Home » , » Στα άκρα η σύγκρουση Τσίπρα - Κωνσταντοπούλου - (Βίντεο)

Στα άκρα η σύγκρουση Τσίπρα - Κωνσταντοπούλου - (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Μαΐου 2015 | 11:06 μ.μ.

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η σύγκρουση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα και τα λεγόμενα «προεδρικά» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο σχετικό επεισόδιο θα το παρακολουθήσουμε αύριο κατά την συνεδρίαση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας στην οποία συζητείται ο διορισμός Τσακνή – Ταγματάρχη στην ΕΡΤ.
Η πρόεδρος της βουλής φέρετε να αντιδράει στον διορισμό τους –ειδικά του Λ. Ταγματάρχη τον οποίο χαρακτήρισε «φθαρμένο πρόσωπο»- ενώ το μέρος της αναμένετε να πάρουν και τα μέλη της σχετικής επιτροπής Ραχήλ Μακρή και Θανάσης Πετράκος.

Δεν ήταν μη αναμενόμενη η στάση της Ζ. Κωνσταντοπούλου για την ηγετική ομάδα του κόμματος της Κουμουνδούρου στελέχη της οποίας αποδίδουν στην πρόεδρο της βουλής προσωπική τακτική, επιχείρηση συγκρότησης ομάδας και υπόγειες διαδρομές με την Αριστερή Πλατφόρμα για να αποδυναμωθεί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο το τεκμηριώνουν στην απόφαση της Ζ. Κωνσταντοπούλου να τοποθετήσει πρόεδρο σε δυο επιτροπές της βουλής - για το πόθεν έσχες και την δεοντολογία- τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου αφήνοντας εκτός τον β’ αντιπρόεδρο της βουλής Γιάννη Μπαλάφα.

Δεν είναι καινούργιο το μέτωπο που έχει ανοίξει η πρόεδρος της βουλής με τον Α. Τσίπρα. Πρόσφατοι είναι οι διάλογοι, που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά την συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ με την Ζ. Κωνσταντοπούλου να λέει απευθυνόμενη στον Α. Τσίπρα «Αυτό που μαθαίνουμε ότι φέρνετε είναι μνημόνιο. Και τη δική μου ψήφο στα μνημόνια μην την υπολογίζετε».

Γνωστές είναι οι αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε ο διάλογος της με αξιωματικό της ΕΛΑΣ έξω από την βουλή, ενώ μόλις προχτές επίσης αποφάσισε να φέρει προς συζήτηση στην βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ (που προεκλογικά την είχε ψηφίσει σύσσωμη η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ) για  την επαναφορά κατώτερου μισθού, επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης, 13ου και 14ου μισθού κλπ δημιουργώντας εκνευρισμό στου Μαξίμου.

Όλα αυτά τα γεγονότα πάντως υποδηλώνουν μια σύγκρουση … με μέλλον

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

24 Μαΐου 2015 στις 11:17 μ.μ.

L'Enfant de la Haute Καλή σου βδομάδα :)

24 Μαΐου 2015 στις 11:23 μ.μ.

L'Enfant de la Haute Mer, ευχαριστώ!

25 Μαΐου 2015 στις 12:54 π.μ.

"Βαθύ κόκκινο":
Στα άκρα η σύγκρουση Τσίπρα - Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωσταντοπούλου:
"Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση, ..."
http://www.koutipandoras.gr/article/141498/den-sygkroyomai-oyte-me-ton-prothypoyrgo-oyte-me-tin-kyvernisi-i-diapragmateysi-einai

25 Μαΐου 2015 στις 9:41 π.μ.

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας TRASH. Αλίμονο αν θεωρούσαμε ότι ισχύουν όσα δηλώνουν τα πολιτικά πρόσωπα. Τότε δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης σαν μπλοκ. Το παραπάνω δημοσίευμα είναι προϊόν ρεπορτάζ συντρόφου και από εκεί προέκυψε ο τίτλος της ανάρτησης.

Εσύ φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς θέσφατα όσα λένε οι πολιτικοί και να θεωρείς ανακριβή την ανάρτησή μας.

26 Μαΐου 2015 στις 12:43 π.μ.

Και αυτη η ακραια συγκρουση μεταφραζεται με ενα βροντερο ΠΑΡΟΝ για την ΕΡΤ.

Το δουλεμα που πεφτει εχει φτασει σε απιστευτα υψη.

Η λεξη απατεωνας στα καινουργια λεξικα θα αντικατασταθει απο το ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger