Home » , » "Αντανακλαστικά" έγκυρων ενημερωτικών ιστοσελίδων

"Αντανακλαστικά" έγκυρων ενημερωτικών ιστοσελίδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 | 7:36 π.μ.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς γίνεται θεωρούμενες έγκριτες ενημερωτικές ιστοσελίδες να παρουσιάζουν «φρέσκιες» ειδήσεις γεγονότα που έχουν δημοσιευτεί πριν … πάρα πολλούς μήνες, και μάλιστα να τα παρουσιάζουν στα πρώτα θέματα της ειδησεογραφία που προβάλλουν!

Ο λόγος για την ιστοσελίδα «Kουτί της Πανδώρας» στην οποία διαβάζουμε, απ', τα βασικά θέματα στην κύρια σελίδα τον «πιασάρικο» τίτλο: «Διαβάστε ποιος δημοσιογράφος προειδοποίησε τον Μιχαλολιάκο για τις συλλήψεις, όπως ισχυρίζεται ο χρυσαυγίτης γραμματέας». Πατάμε να διαβάσουμε αναλυτικά την «φρέσκια είδηση» και βλέπουμε να έχει αναπαραγωγή ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδα newsbomb σύμφωνα με το οποίο ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος φέρεται να ειδοποίησε από το κινητό του το δικηγόρο Τάκη Μιχαλόλια ότι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί προγραμματίζουν την σύλληψη του αδελφού του Νίκου Μιχαλολιάκου, γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Μείναμε στην κυριολεξία άναυδοι! Αυτή την είδηση, που οι έγκυρες ενημερωτικές ιστοσελίδες  μας την παρουσιάζουν σαν καινούργια εμείς –όπως και άλλοι ιστότοποι-  την είχαμε δημοσιεύσει στις 5 Οκτώβρη 2013!!!

Λεπτομέρεια: Το «Κουτί της Πανδώρας» διευθύνεται από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ενώ ο συνάδελφος του Κώστας Χαρδαβέλλας είναι επικεφαλής του newsbomb. (Κλικάρετε την φώτο της ανάρτησης να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger