας ομαδας που εχει το θρασος και την αναιδεια να το παιζει και αριστερα melito

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 9:08 μ.μ.

Οι υποκλοπες ειχανε σχεση με την βονταφον η οχι;
Αν θεωρειτε το σχολιο-ερωτηση μου ψευδες βγαλτε το.

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 9:15 μ.μ.

Το πρωτο θεμα γραφει ΕΚΠΛΗΞΗ.


Αναμεσα στα αλλα λεει:

Το 2003 εξελέγη προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, θέση στην οποία παρέμεινε έως και το 2006 όταν και με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, ορίστηκε εποπτεύων εισαγγελέας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και πρόεδρος του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών (εποπτεύων εισαγγελέας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας - ΔΑΕΕΒ - Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας).

Τέλος, τον Ιούλιο του 2009 ανέλαβε διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, θέση στην οποία έμεινε έως και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

-----
Δηλαδη ητανε εποπτευων εισαγγελεας της αντιτρομοκρατικης!!!
............................
Ακομα και το thetoc ειρωνευται τον Τσιπρα γραφοντας
''Δ. Παπαγγελόπουλος: Από την ΕΥΠ του Καραμανλή στο υπουργείο Δικαιοσύνης''

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 9:34 μ.μ.

Στις 25 Σεπτεμβριου του 2009
γραφει η ενετ για την συνωμοσια π.φωτιας:


Στα μέσα Φεβρουαρίου η Συνωμοσία χτυπά 12 «στόχους» ιδιαίτερου συμβολισμού. Ενας από αυτούς είναι το σπίτι του τότε εισαγγελέα Εφετών και νυν διοικητή της ΕΥΠ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Τωρα σαν γενικος γραμματεας του υπουργειου ενας που εχει δεχθει επιθεση απο την σπφ να δουμε τι θα κανει με τους φυλακισμενους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger