Home » , » Αγριο κράξιμο τηλεθεατών σε Α. Γεωργιάδη (Βίντεο)

Αγριο κράξιμο τηλεθεατών σε Α. Γεωργιάδη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 | 11:46 μ.μ.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης έχει «ταλέντο» να εξοργίζει τους τηλεθεατές που έχουν την αντοχή να τον ακούνε στις καθημερινές περατζάδες του από τα τηλεοπτικά κανάλια. Σε βαθμό τέτοιο μάλιστα που να αναρωτιέσαι αν πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να τον κάνει «επίτιμο μέλος» του για τις υπηρεσίες που του προσφέρει.

Είναι χαρακτηριστική η αντιμετώπιση που είχε σήμερα από τηλεθεατές του Blue Skay. Τηλεθεάτρια ακούγοντας τον βουλευτή – τηλέμπορα έφτασε στο σημείο μάλιστα να δηλώσει μετανοιωμένη που δεν ψήφισε στις πρόσφατες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και να τον παροτρύνει να πάει για μόνιμη εγκατάσταση στην Γερμανία γιατί με τον τρόπο που μιλάει, όπως είπε, περισσότερο υπερασπίζεται την Γερμανία παρά την Ελλάδα.

Καταπέλτης και ο επόμενος τηλεθεατής που έκανε παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Απέδωσε στον βουλευτή της Ν.Δ ότι η συμπεριφορά του είναι χειρότερη και απ’ αυτή που είχε ο δικτάτορας Μεταξάς!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 12:53 μ.μ.

Το "ταλεντο" αυτο,εχει κοντα ποδαρια!! Ετσι συμβαινει παντα. Λενε-λενε,μεχρι που καποιος θα χασει την υπομονη του,και θα'
χουμε αλλα. Δυστυχως,η αλαζονια παντα εχει κακα ξεμπερδεματα! Ας τους αφησουμε να κανουν κι,αλλα λαθη! Απο εδω να καταλαβουμε σε τι μαυρη απελπισια βρισκεται ο Σαμαρας . Αυτος ο βουλευτης,ας τον πουμε ετσι , ειναι για να τον δινεις στον αντιπαλο,στον εχθρο , οχι για να τον κρατας! Ας τα βλεπει και ο Τσιπρας να μαθαινει λοιπον.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger