Home » , » Που 'σαι Αλέξη που 'λεγες ... (Ηχητικό)

Που 'σαι Αλέξη που 'λεγες ... (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Απριλίου 2015 | 5:08 μ.μ.

Είναι πολύ καλό να διαθέτεις ένα πλήρες αρχείο με τις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς τα πολιτικά στελέχη. Κι αυτό γιατί ανά πάσα στιγμή μπορείς να διαπιστώσεις την αξιοπιστία και φερεγγυότητα τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια».

Ανέσυραν, λοιπόν, από το αρχείο τους τις τοποθετήσεις που έκαναν, ο Αλέξης Τσίπρας καθώς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τις οποίες εφάρμοζαν κατά κόρο οι μνημονικές προηγούμενες κυβερνήσεις . Ετσι ακούμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να στιγματίζουν την τακτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ενώ παράλληλα παρακολουθούμε να εφαρμόζουν σήμερα ακριβώς την ίδια τακτική που όταν ήταν στην αντιπολίτευση κατάγγειλαν με δριμύτητα.

Θυμόμαστε επίσης την εποχή που ο   Αλέξης Τσίπρας δήλωνε κατηγορηματικά σε δημοσιογράφο ότι αν η ελληνική κυβέρνηση, μ αυτόν στην πρωθυπουργία,  δεν έπαιρνε τις δόσεις τότε δεν θα πλήρωνε τους ξένους τοκογλύφους – δανειστές. Σήμερα όπως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, παίρνει όλα τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων –λεφτά που προέρχονται από τον ιδρώτα των εργαζομένων- για να εξοφλήσει τα τοκογλυφικά δάνεια που έχει πάρει το ελληνικό κράτος.

Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους …  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 5:39 μ.μ.

Αυτά είναι μόνο η αρχή! ας περιμένουμε ακόμα και έχουμε να δούμε πράγματα και θάματα, εξάλλου δεν είναι το πρώτο που αναιρεί η κυβέρνηση Τσιπρα με βάση απ αυτά που διακήρυττε προεκλογικά.

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 6:09 μ.μ.

Aλεξη Ζωιτσα και οι λοιποι του"" αριστερου "συρφετου το ξερατε οτι θα κανεται οτι εκανε και η Σαμαροβενιζελικη συμμορια
γι αυτο φωνασκουσατε προεκλογικα και συ Ζωιτσα ιδιαιτερα ακομα και κατα την τελετη ενθρονηση σου στην στην προεδρια
της ελληνικης Βουλης Παραειστε δεν κρατατε ουτε τα προσχηματα melito

21 Απριλίου 2015 στις 7:39 μ.μ.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια, ηταν, ειναι και θα ειναι ο Δουρειος Ιππος της πλουτοκρατιας στο λαικο κινημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger