Home » , » Η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης (Βίντεο)

Η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 | 11:47 μ.μ.

Πολύ ενδιαφέροντα τα ευρήματα στην έρευνα κοινής γνώμης που έκανε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και παρουσίασε ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι. (Φυσικά είναι συζητήσιμο κατά πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι έρευνες και ίσως το πιο ενδιαφέρον που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε είναι η παραδοχή ότι οι απαντήσεις των ερωτώμενων εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό με τον τρόπο που είναι διατυπωμένη η ερώτηση που δέχονται).

Από κει και πέρα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας, η πλειοψηφία των πολιτών φέρεται να στηρίζει την στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, με ένα εντυπωσιακό ποσοστό να πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Τώρα πώς γίνεται αυτό όταν στην ίδια δημοσκόπηση η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δηλώνει ότι τον επόμενο χρόνο η οικονομική τους κατάσταση θα είναι χειρότερη από σήμερα, δεν μπορεί να το καταλάβουμε.

Αναλυτικά τα ευρήματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης στο βίντεο που παραθέτουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 4:21 μ.μ.

Φτιάχνουν κλίμα οι δημοσκόποι για να περάσει το νέο μνημόνιο. Κερασάκι μάλιστα θά έχει τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες.

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 8:04 μ.μ.

Μεγάλο πόνο οι κνίτες, δεν τους βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις.Να καταργηθούν οι δημοσκόποι που φτάχνουν κλίμα.Να υπάρχουν μόνο δημοσκοπήσεις που δείχνουν σε άνοδο το κώμα.
Μόνο δημοσκοπήσεις που ευνοούν το κώμα.

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 10:57 μ.μ.

το κομμα ειναι σε κωμα χρονια τωρα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger