Home » , » Ο Αντώνης κάνει stand up comedy

Ο Αντώνης κάνει stand up comedy

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 | 8:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Αντώνης κάνει stand up comedy. Δεν ήταν ομιλία αυτό στη βουλή. Συλλογή με ανέκδοτα ήταν. Απολαύστε:
"Θα στηρίξουμε μια σοβαρή συμφωνία, αλλά δεν θα στηρίξουμε το οτιδήποτε. Είμαστε με την Ελλάδα και σε οτιδήποτε τη βλάψει θα είμαστε απέναντι".
Μόνο και μόνο αν σκεφτεί κανείς τι έκανε στο λαό τα χρόνια που κυβέρναγε του έρχεται από νευρικό γέλιο μέχρι νευρικός κλονισμός. Σοβαρή συμφωνία! Πόσο σοβαρή Αντώνη μου; Σαν έμφραγμα; Σαν εγκεφαλικό όταν βλέπεις το χαράτσι;

"Θέατρο μιας εικονικής διαπραγμάτευσης"! Εντάξει αυτό είναι αλήθεια. Όταν όμως το λέει ο θίασος σκιών της ΝΔ είναι σαν λέει ο γάιδαρος τον πετεινό "κεφάλα". Που από τα έκτακτα δελτία και τα αγωνιώδη ρεπορτάζ είχαμε πάντα την ίδια κατάληξη: Πέφταμε στα τέσσερα. Και να κόψιμο οι μισθοί, να απώλειες οι συντάξεις, να κι από πάνω οι απολύσεις... Ήταν σκληρός διαπραγματευτής ο Σαμαράς. Δεν έδινε σε εργαζόμενο ούτε τον πυρετό του. Πάντα χαμένοι έβγαιναν οι μισθωτοί. Φυσικά και διαπραγματεύονταν καλύτερα από τον Αλέξη! Απλά ήταν με το μέρος των δανειστών.

"Με την προηγούμενη κυβέρνηση κανείς δεν ανησυχούσε εάν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Εσείς κύριε Τσίπρα προκαλέσατε φυγή καταθέσεων". Κανείς μα κανείς Αντώνη μου δεν ανησυχούσε. Ξέραμε ότι πάντα θα πάρουμε λιγότερα από τον προηγούμενο μήνα. Ήμασταν σίγουροι πως το πήγαινες για 200 ευρώ βασικό. Όσο για τη φυγή των καταθέσεων τι να σου πω; Δεν έχω καταθέσεις ούτε καν στην τσέπη μου. Ξέρω όμως κάποιον που μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά. Γκίκας Χαρδούβελης λέγεται και τον είχατε ως λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Και ΔΕΝ είναι ο μόνος. Ρώτα και το μπουμπούκι, που είχε δηλώσει προεκλογικά, πως αν δεν έβγαινε η ΝΔ, θα έπαιρνε τα φράγκα από την τράπεζα. Να υποθέσω θα τα έχει σε καμιά αρβύλα;

"Η οικονομία οδηγείται στην ύφεση". Ναι ενώ με τη ΝΔ είχαμε τόση ανάπτυξη. Στις μίζες, τις προμήθειες, τα σκάνδαλα, τις ρεμούλες, τις λοβιτούρες, τη φοροδιαφυγή. Αυτοί οι κλάδοι της οικονομίας μαζί με την καταστολή και την διαφθορά έμειναν στάσιμοι αυτό το δίμηνο του ΣΥΡΙΖΑ. Με το καινούριο μνημόνιο που θα ψηφίσεις κι εσύ, θα ξαναρχίσει το φαγοπότι ακόμα πιο γρήγορα.

"Το κέντρο της πόλης καταλήφθηκε ξανά από ορδές λαθρομεταναστών". Αντώνη, βγες λιγάκι έξω να δεις. Οι πρόσφυγες δυστυχώς ακόμα στα στρατόπεδα είναι. Πίσω από το φράχτη οι αθώοι, αντί να είναι πίσω από τα κάγκελα τα λυκόσκυλα που γλύφουν τους δανειστές. "Οι κουκουλοφόροι καίνε ξανά ότι βρουν". Α ναι; Σου παίρνουν τη δουλειά; Γιατί το κάψιμο είναι σήμα κατατεθέν της ΝΔ. Γι αυτό έβγαλες τον πυρσό, για να μην καρφώνεστε. Μη θυμηθώ επί Καραμανλή που φαίνονταν η φωτιά από το διάστημα. Ή όταν κυβερνούσες εσύ το ολοκαύτωμα των εργασιακών δικαιωμάτων, της οικονομίας, όλη αυτή την καταστροφή της χώρας, που ούτε ατομική βόμβα δε θα έκανε.

"Ο κόσμος δεν σας ψήφισε για να τον πάτε εκτός ευρώ...". Αυτό το παραμύθι δεν ψήφισε για να φύγει από το ευρώ, το λένε όλοι οι παπαγάλοι κατ' εντολή δανειστών. Αν θυμάμαι καλά Αντωνάκη, τέτοιο δίλλημα δεν είχες βάλει πριν τις εκλογές, χρησιμοποιώντας μάλιστα και χαρτιά υγείας, οπότε σε αποπατήσανε μετά οι ψηφοφόροι;

Ούτε για να συνεχίσει αυτή η κόλαση των μνημονίων με τις περικοπές και τα χαράτσια ψηφίσαμε. Κυρίως όσοι ψήφισαν τον Τσίπρα, το έκαναν για να ξεκουμπιστείς εσύ και η γαλάζια σου συμμορία. Οπότε ότι κι αν λες, η παρένθεση είσαι εσύ Αντωνάκη μου. Κι αν έχει μια σταλιά μυαλό ο ΣΥΡΙΖΑ θα σε βάλει παρέα με τον δήμαρχο τον Παπαγεωργόπουλο που έχετε καιρό να τα πείτε. Κι επιτέλους δείξε λίγο ψυχραιμία.
Βασιλικότερος του βασιλέως; Καρφώνεσαι. Θέλει ο δοσίλογος να κρυφτεί κι η χαρά του μνημονίου δεν τον αφήνει. Ξέρει κι ο Αλέξης ότι θα ψηφίσεις το μνημόνιο. Οι δικοί του ίσως να μην τολμήσουν όλοι και θα το κάνεις εσύ. Τέτοια τζάμπα τσόντα, πρώτη φορά θα δούμε. Ζήτα υπουργείο, μην πιαστείς και σ' αυτή τη διαπραγμάτευση κορόιδο. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Περαστικός
2 Απριλίου 2015 στις 1:33 π.μ.

Όσο υπάρχουν θεατές/πελάτες, τόσο οι παλιάτσοι θα δίνουν παράσταση. Είμαστε τόσο πολύ εθισμένοι στην αηδία που δεν τολμάμε να στρέψουμε το νοιάξιμό μας σ' εμάς. Ακόμα, και δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμα, "αυτοί" ρουφάνε την ενέργειά μας, απομυζούν τη ζωή μας σα βαμπίρ, επειδή εμείς τους το επιτρέπουμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger