Home » , » Παρουσιάστηκε και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος (Βίντεο)

Παρουσιάστηκε και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 | 10:07 μ.μ.


 Μάλλον μούφα πρέπει να είναι η «είδηση» που δημοσιεύτηκε στο «Πρώτο Θέμα» και από εκεί έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να διορίσει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο  στο Διπλωματικό Σώμα ως πρέσβη εκ προσωπικοτήτων μετά από πρόταση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Δεν μπορεί να ξέρουμε τι σκοπιμότητα έχει αυτό το δημοσίευμα και η πρώτη εντύπωση μας είναι ότι πρόκειται για εγκεφαλικό κατασκεύασμα κάποιου δημοσιογράφου. Κι αυτό το λέμε με το σκεπτικό ότι την στιγμή που έχει ξεσηκωθεί θύελλα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τον διορισμό κάποιων αμφιλεγόμενων ατόμων –π.χ Λ. Ταγματάρχης- σε θέσεις ευθύνης, μια τέτοια κυβερνητική επιλογή θα δημιουργούσε αναβρασμό στην οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ειδικά στην σημερινή συγκυρία η ηγεσία του κόμματος της Κουμουνδούρου δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.
.
Πάντως θυμηθήκαμε κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει αυτό το στέλεχος της Ν.Δ –και σχολιάζαμε στο μπλοκ μας, όπως  «Όποιος έχει προσεγμένη εμφάνιση, έχει και καθαρή ψυχή», καθώς και όταν ο ίδιος χαρακτήριζε «ημίτρελους» τους διαδηλωτές.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2015 στις 2:24 π.μ.

"Η Αλικη στο ναυτικο"!! Θα ξαναγυρισουμε το εργο απο την αρχη;; Μια χαρα, δεν ηταν η Βουγιουκλακη;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger