Home » , » Οταν η προβοκάτσια και η γκεμπελίστικη τακτική των ΜΜΕ χτυπάει κόκκινο

Οταν η προβοκάτσια και η γκεμπελίστικη τακτική των ΜΜΕ χτυπάει κόκκινο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Απριλίου 2015 | 4:21 π.μ.


Αυτό που συμβαίνει με την αντικυβερνητική γκεπελίστικη προπαγάνδα είναι στην κυριολεξία αδιανόητο. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν ενδιαφέρονται καν τα λεγόμενα «έγκυρα» ΜΜΕ ότι μπορεί να διαψευστούν και να γίνουν ρόμπες. Το ουσιαστικό γι’ αυτά είναι να δημιουργούν εντυπώσεις.

Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι κάποιος τύπος  -ο Γιάννης Χορόζογλου του G-S Travel- είπε σε κάποιο ραδιοσταθμό ότι στην συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με τον Βαρουφάκη κάποια στιγμή ο Ομπάμπα απευθύνθηκε στον Βαρουφάκη λέγοντας του –υποτίθεται με χλευαστικό τρόπο-   «μας έφερε λεφτά»;

Αυτή την υποτιθέμενη είδηση την πήραν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και την σερβίρισαν στις ειδήσεις τους ενώ την ανακύκλωσαν μια σειρά ενημερωτικές ιστοσελίδες. (iefimerida, tvxs, thetoc, protothema, ethnos κ.α).

Ερχεται όμως ένας σοβαρός αστός δημοσιογράφος, ο Μιχάλης Ιγνατίου, και με ανάρτησή του στο twitter τους γελοιοποιεί, λέγοντας στην ουσία ότι προβάλλουν κατασκευασμένες ειδήσεις.

Φυσικά θα είναι μάταιος κόπος να περιμένουμε «τσίπα»  απ’ όλους αυτούς και να ζητήσουν συγγνώμη για την αποκάλυψη της καραμπινάτης προβοκάτσιας τους, που αποκαλύπτεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger