Home » , » Φάμπρικες για να σιτίζονται πλουσιοπάροχα ένα σωρό αργόσχολα κομματικά "γατόνια"

Φάμπρικες για να σιτίζονται πλουσιοπάροχα ένα σωρό αργόσχολα κομματικά "γατόνια"

Από giorgis , Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 | 3:46 μ.μ.

 Του Γ. Γ.
Μάθαμε σήμερα ότι με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών ο ελληνικός καλός θα πληρώσει στα πολιτικά κόμματα 6.330.000 ευρώ ώστε αυτά να τα διαθέσουν για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς». Μάλιστα. Ας μην σχολιάσουμε τον τρόπο που γίνεται ο καταμερισμός αυτών των χρημάτων (Η ΔΗΜΑΡ π.χ παρουσιάζεται να λαμβάνει σχεδόν το ίδιο ποσό με το ΚΚΕ π.χ).
Να σταθούμε κάπου αλλού.

Υπάρχουν δυο μεγάλες φάμπρικες για να μπορούν κάποια πολιτικά λαμόγια να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους εις υγείαν του κορόιδου φορολογούμενου λαού.
Η πρώτη είναι κάποια «ιδρύματα» πολιτικών προσώπων που επιδοτούνται πλουσιοπάροχα από τον κρατικό προϋπολογισμό και η δεύτερη ο πακτωλός χρημάτων που δίνονται στα κόμματα «ως οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς»!

Στην πρώτη περίπτωση υποτίθεται ότι κάποια γατόνια τα παντελωνιάζουν για την «αξιοποίηση αρχειακού υλικού» σημαντικών «πολιτικών προσώπων». Στην δεύτερη περίπτωση την «οικονομική
ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» των κομμάτων δηλαδή, έχουμε πλήρη άγνοια για το τι ακριβώς πρόκειται.

Εχουμε και λέμε: Ιδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος, Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκη, Ίδρυμα Κωνσταντίνος Σημίτης. (πιθανόν να μας ξεφεύγει κανένα). Από όλα αυτά σιτίζονται πλουσιοπάροχα ένα σωρό αργόσχολοι, συνήθως στελέχη αστικών κομμάτων. 

Κάτι αντίστοιχο υποθέτουμε ότι συμβαίνει και με τα λεφτά που καταλήγουν στα κόμματα «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς».

Υ.Γ Αλλη "πονεμένη ιστορία" που καταλήγουν οι τεράστιες χρηματικές κρατικές επιδοτήσεις στα πολιτικά κόμματα ειδικά τα αστικά. Εκεί πρέπει να γίνεται το μεγάλο φαγοπότι.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger