Home » » Δηλώσεις Τσίπρα από Βρυξέλες (Βίντεο) - Τοποθέτηση Μέρκελ

Δηλώσεις Τσίπρα από Βρυξέλες (Βίντεο) - Τοποθέτηση Μέρκελ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 | 1:13 π.μ.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό που έγινε στις Βρυξέλες, παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Εκτός απ’ την αναφορά στην μεταναστευτική πολιτική που πρέπει να υπάρξει από την Ε.Ε ο έλληνας πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Σημείωσε ότι υπάρχει ουσιαστική πρόοδος, έχει καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος της απόστασης που χώριζε τις δυο πλευρές και δηλώνοντας πολύ αισιόδοξος εκτίμησε ότι «σύντομα θα έχουμε την καταγραφεί αυτής της προόδου».

Προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και της Άνγκελα Μέρκελ στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας στο κτήριο του Συμβουλίου της ΕΕ, με την Γερμανίδα Καγκελάριο να αποφεύγει τις αναλυτικές δηλώσεις αρκούμενη να πει ότι «Είχαμε μια παραγωγική συζήτηση η οποία συμφωνήσαμε να μείνει εμπιστευτική», ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος να ξεμείνει η Ελλάδα από ρευστό απάντησε ότι «όλα θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος να μείνει η Ελλάδα από χρήματα»,

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 11:43 π.μ.

Το νέο μνημόνιο έρχεται΄Αύξηση ΦΠΑ μειώσεις μισθών συντάξεων αύξηση στα όρια ηλικίας απο την Αθλια Συγκυβέρνηση που θα έσκιζε το μνημόνιο. Λεηλατήσανε Ασφαλιστικά ταμεία δήμους τα πάντα. Καμμια αναμονή μπροστά σε αυτή την Αθλιότητα. Ολοι στους Δρόμους.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 12:01 μ.μ.

Το ΚΚΕ κατάθεσε πρόταση νόμου για επαναφορά του κατώτερου μισθου στο 751 με κατάργηση ολων των Αντεργατικ.ων νόμων που είναι Στρατηγικές επιλογές της Αστικής Τάξης σύμφωνα με το ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ. Για να δούμε λοιπόν ο σριζανελ που θα έσκιζε το μνημόνιο τη θα κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger