Home » , » Πανδαιμόνιο στην βουλή (Βίντεο)

Πανδαιμόνιο στην βουλή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 | 9:08 μ.μ.

Ένα βίντεο στο οποίο είναι συγκεντρωμένες όλες οι σκηνές από το πανδαιμόνιο που επικράτησε χτες στη Βουλή, μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega και το οποίο παραθέτουμε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος της βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε το λόγο στον Αναπληρωτή υπουργό  Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο να απαντήσει επί προσωπικού με τους νεοδημοκράτες να αντιδρούν έντονα και τελικά να αποχωρούν.

Είχε προηγηθεί έντονη αντιπαράθεση Σαμαρά – Κωνσταντοπούλου ενώ η πρόεδρος της βουλής δέχτηκε και τα πυρά Βενιζέλου – Θεοδωράκη χωρίς όμως να αφήσει αναπάντητες τις αιχμές που δέχτηκε.

Στο ίδιο βίντεο παρακολουθούμε διαλόγους Φίλη – Γεωργιάδη καθώς και άλλα ενδιαφέροντα σκηνικά που έγιναν στην βουλή κατά την χθεσινή της συνεδρίαση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 10:17 π.μ.

Aν κάτι χαρακτηρίζει την αριστερά αυτό είναι το ήθος και η σοβαρότητα στην άσκηση των πολιτικών της θέσεων, τουλάχιστον εγώ μ αυτό μεγάλωσα αυτό πίστευα και πιστεύω, το να συμπαρασύρετε η κυβέρνηση του Σύριζα στο παιχνίδι Σαμαρά, Βενιζέλου, Θεοδωράκη μόνο κακή εικόνα και αρνητικά σχόλια προκαλεί.
Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω ποιος η τι φταίει, 1ον γιατί δεν ξέρω και 2ον έχει να κάνει με το διαδικαστικό μέρος τις λειτουργίας της Βουλής που κατά ένα μεγάλο μέρος πιστεύω ότι οφείλεται στον εκάστοτε Πρόεδρο.
Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε μ ένα πανηγύρι όχι ότι δεν συνέβαινε και πριν απλά επιμένω ότι με κυβέρνηση τις αριστεράς αυτά είναι ανεπίτρεπτα, είναι παιχνίδι εντυπώσεων ένθεν και ένθεν? είναι ένας τρόπος αποπροσανατολισμού τις κοινής γνώμης έτσι ώστε να συζητά και ν ασχολείται με μη ουσιώδη πράγματα?, ότι και αν συμβαίνει πρέπει να επικεντρωθεί ο Σύριζα στα ουσιώδη και ν αφήσει τα παιδιαρίσματα

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 1:25 μ.μ.

Αυτη η ατμοσφαιρα το ολο κλιμα και οι φτηνες αντιπαραθεσεις θιμιζαν καταγωγι και οχι κοινοβουλιο Τραβατε τον κατηφορο
που επιλαξατε στο συνολο σας κυριοι εκπροσωποι τουν εθνους Ειστε ενα συμπαγες ρεζιλι και τιποτε αλλο melito

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 2:06 μ.μ.

αναβιωση του κλασικου πολιτικου αθληματος των κοκορομαχιων (συγκυβερνηση πρωην με συγκυβερνηση τωρινη) για να συγκαλειψουν οτι συμφωνουν σε ολα, και επαυξανουν , για μετρα και παλι μετρα....για τους ¨ συνηθεις υποπτους¨ ?δεν τους ειδα να κανουν ετσι για τα 120 εκατ, του ΟΑΕΔ και των ασφαλιστικων ταμειων που συγκεντρωνουν στη τραπεζα ελλαδος για πληρωμη των τοκογλυφων, αλλα αυτο βεβαια ειναι το πατριωτικο καθηκον για τον λαουτζικο να πληρωνει και να πεθαινει, για να ζουν πλοσιοπαρωχα τα ξενα και ντοπια λαμογια και να δινουν τα ντοπια, ρεσιταλ υποκρισιας στο !ναο της δημοκρατιας! ?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger