Home » , » Αθλιότητες και λάσπη ξανά από το ΚΚΕ

Αθλιότητες και λάσπη ξανά από το ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 | 6:01 μ.μ.

Πηγή: ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«Η ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ στήριξαν, στηρίζουν, τη συμφωνία - γέφυρα των 4 μηνών, είναι στη γραμμή της επίτευξης πάση θυσία συμβιβασμού με τους εταίρους, για επίτευξη νέας συμφωνίας, όπως κι αν ονομαστεί κ.λπ. Και σε αυτό τείνουν χέρι βοήθειας στην κυβέρνησή σας.

Αλλα κόμματα, όπως δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, άλλοι ανεγκέφαλοι, η ΧΑ επίσης, μιλάνε για επιστροφή στη δραχμή, σε άλλο νόμισμα, στα πλαίσια φυσικά αυτού του συστήματος, της καπιταλιστικής του Ενωσης, της ΕΕ, της επιλογής τέτοιων ιμπεριαλιστικών συμμαχιών.
Εσείς, κύριοι της συγκυβέρνησης, ακροβατείτε ανάμεσα και στις δύο αυτές εκδοχές και τις ονομάζετε μάλιστα και τις δύο αριστερές».

Τάδε έφη ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη συζήτηση στην Βουλή (30/3/2015). Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την αθλιότητα να βάζει την «εξωκοινοβουλευτική Αριστερά» μαζί με «άλλους ανεγκέφαλους» και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής; Τη χιλιοπαιγμένη και μη πειστική κατηγορία πως η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά διεκδικεί άλλο νόμισμα «στα πλαίσια φυσικά αυτού του συστήματος, της καπιταλιστικής του Ενωσης, της ΕΕ». Την εκτίμηση πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακροβατεί «ανάμεσα στις δύο αυτές εκδοχές», δηλαδή σκέπτεται την ρήξη με την ευρωζώνη, την ώρα που ο Τσίπρας ορκίζεται για την παραμονή στο ευρώ;

Μόνο στις ανακοινώσεις λάσπης του Ποταμιού μπορούσαμε μέχρι τώρα να βρούμε παρόμοια επιχειρήματα... Τι ζήλεψε άραγε ο Δ. Κουτσούμπας; Γιατί πέρασε στο στρατόπεδο των "ίσων αποστάσεων" και της λογικής "των άκρων", εξισώνοντας τα πάντα, ακόμα και αγωνιστές και αγωνίστριες της αριστεράς με τους νεοναζί της ΧΑ.

Για μία ακόμα φορά το ΚΚΕ υποτιμά τη σημασία της ρήξης και της αποδέσμευσης από το ευρώ και την ΕΕ. Στο παρελθόν την έχει χαρακτηρίσει και «καταστροφική», ρίχνοντας νερό στον μύλο της αστικής προπαγάνδας και κερδίζοντας τα παράσημα της "λογικής και υπεύθυνης δύναμης".

Διαφορετικές είναι οι ανάγκες της ταξικής πάλης σήμερα, αλλά και των αγωνιστών του ΚΚΕ. Έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη της ρήξης με την ΕΕ και το κεφάλαιο, η ανάγκη της κοινής δράσης για την αντεπίθεση του μαζικού κινήματος.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 88 σχόλια

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 6:16 μ.μ.

Η Ομιλια του σ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ στο αστικο κοινοβουλιο ητανε εκπληκτικη. Αποκαλυψε τον Βρωμικο ρολο της Αθλιας Σοσιαλφασιστικης Συγκυβερνησης Τσυριζα Συγκαμενου και της ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ που συμφωνουνε με το νεο μνημονιο. Επισης αποκαλυψε τον Βρωμικο ρολο της χρυσης αυγης που επιδιωκει την δραχμη οπως και η ανταρσυα με τον αλαβανο του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ Που μιλαει για δραχμη. Ολα αυτα ειναι καταστροφικα για τον λαο γιατι τον βαζει να διαλεξει πιος καπιταλιστης θα τον σκοτωσει. Η Μοναδικη λυση για τον λαο ειναι η Ενισχυση τηςλαικης συμμαχιας με τελικο στοχο. Μονομερης διαγραφη του χρεους Εξοδος απο την Ε.Ε Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης κεντρικο σχεδιασμο εργατικο ελεγχο. Ολος Αυτος ο Αντικομμουνιστικος οχετος και η λασπη απο τον βοθρο της ανταρσυα προκειμενου να φτιαξει το νεο οπορτουνιστικο αναχωμα ειναι μια παγιδα του καπιταλισμου. Αφηνουμε τα Αθλια Σκυλια της ανταρσυα να Σκουζουνε για τα αφεντικα τους.

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 6:24 μ.μ.

Μιλάει και η ουρά του Σύριζα στο Συνδικαλιστίκο κίνημα στους Δήμους στις Πλατείες που και λίγες μέρες πριν στο Σύνταγμα ήτανε μαζί με τον Σύριζα. Και έχουνε και θράσος να μιλάνε.

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 6:56 μ.μ.

Ρήξη με τον Αλαβάνο;Τι είδους ρήξη θα είναι αυτή αφού το παλικάρι δεν .. Απο τα στάδια πήγαμε στα νομίσματα και φτου και απ την αρχή εκεί στην ανταρσυα ..

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 8:20 μ.μ.

Μιλάει και ο Αλαβάνος που ψήφισε το Μάαστριχτ ανέλαβε αρχηγός του Συνασπισμού και τώρα του έδωσε εντολή η Αστική Τάξη να φτιάξει το νέο Οπορτουνιστικό ανάχωμα.

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 8:33 μ.μ.

πολιτικοι ξεφτιλες κκεδες ναι στο ευρω λοιπον

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 8:57 μ.μ.

8.33 Καλε μου φιλε πρεπει να εχεις τρομερο πονοκεφαλο. Αλλαγη νομισματος χωρις κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης βαζει την εργατικη ταξη κατω απο την σημαια τμηματων της αστικης ταξης με συμφεροντα σε ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ Τ.Ε. να σκοτωθει οπως στην Ουκρανια για να διαλεξει δημιο. Αν σε ενδιαφερει ο λαος ανατροπη του καπιταλισμου καλε μου φιλε. Αλλο δρομο δεν εχεις ΧΑΙΡΕΤΩ

1 Απριλίου 2015 στις 9:17 μ.μ.

-Που ακριβώς είναι η "λάσπη" και η "αθλιότητα";
-Μιλάει ναι ή όχι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για "ρήξη με την ΕΕ" στα πλαίσια του καπιταλισμού και μόνον αυτά;
-Βρίζουν παραπάνω, σχολιαστές το ΚΚΕ γιατί συνδέει την αποδέσμευση από την ιμπεριαλιστική λυκοσυμμαχία με την πάλη για την λαϊκή εξουσία, επιβεβαιώνοντας τη ανάλυση του ΚΚΕ για τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
Όποιος θέλει να ψάξει για "λάσπη" και "βρωμιά" ας κοιτάξει την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποια από την σχόλια που την συνοδεύουν εδώ.
Είναι αρκετά εύγλωττα από μόνα τους...

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 9:37 μ.μ.

Μη κάνετε φασαρία θα ξυπνήσει ο 8.33

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 10:56 μ.μ.

9.37 Δεν ξυπνάει με τίποτα. Τους ποτίζουνε γερό αφιόνι.

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 11:01 μ.μ.

Αυτός ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι παιδί της ΛΟΥΚΑ?

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 11:50 μ.μ.

Σας έτσουξε "Κ"ΚΕδες η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έτσι; Νομίζετε ότι μπορείτε να λέτε τις αθλιότητες και τα ψέματά σας χωρίς απάντηση; Τέλος με την ασυλία σας: είστε ο ΒΟΘΡΟΣ και ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ της Αριστεράς! Το έχετε μάθει καλά το μάθημά σας από τον σύντροφο Γκαίμπελς: λέγε συνέχεια ψέματα, ρίχνε συνεχώς λάσπη, κάτι θα μείνει στο τέλος...
Το κυριότερο όμως εἰναι άλλο: το "Κ"ΚΕ παραπέμπει το θέμα της εξόδου από την ΕΕ-ευρώ στο μέλλον, για μετά την επανάσταση και στα πλαίσια της δικτατορίας του προλεταριάτου!! Συνεπώς, παραπέμπουν το θέμα στις ελληνικές καλένδες... Για το ΤΩΡΑ λένε:εἰμαστε ΚΑΤΑ της εξόδου από ευρώ - ΕΕ (το λέει και ο ιδιοφυής σύντροφος ΤΡΑΣ στο σχόλιό του). Όπως ακριβώς ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ηγετική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ!!

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 12:34 π.μ.

Βρήκε πάλι ευκαιρία το Β.Κ. να βγάλει τα αντικομμουνιστικά συμπλέγματά του με το ΚΚΕ.
Για πείτε μας ρε μόρτες, πού κολλήσατε ακριβώς; Ο Κουτσούμπας και το ΚΚΕ ήταν και είναι πάντα ακριβοδίκαιοι στις κρίσεις τους για τα αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα. Δεν εξίσωσαν το ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (και σωστά), αλλά φυσικά και τονίζουν τις ολοένα και αυξανόμενες ομοιότητες στην αντιλαϊκή πολιτική τους που εκκινούν από την κοινή τους βάση (καπιταλιστικό πλαίσιο, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ανταγωνιστικότητα κλπ). Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε λοιπόν- άλλο το υποτιθέμενο τσουβάλιασμα οπορτουνιστών και ναζί που λέτε και που προφανώς και ΔΕΝ έγινε, κι άλλο η κατάδειξη ομοιοτήτων στην προσέγγισή τους μέσω διάφορων "εναλλακτικών" για τον καπιταλισμό οικονομικών σχεδίων τύπου δραχμής, στροφής προς τη Ρωσία ή τους BRICS κλπ που εξυπηρετούν διάφορες μερίδες της αστικής τάξης.
Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι όταν τίθεται ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (και έτσι ακριβώς και συνειδητότατα το θέτει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) θέμα εξόδου απλώς από ευρώ σε πρώτη φάση-στάδιο και μετά ...στη δευτέρα παρουσία από ΕΕ, αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ χωρίς σύνδεση με την πάλη για ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, το αίτημα είναι συνειδητά ενσωματώσιμο στο έδαφος του καπιταλισμού, και αποτελεί απλά μια νεο- κεϋνσιανή ρεφορμιστική εκδοχή διαχείρισης του καπιταλισμού, με ολίγη από φιλολαϊκή ρητορεία.
Έχει πολύ θράσος όμως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ- οι άθλιοι κολαούζοι του ΣΥΡΙΖΑ που τρέχαν στις κυβερνητικές συγκεντρώσεις να τον γλείψουν και να τον στηρίξουν (αλλά "κριτικά" πάντα)- όταν προσπαθεί να κάνει το μαύρο-άσπρο και να μας πείσει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το ΚΚΕ δήθεν δε θέλει την έξοδο από την ΕΕ... Και μετά μιλάει και για λάσπη... ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ!
(Αλήθεια ΑΝΤΑΡΣΥοι, τις κολλεγιές με το ΣΥΡΙΖΑ, που έχετε κοινά σχήματα σε ένα σωρό εργασιακούς χώρους, δημοτικά συμβούλια κοκ, θα τις σπάσετε τώρα που έγινε κυβέρνηση, κι εσείς του κάνετε "αντιπολίτευση" ή θα είστε κι εσείς επίσημα πια μέρος του κυβερνητικού συνδικαλισμού;- ρητορικό φυσικά το ερώτημα...)

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 12:56 π.μ.

φραπες/ σχολιαστη των 6.16"κεντρικο σχεδιασμο εργατικο ελεγχο".ε,λοιπον οχι!παλλαικος σχεδιασμος-ανοιχτες διαικασιες-παλλαικος ελεγχος ,με τα μαζικα-παλλαικα συνδικατα να ποτελουν μερος του εκτελεστικου βραχιωνα ..

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 1:57 π.μ.

12:56
Ξέρεις τι θα πει η λενινιστική έννοια κεντρικός σχεδιασμός της οικονομίας η θα συνεχίσεις να προσφέρεις γέλιο;;Τρομάρα σας που μου το παίζετε ελευθεριακοί με τσιτάτα αμφιθέατρου και απο την κοσμοθεωρία του μαρξισμού λενινισμού ή έχετε μάυρα μεσάνυχτα ή την αποκυρήσετε.Μήπως ρε δημοκράταρες είστε και κατά της δικτατορίας του προλεταριάτου;;Παλαικά ρωτάω.

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 8:16 π.μ.

Οσο και να ποναει ,το ΚΚΕ μιλαει την γλωσσα της αληθειας,

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 10:07 π.μ.

1.57 Τη να Ξέρει αυτός. Ετσι του γράψανε στο Χαρτάκι έτσι λέει. Είναι γερό το αφιόνι που τους ποτίζουνε.

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 12:16 μ.μ.

Ηλιθιότητες ξανά από το ΚΚΕ!!!!! Είναι εξαφανισμένο από τις γειτονιές και πολλούς εργασιακούς χώρους, δεν συμβάλλει πουθενά στην οργάνωση του λαού και της εργατικής τάξης και μετά έχει το θράσος να κατηγορεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που με όλα της τα στραβά, κάνει πράγματα.

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 12:19 μ.μ.

Κεντρικός σχεδιασμός ναι, γραγειοκρατία και νταβατζιλίκι του ΚΚ ή οποιουδήποτε κόμματος σε βάρος του λαού και της εργατικής τάξης ΟΧΙ!

Κρίμα ΚΚΕδες που η κοινωνία που λυσσάτε υπέρ της δεν ήταν σοσιαλιστική. Κρίμα, αλλά μην χαλαστείτε όταν ξυπνήσετε από το θρησκευτικό όπιο που πίνετε και συνειδητοποιήσετε ότι ο υπαρκτός ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 1:01 μ.μ.

φραπες/1.57-οχι,περιμενω τους ειδικους διαδοχους του μπρεζνιεφ να με φωτισουν..

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

10.07 Αφιόνι δεν θα πει τιποτα. Τους έχουνε κάνει και παραμιλάνε.

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 8:50 μ.μ.

1.01 Μη Γελιοποιήσε άλλο. Δεν Μασάμε.

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 9:33 μ.μ.

Οποιος μιλάει για την λενινιστική θεωρία του κεντρικού σχεδιασμού της οικονομίας με εργατικό έλεγχο είναι γραφειοκράτης και δικτάτορας.Τι να τον κάνουμε τον λένιν μπροστα στην παλλαικότητα της παλλαικομένης παλλαικής οργάνωσης της ανταρσυα.Και είναι όντος κρίμα να υποστηρίζουμε οτι ο Σοσιαλισμός που γνωρίσαμε πήγε μπροστά την ανθρωπότητα παρόλες τις αδυναμίες και τα λάθη που στον τέλος οδήγησαν στις ανατροπές.Τι ΗΠΑ τι ΕΣΣΔ λοιπόν για τους κολαούζους του ΣΥΡΙΖΑ.Τι ΝΑΤΟ τι Συμ.Βαρσοβίας.Ιμπεριαλιστές όλοι τους για την ανταρσυα.Εμπρός για τα παλλαικά στάδια με παλλαικό σοσιαλιστικό πρόσημο.Οχι στην δικτατορία του προλεταριάτου και άλλα τέτοια Σταλινικα των εμμονικών ΚΚΕδων για είμαστε και δημοκράτες και δεν θέλουμε να ταράζουμε την κοινωνία και θα χαλάσει και η παλλαικότητα.

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 9:45 μ.μ.

12:16
Είδες το ΚΚΕ απουσιάζει και δεν καλεί στις συγκεντρώσεις αποχάυνωσης για στήριξης της κυβέρνησης αρνόντας να πάρει τον ρόλο του κλακαδόρου του ΣΥΡΙΖΑ απο τις πλατείες σαν την ανταρσυα ..

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 11:09 μ.μ.

12.19 Απλά θέλεις Καπιταλισμό και μας λες Πραμυθάκια. Οταν ξυπνήσεις απο το όπιο που πίνεις πρόσεξε μην σε πειράξει.

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 11:10 μ.μ.

Σε ποια χωρα ζεις ρε μεγαλε? Στα 3/4 της χωρας ο κοσμος νομιζει οτι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι ομαδα του τοπικου πρωταθληματος. Και μας λες οτι το ΚΚΕ ειναι εξαφανισμενο. Την τελευταια βδομαδα στην Αθηνα βλεπω καθε μερα κινητοποιησεις του ΠΑΜΕ,του ΜΑΣ και ΛΕ. Ανταρσυα εχω να δω απο τα συλλαλητηρια πιτσα-σουβλακι και Γιανη Βαρουφακη...

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 11:12 μ.μ.

Αυτα να πας να τα πεις σε κανενα παππου που εζησε εκει πολιτικος προσφυγας να σε φτυσει μες τη μουρη. Ισως αυτο σε ξυπνησει αν και χλωμο...

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 11:42 μ.μ.

KKE ο αυτοκλητος νταβατζης της εργατικης ταξης,οι προδοτες της βαρκιζας,τα πουληταρια του κινηματος.ο υπερασπιστες της αστικης νομιμοτητας και του ανυπαρκτου σοσιαλισμου,εχουν το θρασος να μιλουν για αυτους που ειναι στους δρομους και στα κινηματα
Πιο χιλιαστης πεθαινεις.Ελεος συντροφοι ξυπνατεεεεεε

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 1:42 π.μ.

@11:42 Χρυσαυγίτης είσαι ρε; Γιατί κάτι τέτοιοι μιλάνε έτσι...

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 11:08 π.μ.

1.42 Σωστά το λες. Πάνε πακέτο στην συσκευασία του ενός.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 11:59 π.μ.

Αλλοι νομιμοποιησαν τους χρυσαυγιτες μιλωντας μαζι τους στα τηλεοπτικα πανελ,αυτοι οι ιδιοι που περιφρουρουσαν την βουλη και δερναν κοσμο με τα κνατ

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 1:01 μ.μ.

Τα Κνατ οπως τα λες εκεινη τη μερα εδερναν τους χρυσαυγιτες ενω αλλοι εκαναν συνελευσεις της πλατειας και μουτζωναν μαζι τους.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 4:18 μ.μ.

κκεδες, δεν έχετε παρά τρικυμία στην κεφάλα σας δυστυχώς:

α. Το λαϊκό κίνημα ήταν είναι και πάντα θα είναι ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ. αλλιώς είναι κομματικό και όχι λαϊκό. Συνεπώς αφήστε την καραμέλα για τις πλατείες. Μια χαρά λαϊκό κίνημα ήταν, κάναμε την προσπάθεια να συμβάλλουμε στην κατεύθυνση και την πολιτικοποίησή τους ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και πέρα των άλλων, θεωρούμε πως εάν μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει μαϊντάν, είναι ΚΑΙ γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε την τακτική του να συμμετέχει ενεργά στο κίνημα. Ευτυχώς που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ είχε ούτε και έχει την τακτική του ΚΚΕ, ηη οποία συνισταται στο να χυδαιολογεί απέναντι σε όποιο λαϊκό/εργατικό κίνημα δεν ελέγχει!

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 7:20 μ.μ.

Το λαικο κινημα ο Πορτοσαλτε το λοιδορει και το συκοφαντει δεν το εκθειαζει οπως εκανε με τους αγανακτιστας.
Το λαικο κινημα δεν εχθρευεται την οργσνωση στα συνδικατα, εχει αιτηματα προοδευτικα οχι φασιστοσυνθηματα περι Εθνους,300 στο Γουδι, περικεφαλαιες του Λεωνιδα κλπ και κυριως το λαικο κινημα δεν υοθετουσε ποτε φασιστοαπολιτικ μαλακιες τυπου εξω τα κομματα,εξω τα συνδικατα κλπ. Οι αγανακτιστας ηταν Μαινταν με διαφορετικες αναλογιες φυσικα αφου εδω η εναλλαγη απο ΓΑΠ σε Παπαδημο εγινε ομαλα.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 7:34 μ.μ.

4.18 Το Ταξικό Εργατικό Λαικό κίνημα δεν ειναι ποτέ αντιφατικό. Αντιφατικός είναι ο οπορτουνισμός και η εργατική αριστοκρατία. Το οτι η ανταρσυα ειναι οπορτουνιστικό ανάχωμα συμφωνώ μαζί σου.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 10:58 μ.μ.

Ας αναρωτηθούμε καλύτερα γτ έχει τόσο χόντρο ζόρι το ΚΚΕ με το grexit. Κατηγορεί ισχυρές αστικές δυνάμεις ότι θέλουν την δραχμή (δεν τις ονομάζει βεβαια) και δεν μας λέει πως γίνεται και παραμενουμε σε ενα νόμισμα ενώ δεν το θέλουν οι αστοι. Επίσης δεν μας λεει αν υπάρχουν άλλες ισχυρότερες και μονοπωλιακές αστικές δυνάμεις (Μπομπολας κλπ) που θέλουν το ευρώ. Βέβαια όλοι ξέρουν ότι οι ΚΚΕδες είναι διαχρονικά φιλιπινέζες των ισχυρότερων αστικών δυνάμεων.

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 1:09 π.μ.

δεν υπήρξε ποτέ λαϊκό κίνημα που ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ. Ο πορδοσάλτε έκανε την δοπυλειά του: Το κανακεψε αρχικά, προσπαθώντας να ενισχύσει τις πιο απολιτικ και συντηρητικές πλευρές του. Ταυτόχρονα όλος ο δημοσιογραφικός αστισμός, κατάγγελνε και καθυβριζε τις μαχητικές και ρηξιακές πλευρές του λαϊκού αυτού κινήματος: Τα πολιτικά αιτήματα, την συγκρουσιακη δράση κλπ.

Οι ατοί έκαναν την δουλειά τους. Οι κομμουνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές δυνάμεις έκαναν την δική τους: Μέσα στον κόσμο, προσπαθώντας να συμβάλλουν στην αριστερή πολιτικοποίηση του κινήματος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Το ΚΚΕ έκανε και αυτό την δουλειά του: ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, παρα μονο έβριζε το λαϊκό αυτό κίνημα!

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 2:11 π.μ.

1.09 Δεν υπάρχουνε Κομμουνιστές στην ανταρσύα. και βέβαια ουτε αριστερά.

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 1:00 μ.μ.

2:11 Το ΚΚΕ σέρνεται και βρίζει το λαϊκό και εργατικό κίνημα που αγωνίζεται. φιλάκια

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 1:59 μ.μ.

@1:09
Όντως οι "κομμουνιστές" της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (προφανώς εδώ οπορτουνιστές ήθελες να πεις, μες στο μυαλό σου είμαι, ε;) τη δουλειά τους έκαναν: Σκόρπιζαν αυταπάτες για τα ρεφορμιστικά "μεταβατικά" τους προγράμματα, για "εργατικό έλεγχο" στον καπιταλισμό (!!!), για την "Αριστερά" (βλ ΣΥΡΙΖΑ) που όταν γίνει κυβέρνηση αφενός θα μας "απαλλάξει απ' τη χούντα" και αφετέρου θα "βοηθήσει στην ανάπτυξη του κινήματος" και άλλα τέτοια "συγκρουσιακά" που "τρέμει" το κεφάλαιο...
[Ρε μπαγάσηδες ΑΝΤΑΡΣΥΟΙ, τα εισαγωγικά πήραν φωτιά με την πάρτη σας...]

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 2:16 μ.μ.

2.11 Οι Κομμουνιστές από το ΚΚΕ έχουν εξαφανιστεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Τους έχουν αντικαταστήσει ανόητα και ανέραστα ρομποτάκια που αναμασάνε τσιτάτα σαν εσένα

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 3:49 μ.μ.

Οι πραγματικοι κομμουμιστες του πλανητη υπαρχουν στα τρια αυτα κομματα
ΚΚΕ,ΚΚ ΚΙΝΑΣ,ΚΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
Ετσι μας λεει το ΚΚΕ
θα σηκωθουν οι ανταρτες του ΕΛΑΣ απο τους ταφους και θα παρουν φαλαγγι ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ ΓΟΝΤΙΚΕΣ και τα υπολοιπα παιδια του σωληνα

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 7:58 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ: Γιατί κάποιοι μιλάνε μόνο για έξοδο απ' την ΕΕ χωρίς να πάρει ο λαός στα χέρια του την περιουσία του; Αλλά να είναι στα χέρια των κηφήνων βιομηχάνων εφοπλιστών και λοιπών πλουσίων παρασίτων; Ποιους εξυπηρετούν με αυτό; Ε, κύριε Αλαβάνε και κύριοι της Ανταρσύας;

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2015 στις 8:42 μ.μ.

2.16 Εχεις δίκιο. ΟΙ Οπορτουνιστές απο το ΚΚΕ έχουνε εξαφανιστεί εδω και 24 χρόνια. 3.49 Λ.Δ Κορεας Κουβας. Πάλι ξέχασες τον ΔΣΕ.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 1:08 μ.μ.

Πηγή: Ριζοσπάστης (3/4/2015)
ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
«Η ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ στήριξαν, στηρίζουν, τη συμφωνία - γέφυρα των 4 μηνών, είναι στη γραμμή της επίτευξης πάση θυσία συμβιβασμού με τους εταίρους, για επίτευξη νέας συμφωνίας, όπως κι αν ονομαστεί κ.λπ. Και σε αυτό τείνουν χέρι βοήθειας στην κυβέρνησή σας. Αλλα κόμματα, όπως δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, άλλοι ανεγκέφαλοι, η ΧΑ επίσης, μιλάνε για επιστροφή στη δραχμή, σε άλλο νόμισμα, στα πλαίσια φυσικά αυτού του συστήματος, της καπιταλιστικής του Ενωσης, της ΕΕ, της επιλογής τέτοιων ιμπεριαλιστικών συμμαχιών. Εσείς, κύριοι της συγκυβέρνησης, ακροβατείτε ανάμεσα και στις δύο αυτές εκδοχές και τις ονομάζετε μάλιστα και τις δύο αριστερές». Αυτό το μικρό απόσπασμα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, προχτές στη Βουλή, έδωσε αφορμή στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ να επιτεθεί ξανά στο ΚΚΕ με μια ανακοίνωση που είχε τίτλο: «Αθλιότητες και λάσπη ξανά από το ΚΚΕ».

Γιατί τόση πρεμούρα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να απαντήσει στο ΚΚΕ; Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ούτε ονομαστικά αναφέρθηκε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε τίποτα. Η οποία θυμίζουμε μόνιμα διαστρεβλώνει τις θέσεις του ΚΚΕ για την Ευρωζώνη, την ΕΕ. Τώρα γιατί σκούζει; Αλλωστε, δεν την ταύτισε κανείς με τη Χρυσή Αυγή. Συνιστώσα της συγκυβέρνησης είναι και γι' αυτό άλλωστε το ΚΚΕ λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακροβατεί ανάμεσα σε δύο εκδοχές. Η Χρυσή Αυγή απλά τελευταία ακολουθεί τακτική γλειψίματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κριτική που κάνει το ΚΚΕ στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι συγκεκριμένη, ότι παραπέμπει την έξοδο από την ΕΕ σε κάποιο «μεταβατικό πρόγραμμα» εντός όμως των καπιταλιστικών σχέσεων και της αστικής εξουσίας, ως δήθεν εφαλτήριο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή. Ετσι όμως κάνει μια τρύπα στο νερό, αφού ο στόχος για «έξοδο από την ΕΕ και το ευρώ» αποσπασμένο από την εργατική - λαϊκή εξουσία δεν αποτελεί κανένα εφαλτήριο, αλλά στοιχείο καπιταλιστικής αστικής ενσωμάτωσης. Ετσι, άλλωστε, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί και κατεβαίνει σε κοινό εκλογικό σχήμα με θιασώτες του ευρωσκεπτικισμού όπως το «Σχέδιο Β' » του Αλαβάνου, ενώ παλιότερα συζητούσε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο ακόμα και με το ΕΠΑΜ του Καζάκη και επίσης συνεργάζεται με την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό καλούμε τους «αγωνιστές» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μελετήσουν καλύτερα τη θέση του ΚΚΕ ότι η έξοδος από ΕΕ άρα και από το ευρώ πρέπει να συνοδεύεται με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, μονομερή διαγραφή του χρέους, κεντρικό σχεδιασμό οικονομίας, εργατική - λαϊκή εξουσία. Αλλιώς κάνεις μια τρύπα στο νερό, γυρνάς σε μία από τα ίδια.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8383714

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 1:09 μ.μ.

Πάλι και πάντα ψέμματα από το ΚΚΕ!!!

1. Βρε ΚΚΕδες τι διάλα πίνετε εκεί στον Περισσό;; Διαβάστε τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για την ΕΕ και πως συνδέει το αίτημα για έξοδο από ΕΕ και ευρώ με την αντικαπιταλιστική ανατροπή και το σοσιαλισμό και μετά να μιλάτε! Μην λέτε βλακείες, εκτιθεστε! Φιλικά σας το λέμε!

2. Η Βόρεια Κορέα έχει τόση σχέση με τον σοσιαλισμό, όσο και ο αγιατολάχ χομεϊνί! Φίλοι ΚΚΕδες την Β. Κορέα την έχετε ως πρότυπο γιατί ως σοσιαλισμό θεωρείτε την εξουσία ενός ΚΚ και την κρατικοποίηση των μεεσων παραγωγής υπό την εξουσία του ΚΚ. Τι εργατικές εξουσίες, τι εργατικές δημοκρατίες, τι συνδυασμοί του κεντρικού πλάνου με την δημοπκρατία των εργατικών συμβουλίων, όλα αυτά για εσάς είναι δευτερεύοντα...

ΚΚΕ: Πλήρη ασχετοσύνη περί του σοσιαλισμού/κομμουνισμού κ περί της θεωρίας. Αυτά τα καθεστώτα που ονειρεύεται το ΚΚΕ, είναι ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ σοσιαλισμός που κατέρρευσε το '89 και η σημερινή εξέλιξη του είναι η βάρβαρη καπιταλιστική Κίνα υπό την ηγεσία του ΚΚΚ και η επίσης βάρβαρη Β. Κορέα.

Η Κούβα σαφώς και εξαιρείται, ακριβώς διότι ο Γκεβάρα και ο Φιντέλ ακόμα και όταν είχαν στενές σχέσεις με την ΕΣΣΔ, πάντα κράτησαν ορισμένες αποστάσεις από την γραφειοκρατικοποίησή της. Διαβάστε και λίγο την ιστορία του Ανιμπαλ Εσκαλάντε κορυφαίου στελέχους του ΚΚ Κούβας (και προερχόμενο από το ιστορικό ΚΚ Κούβας που δεν είχε σχέση αρχικά με την επανάσταση κ την κατήγγειλε ως τυχωδιωκτισμό), πως πήγε να οδηγήσει το ΚΚΚούβας στη νοοτροπία του ΚΚΣΕ και των άλλων ΚΚ και πως αυτός και η τάση του ηττήθηκαν μέσα στο ΚΚΚούβας από τον Γκεβάρα και τον Φιντέλ.

Αχ βρε ΚΚΕδες και άσχετοι από θεωρία (επί της ουσίας και όχι επί της παπαγαλίας τσιτάτων) και άσχετοι από ιστορία (πάλι επι της ουσίας και όχι επι της παπαγαλίας) και κυρίως, ΛΑΤΡΕΙΣ ενός επι της ουσίας αντικομκουνιστικού μοντέλου , όπως ήταν ο ανύπαρκτος.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 1:27 μ.μ.

1:59: Οι κομμουνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αυτό ήθελα να πω. Πάλι βρε κκεδάκο κάνεις ό,τι σου κατέβει και ερμηνεύεις όπως κι όπως τους κομμουνιστές και τους αριστερούς;; Πάλι τα ίδια;

Αχ θα σε μαλώσω ΚΚΕ φίλε μου: Λές ψεμματα για τους κομμουνιστές και τους αριστερούς, λατρεύεις τον ανύπαρκτο και την καπιταλιστική Κκίνα και την Β. Κορέα, βρίζεις κάθε λαϊκό και εργατικό κίνημα που δεν ελέγχεις.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 3:16 μ.μ.

@4 Απριλίου 2015 - 2:16 μ.μ.
ανέραστα;;;; Αμ πες το μας έτσι να καταλαβουμε γιατί αυτό το μένος σου με το ΚΚΕ... ήταν βαριά η χυλόπιτα ε;; Δεν την άντεξες...

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 11:28 μ.μ.

1.09 To KK Koύβας το 1953 ήτανε στην γραμμή του 20ου συνεδρίου για ειρηνικό δρομο. Να διαβάσεις το γράμμα του Τσε στην θεια του Βεατρίκη τον δεκέμβρη του 1953 απο την Γουατεμάλα. Σοσιαλισμό εχει και η Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ. Εξήγησε μας κιολας γιατί υπάρχουνε ακόμα. 1.27 Δεν υπάρχει καμμία αριστερά.Μη λες Παραμύθια

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 1:17 μ.μ.

11:28, Η Βόρεια Κορέα είναι ένα αυταρχικό προσωποπαγές καθεστώς το οποίο έχει τόση εσχέση με τον σοσιαλισμό όσο το τρόλεϊ με το βόλεϊ. Μην μας τα πρήζεις και λές ό,τι να ναι.
Το ΚΚ Κούβας αποκύρηξε την επανάσταση στην Κούβα, όπως και σχεδόν όλα τα ΚΚ στις χώρες τους μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο (1945), διότι ήταν στην γραμμή της ειρηνικής συνυπαρξης που πρωτος την θεμελίωσε το Στάλιν μετά το '45. Μη μας λές παραμύθια

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 3:15 μ.μ.

1.17. Σωστά.Μη λες Παραμύθια και μας τα πρήζεις. Η Λ.Δ Κορεας και η Κούβα εχουνε Σοσιαλισμό Το ΚΚ κούβας οπως και άλλα ΚΚ θεωριτικοποιόντας τον Ελιγμο λόγο του πολεμου ετοιμάσανε τον Ευρωκκομμουνιστι κό δρόμο μετά το 1945. Το γράμμα του ΤΣΕ απο την Γουατεμάλα να διαβάσεις το 1953 στην θεία του Βεατρίκη για το τη λέει για τον Ι.Β Σταλιν

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 5:58 μ.μ.

3:15, σου πάει για γελωτοποιός! Μην μας τα πρήζεις άλλο με την Βόρεια Κορέα. Είναι μια χώρα που συκοφαντεί τον κομμουνισμό. Το ΚΚΕ την γουστάρει, γιατί θέλει να είναι ο νταβατζής πάνω στην εργατική τάξη και το λαό.

Οσο για τον Στάλιν, αυτός προετοίμασε τον δρόμο για την ειρηνική συνύπαρξη ήδη απο το '45 και την παρότρυνση της ΕΣΣΔ στα ΚΚ της Δυτικής Ευρώπης ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (πχ Ελλάδα) και διαταραχθεί το αντιφασιστικό μέτωπο με τους αστούς. Οι αστοί των δυτικών χωρών φυσικά δεν είχαν τέτιες αβρότητες και αφού χρησιμοποίησαν τα ΚΚ για να σταθεροποιηθεί περαιτέρω η αστική εξουσία, τα πέταξαν όξω από τις κυβερνήσεις εθνικής ενότητας -οι οποίες κυβερνήσεις είχαν γίνει με γραμμή από τον Στάλιν και την ΕΣΣΔ.

Μην μας λές παραμύθια

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 6:08 μ.μ.

3.15 Ακριβώς όπως το λες. Ο Ειρηνικός δρόμος ήτανε η διαστρέβλωση των ελιγμών που έγινε θεωρία με την Οπορτουνιστική στροφή στο 20ο Συνέδριο το 1956.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 6:10 μ.μ.

1.17 Παίξε καλύτερα με κάτι άλλο. Αφού βλέπεις οτι είσαι άσχετος.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 7:09 μ.μ.

5.58 Σου πάει για γελωτοποιός. Μη μας τα πρήζεις αλλο. Η Λ.Δ Κορεας και η Κούβα είναι δυο χώρες που τιμάνε τον Κομμουνισμό. Θα μάθεις.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 7:14 μ.μ.

5.58 Τα ΚΚ στην Δύση δεν πήρανε την εξουσία γιατι την ώρα που φεύγανε οι Γερμανοι δεν μετατρέψανε τον Πόλεμο σε Ταξικό γιατί είχανε αυταπάτες για Ενδιάμεσα Στάδια Λιβανος Καζερτα Βαρκιζα με 100% ευθύνη της ηγεσίας του ΕΑΜ και του ΚΚΕ 1941 1944.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 7:27 μ.μ.

5.58 Και μην ξεχάσεις να διαβάσεις το Γράμμα του ΤΣΕ από την Γουατεμάλα το 1953 στην θεία του Βεατρίκη και το τη Γράφει για τον Στάλιν. Το ξέρω σου χαλάει το Σενάριο............

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 10:53 μ.μ.

φίλοι ΚΚΕδες μη μας τα πρήζετε άλλο με τις δοξασίες σας: Η βόρεια Κορέα έχει την σχέση με τον σοσιαλισμό που έχει και ο Σεφερλής με το χιούμορ.

Ο Στάλιν με την λογική της εθνικής ενοτητας που επέβαλε στα ΚΚ από το '45 και μετά, προετοίμασε μια χαρά την ειρηνική συνύπαρξη! Διαβάστε λίγο θεωρία και ιστορία μπρε! Το ξέρουμε σας χαλάει την σούπα....

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 11:36 μ.μ.

5.58 Πριν γράψεις αυτά που σου δίνουνε κοίτα λίγο τη γράφουνε να μην είσαι ξφτίλας.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 9:48 π.μ.

10.53 Μη μας τα πρήζεις αλλο με τις δοξασίες σου. Η Λ.Δ Κορέας έχει Σοσιαλισμό. ΟΙ Οπορτουνιστές με την λογική της Εθνικής ενότητας κάνανε τον Ελιγμό θεωρία ετοιμάζζοντας το 20ο Συνεδριο. Διάβασε λιίγο θεωρία και Ιστορία μαζί και το γράμμα του Τσε. Το ξέρω οτι σου χαλάει η σούπα.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 10:19 π.μ.

10.53 Γιατί δεν λες κάτι για το γράμμα του Γκεβάρα που σου λένε οι σύντροφοι το 1953 από την Γουατεμάλα και το τη λέει για τον Στάλιν.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 10:32 π.μ.

10.53 Γιατί την ώρα που φεύγανε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα τα ΚΚ δεν μετατρέψανε τον πολεμο σε ταξικό. η Διεθνης το 1943 Αυτοδιαλύθηκε με πρόταση ΚΚ απο την Δύση λογο Εθνικής Ιδιομορφίας της Κάθε χώρας......................

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 11:42 π.μ.

10.53 Ρίξε μια ματιά στον διαλογο Ζντάνοφ με τον Ιταλό Λόγγο σε Συνεδρίαση το Ινφόμπιρο το 1947 και μετά πες μας την γνώμη σου.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 12:29 μ.μ.

11:38, πριν γράψεις αυτά που σου δίνουνε να γράψεις από το ΚΚΕ, βούτα και λίγο το χεράκι στο μυαλό σου (εάν έχεις φυσικά). Μην γίνεσαι ξεφτίλας.

Η Βόρεια Κορέα έχει τόση σχέση με το σοσιαλισμό, όσο ο Σεφερλής με το χιούμορ. Εάν το ΚΚΕ γουστάρει Βόρεια Κορέα, προβλημά του. Απλά ΔΕΝ γουστάρει κομμουνισμό, αλλά ένα νταβατζίδικο συστημα εναντίον της εργατικής τάξης και του λαού.

Και ο Στάλιν με την ΕΣΣΔ υποχρέωσαν τα ΚΚ το '45 να μπούν σε κυβερνήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με την αστική τάξη της δυτικής ευρώπης. Και αυτή η γραμμή της ΕΣΣΔ από το '45 προετοίμασε ΜΙΑ χαρά την ειρηνική συνυπαρξη!

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 12:53 μ.μ.

10.53 Σε έχουνε κάνει και παραμιλάς. Ανοιξε πρώτα κανένα βιβλίο ιστορίας και μετά πάλι.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 3:25 μ.μ.

ΚΚΕδες, είστε για γέλια και γιαούρτια. Για διαβάστε το παρακάτω:

Το κράτος,το ΚΚΕ,ο ΣΥΡΙΖΑ,το «Ιερό Ταμείο» του νοσοκομείου και η «Επικίνδυνη» Α.Ρ.Σ.Ι.

Γράφει ο Πάνος Παπανικολάου*

– Με λυσσαλέο τρόπο αντιμετωπίστηκε από την ηγεσία της ΔΗΠΑΚ – ΠΑΜΕ το αίτημα των γιατρών του Νοσοκομείου Νίκαιας να προκαταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων εφημεριών από το ταμείο του νοσοκομείου. Δώσανε και πήρανε οι χαρακτηρισμοί για την Α.Ρ.Σ.Ι. («επικίνδυνη», «κατάπτυστη» κλπ) στις ανακοινώσεις της ΔΗΠΑΚ (εδώ) αφού πρώτα πήρε το … «πράσινο φως» και από την συνδικαλιστική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο εκπρόσωπος της ΔΗΠΑΚ στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ. «Είναι ΙΕΡΟ το ταμείο του νοσοκομείου» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΔΗΠΑΚ – ΠΑΜΕ στην ίδια συνεδρίαση. Η συμφωνία των συνδικαλιστικών ηγεσιών ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ πάνω σ αυτό το θέμα επιβεβαιώνεται και από την ηγεσία της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που με κείμενο του προέδρου της ΟΕΝΓΕ επίσης «κατακεραυνώνει» αυτό το «ανίερο» αίτημα (εδώ), χρησιμοποιώντας κι αυτός τον χαρακτηρισμό “επικίνδυνο” όπως ακριβώς και η ΔΗΠΑΚ – ΠΑΜΕ.

– Με λυσσαλέο τρόπο αντιμετωπίστηκε από την διοικητική ιεραρχία του νοσοκομείου η συλλογική δυναμική παρέμβαση των αγωνιζόμενων γιατρών μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης να ΚΛΕΙΣΟΥΝ τα γκισέ όπου οι ασθενείς πληρώνουν χαράτσια (5ευρα και εξετάσεις), καθώς και να ΣΚΙΣΟΥΝ τις «υπεύθυνες δηλώσεις» που αναγκάζονται να υπογράφουν οι ανασφάλιστοι ώστε το χρέος προς το «ιερό ταμείο» του νοσοκομείου να μεταβιβάζεται στην εφορία ως χρέος προς το δημόσιο και να οδηγεί σε ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ απλών ανθρώπων. «Είναι ΙΕΡΟ το ταμείο του νοσοκομείου», κραύγαζαν και οι γραφειοκράτες των διοικητικών υπηρεσιών, και ήθελαν να ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ενάντια στους αγωνιζόμενους γιατρούς.

http://www.pandiera.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%AF/

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 5:05 μ.μ.

10.53 Καλά άφου βλεπεις οτι γελιοποιήσε γιατί συνεχίζεις να γράφεις. Εχεις μεγάλη πλάκα.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 9:23 μ.μ.

Βρε ΚΚΕδες γελοιοποιήστε! Εξακολουθήστε να γράφετε! Οι αναγνώστες σπάνε πλάκα με την πάρτη σας και σεις το χαβά σας. Συνεχίστε, προσφέρετε άφθονο γέλιο στους αναγνώστες.

Το ΚΚΣΕ υπό τον Στάλιν επέβαλε στα ΚΚ της δυτικής Ευρώπης, να μπούνε το '45 σε κυβερνήσεις εθνικής ενότητας για να μην διαταράξουν τη συμμαχία τους με την αστική τάξη. Εξ ου και η πίεση του ΚΚΣΕ προς το ΚΚΕ ΝΑ ΜΗΝ διεκδικήσει την εξουσία και να μπει και αυτό σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπο τον Γ. Παπανδρέου, όπερ και εγένετο.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 9:24 μ.μ.

Το ΚΚΣΕ υπό τον Στάλιν, έθεσε τις βάσεις από το '45 για την μετέπειτα "ειρηνική συνύπαρξη".

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 9:42 μ.μ.

12.29 Μην σταματάς να γράφεις προσφέρεις άφθονο γέλιο. Ιστορία να διαβάσεις και να κοτάς πρώτα αυτά που σου δίνουνε. Σε έχει κανει και παραμιλάς ο άλλος Και είπαμε Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ έχει Σοσιαλισμό. Οπως και η ΕΣΣΔ με τους Μπολσεβίκους

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 10:39 μ.μ.

5.05 Δεν φταίει αυτός. Αυτά του είπανε αυτά γράφει.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:04 π.μ.

9.24 Ο Ελιγμός έγινε θεωρια απο τους Οπορτουνιστές και δεν μετατρέψανε τον πόλεμο σε Ταξικό. Και Επίσημα στο ΚΚΣΕ επικράτησε το 1956 με το 20ο συνεδριο.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:09 π.μ.

9.23 Η διεθνής διαλύθηκε το 1943 γιατι υπήρχανε λεει εθνικές ιδιαιτερότητες. Την Ευθύνη για την Χώρα μας θα την βρείς στην ηγεσία του ΕΑΜ Πασαλίδης Κύρκος Σβώλος Τσιριμώκος και του ΚΚΕ Παρτσαλίδης Σιάντος. Συνέχισε να γράφεις πέφτει πολύ γέλιο.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:21 π.μ.

9.42 Τον έχεις κάνει ξεφτίλα. Δείξε λίγο έλεος. Είναι σαν να κλέβεις Εκκλησία.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:32 π.μ.

12.09 Που να τα ξέρει αυτά ο πιτσιρίκος σύντροφε. Το μεροκάματο βγάζει.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:51 π.μ.

12.09 Τον έχεις κάνει και παραμιλάει. Εφτασε να λεει τον Παρτσαλίδη που το 1956 τον διόρισε ο Χρουτσοφ Γ.Γ και το 1968 εφτιάξε το Εσωτερικό οτι ήτανε με τον Στάλιν. Απο εμένα μπράβο σύντροφε.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 11:15 π.μ.

Φίλε ΚΚΕ, δεν έχει νόιημα να γράφεις 5 σχόλια στη σειρά, από διαφορετικούς και καλά σχολιαστές.. Σε έχουμε πάρει χαμπάρι.

α. Ο Στάλιν έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα ειρηνική συνυπαρξη. Πως: Με την λογική που η ΕΣΣΔ επέβαλε στα ΚΚ, του να συμμετέχουνε δλδ στις κυβερνήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από το '45 και μετά (Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα κλπ). Και καλά ο στόχος ήταν η "διατήρηση της αντιφασιστικής ενότητας και η οικοδόμηση δημοκρατικού κράτους". Οι αστοί χρησιμοποίησαν τα ΚΚ για να στεριώσουν την εξουσία τους και μετά τα πέταξαν από τις κυβερνήσεις (το '47-'48).

Κρίμα ΚΚΕδες αν σας χαλά την ονείρωξη πως μέχρι το '56 ήτο επαναστατική η πολιτική της ΕΣΣΔ, αλλά δεν πειράζει, θα συνηθίσετε στην αλήθεια κάποια στιγμή!

β. Η Διεθνής διαλύθηκε το '43 μετά από απαίτηση των Δυτικών καπιταλιστικών χωρών, προκειμένου να ανοίξουν το μέτωπο στη δύση κατά των ναζί. Ηταν μια προσφορά της ΕΣΣΔ προς τον δυτικό καπιταλισμό λέγοντάς του στην ουσία "με την διάλυση της Διεθνούς σας λέμε πως δεν ενισχύουμε την επανάσταση στις χώρες σας". Οπερ και εγένετο: Η περίπτωση της Ελλάδας είναι τραγική και αποδυκνύει την πολιτική της εσσδ και του Στάλιν την περίοδο εκείνη. Φυσικά, οι δικαιολογίες για την διάλυσή της, είναι αυτές που λέει ο αγράμματος του ΚΚΕ εδώ μέσα. Αυτές οι δικαιολογίες είναι για γέλια.

Φίλε ΚΚΕ, συνέχισε να γράφεις τα σχόλια σου, προσφέρεις άφθονο γέλιο στους αναγνώστες.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 11:23 π.μ.

Ντόϊνγκ!!!! Η Βόρεια Κορέα έχει σοσιαλισμό!! Α, ρε ΚΚΕ φτιάξε μας την μέρα. Πες κι άλλα, έρχεται ροχάλα!
Χαχαχαχαχα!

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 11:41 π.μ.

1251 καλέ μου φίλε σταμάτα να απαντάς στον εαυτό σου.εγινες νούμερο καλέ μου φίλε και σε πήραμε χαμπάρι εγω το λέω για το καλό σου γιατί σε συμπάθησα καλέ μου φίλε χαιρετω

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:27 μ.μ.

11.15 αυτά γίνανε απο την Θεωριτικοποίηση του ελιγμού με ευθύνη των ΚΚ η διεθνή ειχε διαλυθεί το 1943 με απαίτηση ΚΚ στην Δύση λόγο εθνικής ιδιαιτερότητας λέει. Στην ΕΣΣΔ επικράτησε το 1956. Για την Ελλάδα ευθύνη εχει η ηγεσία του ΕΑΜ και του ΚΚΕ 1941 1944 που δεν έκανε τον πόλεμο ταξικό. Συνέχισε να γράφεις προσφέρεις άφθονο γέλιο. 11.23 Κούβα και Κορέα έχουνε Σοσιαλισμό

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:36 μ.μ.

ΟΙ Δυτικοί ανοίξανε 2ο Μέτωπο τον ιούνη του 1944 οταν ο Κόκκινος Στρατός ήτανε ήδη στην Κεντρική Ευρώπη και τρέχανε προς το Βερολίνο για να σώσουνε οτι προλάβουνε για τον Καπιταλισμό. Με την βοήθεια του Οπορτουνισμού που τον Ελιγμό τον έκανε θεωρία αντι να κάνει τον Πόλεμο Ταξικό. Και τους Γερμανούς να μην πολεμάνε στην δύση παρά μόνο στην ανατολή.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:09 μ.μ.

Η ΕΣΣΔ και ο Στάλιν από το '45 έστρωσαν τον δρόμο για την "ειρηνική συνύπαρξη": Διέλυσαν λίγο νωρίτερα την Κομιντέρν κατ' απαίτηση των αστών (για να μην τους αγριεύει με τον αγώνα για επαναστάσεις στις χώρες της δ. ευρώπης) και μετά το ΄45 επέβαλαν τη συμμετοχή στις κυβερνήσεις εθνικής ενότητας. Όλα αυτά έστρωσαν τον δρόμο στην ειρηνική συνύπαρξη λίγα χρόνια αργότερα.

Το ΚΚΕ λέει ψέμματα όταν αναφέρεται σε αυτά τα γεγονότα.

Φίλε ΚΚΕ, δώσε γέλιο στους αναγνώστες! Σε χρειαζόμαστε για καρνάβαλο!

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:17 μ.μ.

12.27 Οπως ακριβώς τα λες είναι τα γεγονότα σύντροφε. Φυσικά οι δικαολογίες είναι αυτές που λέει ο αγράμματος οπορτουνιστής. Αυτές οι δικαολογίες είναι για γέλια.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 3:19 μ.μ.

Η Βόρεια Κορέα έχει τόσο σοσιαλισμό, όσο ο Ηλιος ανθρώπους.
Κρίμα για το ΚΚΕ να έχει τόσο γραφειοκρατικές, λανθασμένες και αντιδιαλεκτικές αναλύσεις.

Επίσης, ο Στάλιν επέβαλε στα ΚΚ της Δυττικής Ευρώπης την συνεργασία με τους αστούς στο πλαίσιο της "εθνικής ενότητας". Αυτή ήταν η γραμμή της ΕΣΣΔ κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '40 και μετά. Η εθνική ενότητα που ήταν η γραμμή της ΕΣΣΔ και του Στάλιν, είχε ολέθρια αποτελέσματα όταν φορέθηκε σαν γραμμή στο ΚΚΕ (και φυσικά και ΟΛΗ η ηγεσία του ΚΚΕ έχει τεράστιες ευθύνες που ήταν υποταγμένη στην ΕΣΣΔ), με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 3:22 μ.μ.

2.09 Τα ΚΚ στην δύση κάνανε τον Ελιγμό θεωρία ζητήσανε την διάλυση της Κ.Δ λογο εθνικής ιδιαιτερότητας. οι Δυτικοί ανοίξανε 2ο Μέτωπο το 1944 για να Σώσουνε τον Καπιταλισμό. Το κάθε ΚΚ στην χώρα του επρεπε να μετατρέψει τον πόλεμο σε ταξικό την ωρα που φεύγανε οι Γερμανοί. Στην ΕΣΣΔ ο οπορτουνισμός επικράτησε το 1956 οι οπορτουνιστές λένε ψέματα. Οπορτούνα δώσε γέλιο. Σε θέλουμε για Καρνάβαλο.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 3:43 μ.μ.

2.09 Σε ξεφτιλήσανε οι ΚΚεδες αφού το βλέπεις. Πες στα αφεντικά σου να σου αλλάξουνε πόστο. Πάρε μια θέση στο Δημόσιο.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 6:04 μ.μ.

2.17 Δεν πειράζει.Εχουμε ένα καραγκιόζη να γελάμε.Εχει μεγάλο καλαμπούρι ο μικρός.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

2.09 Αυτά τα παραμύθια απο τις Μυστικές υπηρεσίες στα δίνουνε είμαι σίγουρος.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 10:59 π.μ.

3.19 Υποταγμένοι στην ΕΣΣΔ ο Σιάντος με τον Παρτσαλίδη. Γράψε και άλλα ανέκδοτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger