Home » , » Η κυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ χάρισε δημόσια έργα στη Γερμανική Hochtief

Η κυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ χάρισε δημόσια έργα στη Γερμανική Hochtief

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 | 1:19 π.μ.

Η «αμαρτωλή» εταιρεία που διώκεται για μη καταβολή ΦΠΑ εκατ. ευρώ επέστρεψε και κατασκευάζει αυτοκινητόδρομους.

Οι μεγαλοεργολάβοι συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια της τάξης των περίπου 250 εκατ. ευρώ ετησίως για δρόμους –καρμανιόλες που δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Πηγή: Του Γιάννη Κριτσαντώνη – «Επίκαιρα»

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος και η «αμαρτωλή» γερμανική εταιρεία Hochtief, τα χρέη της οποίας προς το Ελληνικό Δημόσιο από μη καταβολή ΦΠΑ, ασφαλιστικών εισφορών και λοιπές υποχρεώσεις αγγίζουν το 1 δις ευρώ, επέστρεψε στη χώρα μας για να κατασκευάσει αυτοκινητόδρομους ως μέλος δύο κοινοπραξιών στις οποίες συμμετέχουν οι γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες, με την υπογραφή του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επί συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Το πάρτι στη ρημαγμένη Ελλάδα για κάποιους συνεχίζεται. Ο γερμανικός κολοσσός Hochtief, που έφυγε σαν κλέφτης από του διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατέφυγε στα αγγλικά δικαστήρια για να μην πληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το Δημόσιο, είναι ένας από τους συμμετέχοντες σε αυτό. Αλλάζοντας εταιρικό σχήμα και τομέα δράσης -από εταιρεία διαχείρισης σε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger