Home » , » Λ. Κανέλλη VS Ζ. Κωνσταντοπούλου (2 Βίντεο)

Λ. Κανέλλη VS Ζ. Κωνσταντοπούλου (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 | 8:18 μ.μ.

Εξακολουθεί να απασχολεί την δημοσιότητα η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την επιλογή της προέδρου της βουλής να μην υπάρξει πολιτική καταδίκη του επεισοδίου στο οποίο πρωταγωνίστησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Λαγός σε βάρος της βουλευτίνας του ΚΚΕ αλλά να το παραπέμψει για διερεύνηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της βουλής.

Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε είναι βαρύτατοι οι χαρακτηρισμοί που απέδωσε η Λιάνα Κανέλλη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζοντας την «μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής». Για το ίδιο θέμα σε άλλη επιτροπής της βουλής είχε προηγηθεί  επίθεση στην πρόεδρο της βουλής από την Διαμάντω Μανωλάκου. «Σας πονάει ότι το ΚΚΕ σας αποκαλύπτει. Ναι, το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρόεδρο της βουλής γιατί εξωραΐζει την Χρυσή Αυγή και έχετε βαριές ευθύνες γ’ αυτό», είχε πει, μεταξύ άλλων, η βουλευτίνα  απευθυνόμενη στην Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Από το ίδιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ακούμε ότι την στάση που κράτησε η Κ. Κωνσταντοπούλου στο συγκεκριμένο επεισόδιο καταδίκασαν Ν.Δ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ ενώ διακριτές αποστάσεις από την πρόεδρο της βουλής πήρε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger