Home » , » Άγρια προσαγωγή με ξύλο σε έναν πιτσιρικά (Βίντεο)

Άγρια προσαγωγή με ξύλο σε έναν πιτσιρικά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Απριλίου 2015 | 2:14 π.μ.


Άλλο ένα βίντεο με εικόνες αστυνομικής βαρβαρότητας κάνει τον γύρο του Ιντερνέτ.  Συνέβη χτες στην Στουρνάρη στην πύλη του ΕΜΠ και όπως αναφέρουν διαδικτυακά σχόλια –πιθανόν από αυτόπτες μάρτυρες- οι μπάτσοι συνέλαβαν ένα νεολαίο και ενώ αρχικά τον έσερναν στο πεζοδρόμιο τελικά τον σάπισαν στο ξύλο.

Όπως φαίνεται η μπατσάδικη κτηνωδία και η ατιμωρησία των «οργάνων της τάξεως» είναι διαχρονική. «Το κράτος είστε εσείς» που είχε πει κάποτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τους μπάτσους θα είναι παρόν και με «πρώτη φορά αριστερά» στην κυβέρνηση.

 Να υποθέσουμε ότι πιθανόν να βγάλει καμιά ανακοίνωση καταγγελίας η νεολαία του κυβερνώντος  κόμματος ότι θα διαμαρτυρηθεί το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, και ίσως να έχουμε καμιά ΕΔΕ -με την γνωστή κατάληξη - και θα πάμε για νέα "ανδραγαθήματα" των δυνάμεων καταστολής;

Το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει:

Άγρια προσαγωγή με ξύλο σε έναν πιτσιρικά στην Στουρνάρη στην πύλη του ΕΜΠ. Εκείνος πεζός και τον κυνηγούσαν με τα μηχανάκια οι Δέλτα μέχρι που τον έριξαν κάτω. Tους φώναζε «είμαι ΑΕΚ ρε, έλα ένας μόνος σου», απάντησε ένας Δελτάς «εγώ είμαι 13»
Ξεκίνησε όλο το μπουλούκι με τα μηχανάκια, τον έπιασαν και τον σάπισαν κυριολεκτικά στο ξύλο τον έσερναν στο πεζοδρόμιο.
Καθώς τον έδερναν του φώναζαν «τώρα δεν είσαι ΑΕΚ ρε;»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger