Home » , » Από πότε οι μπάτσοι φέρουν κάμερες στα κράνη τους και βιντεοσκοπούν τους διαδηλωτές;

Από πότε οι μπάτσοι φέρουν κάμερες στα κράνη τους και βιντεοσκοπούν τους διαδηλωτές;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 | 1:49 π.μ.

Την είδηση και το βίντεο που παραθέτουμε τα αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα enikos. Κατά «περίεργο;» τρόπο η ιστοσελίδα προσπερνά εντελώς ασχολίαστα την αποκάλυψη που κάνει, αν και είναι πολύ ουσιαστική. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι μπάτσος στα Προπύλαια παγιδεύτηκε από διαδηλωτές  «και ένας νεαρός κατάφερε με αστραπιαία κίνηση να του αφαιρέσει την κάμερα από το κράνος».

Ηρθε στην επιφάνεια λοιπόν ότι η μπασκιναρία αντιγράφει τις τακτικές της αμερικάνικης αστυνομίας και οι μπάτσοι με κάμερες που έχουν στα κράνη τους βιντεοσκοπούν τους διαδηλωτές!
Ποιος έχει δώσει τέτοια εντολή; Από πότε εφαρμόζεται αυτή η μεθόδευση; Γιατί έχει κρατηθεί μυστική; Που καταλήγει και πώς «αξιοποιείται» αυτό το υλικό που συγκεντρώνουν οι μπάτσοι;

Αν υπάρξει κυβερνητική απάντηση ότι την κάμερα την έφερε με δική του πρωτοβουλία ο μπάτσος ανοίγει άλλο μυστήριο κεφάλαιο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το υπουργείο Προστασίας του συστήματος πρέπει να δώσει απαντήσεις γ’ αυτό το γεγονός

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 2:02 π.μ.

Bρηκα τα παρακατω :

Κάλεσμα για συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 17/4, Προπύλαια, 19.00

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

Ο αγώνας μέσα και έξω από τα κελιά ενάντια στο νομικό οπλοστάσιο του κράτους δεν κάμπτεται από τη συκοφάντηση και την καταστολή. Η κρατική επιθετικότητα που εκφράζεται με την διακινδύνευση της υγείας των απεργών πείνας που βρίσκονται ήδη στην 47η ημέρα απεργίας πείνας, τον διαρκή αποκλεισμό της Πρυτανείας, την αστυνομική κατοχή του κέντρου της πόλης δεν κάμπτει την αντίσταση.

Δεν μας εκπλήσσουν η αστυνομική περικύκλωση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και οι δηλώσεις για σκλήρυνση της κρατικής καταστολής και διαμηνύουμε ότι “ήπια αντιμετώπιση” της και των εμπνευστών της, από την πλευρά μας, δεν υπήρξε ποτέ.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από την κατειλημμένη Πρυτανεία και από όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους και την παύση όλων των διώξεων απέναντι σε συλληφθέντες καταληψίες και διαδηλωτές. Ως αλληλλέγυοι και καταληψίες που συμμετέχουμε στο εγχείρημα και δεν μπορούμε να είμαστε εκεί λόγω του αστυνομικού αποκλεισμού καλούμε κάθε αγωνιζόμενο σε συγκέντρωση αύριο στα Προπύλαια στις 19.00



ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/4 19.00

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ


Καταληψίες της Πρυτανείας ,αλληλέγγυοι-αλληλέγγυες
...........

Στην Θεσσαλονικη :
ΠΟΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/4, 18.00 ΚΑΜΑΡΑ



Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών, συνέλευση Θεσσαλονίκης


Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 1:17 π.μ.

Απο τότε που κυβερνά ο σύριζα πρώτη φορά αριστερά!!! Και μας υποσχέθηκε ότι δε θα ρίξει δακρυγόνο σε διαδηλωτές.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 8:55 μ.μ.

Απο ποτε οι μπατσοι,φερουν στο κρανος καμερες; Απο την στιγμη ,που δεν εχει οργανωθει σωστα ο λαος,και ψηφισε για πολλοστη φορα "σωτηρες",και καλα....πρωτη φορα αριστερα! Αν εισασταν δε,πισω απο την σκηνη που φαινεται στο βιντεο σας,θα ειχατε την ευκαιρια να απολαυσετε και μια μεγαλη παρεα Συριζαιων,που φωναζαν και διαμαρτυρονταν,γιατι αυτα τα κανουν ολοι ,τωρα που εχουμε καλη κυβερνηση,και δεν υπηρχε η ιδια αντιδραση και απεναντι στην κυβερνηση Σαμαρα. Θα μας βγουνε και "καλα παιδια" στο τελος....και πως "χαρη μας κανουν" και στο λαο και στους απεργους πεινας!Ηδη,αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις,υπαρχει μια μορφη μεγαλης απογοητευσης,και μουδιασματος σε μεγαλο μερος του κοσμου. Ειναι εκεινο που λεγαμε μερικοι,πρεπει να σηκωσει και την ευθυνη του "μετα" ετσι και κατι παει στραβα ,ο Συριζα!! Θα κανουμε αλλα 50 χρονια να ξαναβγαλουμε τον κοσμο σε διαμαρτυρια. Εε,αυτοι,ουτε την ευθυνη του τωρα σηκωνουν. Ρωτα ο ενας τον αλλο ....ποιος διοικει την αστυνομια!! Αφηστε που οι "κρυπτοασφαλιτες",ειχανε ...παρτυ προχθες,σε ολη την Αθηνα!! Σκατοφατσες παραμενουν,και....με πρωτη φορα αριστερα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger