Home » , » ΜΟΝΑΔΙΚΟ φωτορεπορτάζ!!! Σανέλ και Λιβιτόν πλημμύρισαν χθες το Σύνταγμα!!! [4-ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΟΝΑΔΙΚΟ φωτορεπορτάζ!!! Σανέλ και Λιβιτόν πλημμύρισαν χθες το Σύνταγμα!!! [4-ΒΙΝΤΕΟ]

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 | 11:43 π.μ.

Γράφει ο Βασίλης Νούσης

Μοναδικό φωτορεπορτάζ που παρουσιάζει την πολυτέλεια στη συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη #2".

Το Κολωνάκι κατέβηκε στον δρόμο, διαδηλώνοντας για το συμφέρον του, ζητώντας να μείνουμε Ευρώπη. Ευρώπη πάση θυσία, ακόμη και κι αν θυσιάζονται εκατομμύρια άνεργοι!!!

Γέμισε το Σύνταγμα από πανάκριβα κοσμήματα και μάρκες ρούχων, ρολογιών. Οι γυναίκες κρατούσαν τσάντες πολλών χιλιάδων ευρώ... άλλωστε πως θα πήγαιναν στη μάχη χωρίς τα "όπλα" τους.

Να ποιους συμφέρει το πάση θυσία Ευρώπη!!!


Αναρχικοί προς ευρωλάγνους: είστε απόγονοι ταγματασφαλιτών. Αμοντάριστα πλάνα από την παρουσία αναρχικών στην συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη #2". Τι ειπώθηκε κι από τις δύο πλευρές
 

Μιλούν για χούντα οι ψηφοφόροι του Άδωνη! Διαμαρτύρονται για αστυνομικά μέτρα και μιλούν για χούντα, οι ψηφοφόροι που επικροτούσαν κι επέβαλαν με την ψήφο τους, μέτρα μαζικής καταστολής, τα τελευταία 4 χρόνια! Τραγουδούν τον εθνικό ύμνο αυτοί που θέλουν ευρώ πάση θυσία, έστω κι αν θυσιάζουν την εθνική κυριαρχία!


Βεβηλώνουν το μνημείο ενώ τραγουδούν τον εθνικό ύμνο! Συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη #2"... συμμετέχουν κατά βάση συντηρητικοί πολίτες που πιπιλούν τις λέξεις Ελλάδα και πατρίδα κατά το δοκούν αφού πχ απεμπολούν πολύ εύκολα την εθνική ανεξαρτησία προς χάρη της βολεμένης ζωής τους... Υπέρμαχοι του στρατού και της παράδοσης... Παρ' όλα αυτά βεβηλώνουν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώ τραγουδούν τον εθνικό ύμνο!!! Φωτογραφίζονται πάνω στο μνήμα σαν να βρίσκονται σε κοσμοπολίτικο μέρος!!!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 3:11 μ.μ.

Δεν είναι για γέλια, είναι ντροπή για όλους μας. Και στη Χιλή έτσι άρχισε και στην Ουκρανία έτσι άρχισε... Δεν κάναμε τίποτα και μακάρι να μην το μετανιώσουμε. Μόνο οι αντιεξουσιαστές αντέδρασαν - έτσι όπως αντέδρασαν, έτσι όπως ξέρουν να αντιδρούν. Είτε μας αρέσουν οι μέθοδοί τους είτε όχι, έκαναν κάτι την ώρα που εμείς κάναμε απλώς πλάκα. Πότε θα μάθουμε από τα λάθη μας και την ιστορία;

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 11:46 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=OJXCeKfh5s8

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger