Home » , » Εισβολή διαδηλωτών στην σχολή του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Βίντεο)

Εισβολή διαδηλωτών στην σχολή του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 | 8:42 μ.μ.

Μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα ενάντια στην βία και στον εκφοβισμό –με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη- είχε σαν αποτέλεσμα ομάδα διαδηλωτών να εισβάλει στο κτίριο της σχολής που φοιτούσε ο δολοφονημένος φοιτητής.

Με υβριστικά συνθήματα εναντίον όλων των σπουδαστών και καθηγητών της σχολής η ομάδα αυτή των διαδηλωτών δημιούργησε πανικό στους ευρισκόμενους του μέσα στο κτίριο, χωρίς ευτυχώς να εισβάλουν μέσα και να δημιουργήσουν ανεξέλικτες καταστάσεις.

Μπορεί να καταλάβει κανείς την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου για τους ηθικούς υπεύθυνους που οδήγησαν στον θάνατο τον νεαρό σπουδαστή δεν μπορεί όμως σε καμιά περίπτωση να υιοθετήσει την φασιστική αντίληψη περί συλλογικής ευθύνης.

Υ.Γ. Απαράδεκτη η διατύπωση που έκανε η Ολγα Τρέμη -και παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε-  "ότι στήνονται Λαϊκά Δικαστήρια". Ανιστόριτη είναι, η δημοσιογράφος του Mega  ή προβοκατορική χροιά έχει αυτή η αναφορά;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 12:19 π.μ.

Για ποιο λόγο υιοθετείτε τα λεγόμενα του Mega; Ξεχνάτε ότι είναι το κανάλι που παραποίησε το βίντεο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου; Πάντως σ' αυτό το βίντεο δεν ακούγονται υβριστικά συνθήματα και άλλα μέσα παρουσιάζουν την είδηση εντελώς διαφορετικά.

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2015 στις 12:30 π.μ.

"Αισχύνη"

http://apollonekaergos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_19.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger