Home » , » Η Νέα Δημοπρασία είναι θίασος επιθεώρησης; Ή ένα μάτσο απατεώνες;

Η Νέα Δημοπρασία είναι θίασος επιθεώρησης; Ή ένα μάτσο απατεώνες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Απριλίου 2015 | 1:18 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Η Νέα Δημοπρασία είναι θίασος επιθεώρησης; Ή ένα μάτσο απατεώνες; Ακούστε τον πρωταγωνιστή του γαλάζιου θεάτρου: Δημοψήφισμα ή εκλογές σημαίνουν δραχμή! Τι ωραία! Να κάνουμε αμέσως τότε και τα δύο. Τι μας λέει; Πως αν στηθούν σύντομα κάλπες, ο κόσμος θα δώσει ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα στους τοκογλύφους. Άρα, όσα μας λένε οι δημοσκοπήσεις, πως τάχα θέλουμε ευρώ, είναι φούμαρα. Θέλουμε άλλη πολιτική, θέλουμε να μπορούμε να ζήσουμε.

Σαν καλός δούλος ο Σαμαράς, δεν θέλει να πικραθεί κι άλλο η αφέντρα Μέρκελ. Άσε που η νίλα που θα πάθει η ΝΔ, θα συγκρίνεται μόνο με αυτή της ΔΗΜΑΡ (που τη θυμήθηκα τη μακαρίτισσα;). Που σημαίνει ότι θα χάσει την αρχηγία αλλά και την ελευθερία να αλωνίζει. Ο κόσμος θα απαιτήσει απόδοση ευθυνών. Αν γίνουν τώρα εκλογές, ο Άκης θα έχει παρέα. Τότε όμως, που η ΝΔ ήταν να βγει πρώτη, δεν κρατιόνταν ο Αντωνάκης. Ήθελε εκλογές ώστε να έρθει αυτός και να μας "σώσει" από τα προβλήματα, με το να μας εκτελέσει. Πρώτα μας βασάνισε βέβαια σαν γνήσιος σαδιστής που είναι.

Τι θέλουν στη ΝΔ; Να συνεχιστεί η ανθρωποθυσία. Να ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ νέο μνημόνιο κατά προτίμηση χειρότερο από αυτό της γαλαζοπράσινης λαίλαπας. Ώστε να μπορούν να κατηγορήσουν μετά το ΣΥΡΙΖΑ για όσα έκαναν αυτοί όταν κυβερνούσαν! "Ώστε κάνετε τα ίδια με μας ε; Ντροπή σας!" Θα ήταν αστείο, αν δεν μιλούσαμε για κατακρεούργηση των ανθρωπίνων κι εργασιακών δικαιωμάτων.

Φυσικά θα πουν τις ίδιες ανοησίες, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκτονήσει, δεχθεί δηλαδή όσα του λένε οι δανειστές: Πως τάχα δεν υπήρχε άλλος δρόμος, πως αυτό ήταν το λιγότερο κακό κλπ. Ναι δεν υπάρχει άλλος δρόμος σε αυτό το σύστημα. Ο σωστός δρόμος είναι η Επανάσταση με τα ευεργετικά επακόλουθα του καθαρισμού της σαπίλας. Όπως επίσης το "λιγότερο" κακό είναι για την μεγαλοαστική τάξη. Θα φαγωθούν μερικοί μικροί καρχαρίες για να τραφούν οι μεγαλύτεροι. Για τα υπόλοιπα ψάρια ούτε λόγος, θα μας καταπιούν ολόκληρους. Το καλό είναι να τους στείλουμε όλους στο διάολο, αφεντικά, δοσίλογους, να πάρουμε δηλαδή εμείς τη ζωή στα χέρια μας.

Βρίσκουν όμως και τα λένε. Ο κόσμος ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ για δυο κυρίως λόγους. Ο ένας για να αλλάξει κάτι. Εντάξει, ένα όνειρο ήταν και πάει. Αλλά ήθελε βρε παιδί μου, να σταματήσει αυτό το άγχος που είχε κάθε μέρα. Γιατί κάθε μέρα έπαιρναν νέα μέτρα. Κάθε ώρα κόβονταν επιδόματα, έμπαιναν νέα χαράτσια, ξύπναγες το πρωί και δεν ήξερες τι διεστραμμένο θα σκεφτούν ως το μεσημέρι. Οι καινούριοι απλά βρήκαν τα βασανιστήρια έτοιμα. Φυσικά ψηφίστηκαν για να τα καταργήσουν αυτά, αλλά...

Ο άλλος λόγος που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ ήταν η οργή. Βοήθησε κι ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος, η Βούλτεψη, ο Άδωνης, όλοι αυτοί, ακόμα κι οι Ευρωπαίοι. Άκουγαν ΣΥΡΙΖΑ και έκαναν σαν να τους έβαλαν ακουαφόρτε στον πισινό. Καντήλες έβγαζαν. Μεγάλο λάθος τοκογλύφοι μου. Γιατί, αν δεν λέγατε αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαινε μεν, αλλά όχι με τόσο μεγάλη διαφορά. Εκτός κι αν τα έλεγαν ακριβώς για να βγει, γιατί τους είχαν πάρει χαμπάρι με αυτά που έλεγαν υπέρ Ευρώ και ΝΑΤΟ.

Εν πάση περιπτώσει, ο κόσμος δεν ψήφισε για να αθωωθεί από τη νέα -υποτίθεται πιο προοδευτική- βουλή ο κάθε κηφήνας που λεηλάτησε το δημόσιο. Κι είναι ακριβώς τα έργα της ΝΔ που σώζουν προς το παρόν τον Αλέξη. Ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει τη ΝΔ. Δυστυχώς για τη γαλάζια μαφία. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν γιατί νιώθουν ασφάλεια. Φάνηκε με τον Πρόεδρο και τώρα με τον τρόπο που αναζητούνται οι ευθύνες. Κρύβονται δηλαδή κάτω από τα χαλί. Εξεταστική κάνεις από τα πιο πρόσφατα, για να μην παραγραφούν τα αδικήματα. Ξέρουν λοιπόν πως δε θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους, οπότε τροχίζουν τα δόντια τους. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 7:20 μ.μ.

http://www.koutipandoras.gr/article/139053/apokalypsi-o-agnostos-polemos-se-varos-tis-kyvernisis-me-protagonistes-xenes-mystikes

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger