Home » , » Ξεφτιλίζοντας τα θρασύδειλα υποκείμενα της Ν.Δ

Ξεφτιλίζοντας τα θρασύδειλα υποκείμενα της Ν.Δ

Από giorgis , Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 | 6:56 π.μ.

 Του Γ.Γ.

Θα κάνουμε μια γενικότερη αναφορά σε ότι αφορά ένα γεγονός που απασχόλησε την δημοσιότητα και έχει σχέση με την δυνατότητα που προσφέρει το διαδίκτυο, σε χρήστες του να κάνουν τοποθετήσεις χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο.

Να παραθέσουμε αρχικά την είδηση όπως δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα της "Αυγής", η οποία μας έδωσε το ερέθισμα γι' αυτή μας την ανάρτηση και μετά  να παραθέσουμε κάποιες απόψεις. 

Χυδαιότητα και συκοφαντία από γνωστό τρολ της ΝΔ κατά της δικηγόρου Γιάννας Κούρτοβικ, που την κατηγορούσε ως συντονίστρια επεισοδίων στις 17 Νοεμβρίο
υ.

Μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον του ανώνυμου λογαριασμού στο Twitter γνωστού ως "Georgy Zhukov" υπέβαλε η δικηγόρος Γιάννα Κούρτοβικ μετά τη στοχοποίηση της από τον εν λόγω ψευδώνυμο λογαριασμό.

Ο "Georgy Zhukov", σε ανάρτησή του κατηγόρησε την Κούρτοβικ ότι «συντόνισε τα επεισόδια της 17ης Νοέμβρη» την οποία συνόδευε με φωτογραφία της δικηγόρου που μιλάει στο τηλέφωνο.

«Η Άννα Κούρτοβικ συντονίζει – κατευθύνει τα επεισόδια δίνοντας σε real time τη θέση των ΜΑΤ στους μπαχαλάκηδες. Το παρακράτος της Αριστεράς με ονοματεπώνυμο» γράφει συγκεκριμένα.

Η παραπάνω ανάρτηση του "Georgy Zhukov" εγείρει πολλά ερωτηματικά καθώς πέραν της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης κάνει «αποτύπωση μη δημόσιας πράξης τρίτου προσώπου» το οποίο κανονικά διώκεται αυταπάγγελτα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ψευδώνυμος λογαριασμός γνωστός για τη δράση του στο twiiter ως «τρολ» της Νέας Δημοκρατίας, έχει διαγράψει τη σχετική ανάρτηση.

Ωστόσο, η απίστευτα συκοφαντική ανάρτηση αν ερευνηθεί από την ΔΗΕ, αναμένεται να ρίξει φως τόσο στο ποιος κρύβεται πίσω από αυτόν το λογαριασμό, αλλά και από ποιον υπολογιστή και ποιες συνδέσεις Internet κάνει τις αναρτήσεις του.


Από ζήτημα αρχής πιστεύω ότι δεν πρέπει να συμβάλουμε στην επιδίωξη του κράτους να ποινικοποιήσει τις απόψεις που γράφονται στο διαδίκτυο από κάποιους που θέλουν κα κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Σ' αυτό υπάρχει όμως μια σημαντική παράμετρος. Δεν γίνεται η λεγόμενη υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπίζει σε χρόνο dt περιπτώσεις σαν τον «Γέροντα Παστίτσιου», για μια σατιρική ανάρτηση που έκανε και να μην μπορεί να βρει ποιος είναι «Georgy Zhuko»., ο οποίος επιδιώκει "δολοφονία χαρακτήρα" σε βάρος της Γιάννας Κούρτοβικ.

Δεν βρίσκουμε μεμπτό δηλαδή ότι η γνωστή δικηγόρος χρησιμοποιεί την καθεστωτική νομολογία να ξευτιλίσει κάποιο θρασύδειλο υποκείμενο πιθανόν έμμισθο τρολ της Ν.Δ .

Υ.Γ: Προσωπικά δεν θα το έκανα. Θα προσπαθούσα ίσως μέσα από άλλες διαδικασίες να εντοπίσω το δεξιό κοινωνικό απόβρασμα για να του δοθεί κινηματική απάντηση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Νοεμβρίου 2020 στις 9:56 π.μ.

Οι φασίστες έχουν λυσσάξει. Πολύ καλά έκανε η δικηγόρος Γιάννα Κούρτοβικ και απάντησε έτσι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της δεξιάς.
Η χυδαία ανάρτηση δεν ήταν πολιτική κριτική, αλλά δολοφονία χαρακτήρων, όπως σωστά ειπώθηκε. Το τρολλ έλεγε ψέματα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που λένε ψέματα, που συκοφαντούν, που δεν έχουν καμία απόδειξη για τα τερατώδη που λένε. Όμως αυτό πρέπει να σταματήσει.
Ο Μπογδάνος πχ. Κακώς τον άφησαν, όταν υπονόησε πως την επίθεση στον Παπαδήμο την έκαναν πρώην σύντροφοι του Τσίπρα! Κι ενώ ακόμα κι ο Sskai τον έδιωξε, τελικά βρέθηκε στη βουλή να καρφώνει εργαζόμενους και συνδικαλιστές του ΚΚΕ! Αν είχε ένα πτυχίο συκοφάντη από το δικαστήριο, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Η ΝΔ χρησιμοποιεί τις μηνύσεις εναντίον ανθρώπων που είναι πολιτικοί της αντίπαλοι. Το έκανε πολύ παλιά, το κάνει και τώρα. Εμείς, γιατί να τους αφήσουμε, όταν μάλιστα έχουμε την ευκαιρία να τους ξεμπροστιάσουμε; Να τους κάνουμε να φάνε τα ψέματά τους; Αυτοί άρχισαν τον πόλεμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger