Home » , » Γ. Βαρουφάκης: «ζητούν από την κυβέρνησή μας να χτυπήσουμε με σαδισμό τους πιο χτυπημένους, τους πιο αδύναμους Ελληνες» (Βίντεο)

Γ. Βαρουφάκης: «ζητούν από την κυβέρνησή μας να χτυπήσουμε με σαδισμό τους πιο χτυπημένους, τους πιο αδύναμους Ελληνες» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 | 10:03 μ.μ.

Ξεπερνούν κάθε φαντασία οι απαιτήσεις που έχουν από την ελληνική κυβέρνηση οι δανειστές – τοκογλύφοι όπως ακούμε να τις παρουσιάζει  στο βίντεο που παραθέτουμε- ο   Γιάνης Βαρουφάκης, σε ανοιχτή ομιλία που έκανε σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η πρόταση του υπουργού Οικονομικών «ζητούν από την κυβέρνησή μας να χτυπήσουμε με σαδισμό τους  πιο χτυπημένους, τους πιο αδύναμους Ελληνες», τα λέει όλα.

Την ίδια στιγμή τα τρομολαγνικά σενάρια για τους «λιμούς και καταποντισμούς» που έρχονται αν η κυβέρνηση δεν δεχθεί την βαρβαρότητα που θέλουν να επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία οι παγκόσμιοι γκάνγκστερ κάνουν τον γύρο του κόσμου,  ενώ πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάνε άμεσα ρήξη.

Με καλέσματα που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο πολίτες καλούν σε συγκεντρώσεις ώστε να δείξουν την συμπαράσταση τους στην διαπραγματευτική τακτική της Κυβέρνησης. Τέτοια συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στο Σύνταγμα την Τετάρτη, 17 Ιούλη στις  7,30μμ, ενώ την ίδια στιγμή καλούνται οι πολίτες να βγουν στις πλατείες σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται σε πολλές πόλεις του εξωτερικού.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

16 Ιουνίου 2015 στις 12:25 π.μ.

Οι απατεωνες του ΣΥΡΙΖΑ θελουν συλλαλητηρια υποστηριξεις του τριτου μνημονιου.

Ειναι χειροτεροι απο τον ΓΑΠ.

Γι αυτο τους επελεξε η πλουτοκρατια.

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2015 στις 3:01 μ.μ.

Antonxx
με παπ....ς δεν μπορεις να κανεις και πολλα.
συλλαλητηρια πιεσης της κυβερνησης
για την πλουτοκρατια θες να μας πεις οτι ο συριζα ειχε την υποστηριξη των αστων μεσα και εξω απο την ελλαδα στις εκλογες του 12 και 15;
για φερε αποδειξεις και κουνα το κεφαλι σου χαζομαιλη

16 Ιουνίου 2015 στις 7:19 μ.μ.

16 Ιουνίου 2015 - 3:01 μ.μ.
Α χα χα χα χα
να σαι καλα, μ εκανες και γελασα.

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2015 στις 9:43 μ.μ.

3.01 Θέλεις και αποδείξεις τρομάρα σου την στιγμή που η Αστική Τάξη στο Κράτος της τον έβαλε Διαχειρηστή Κούνα λίγο το Κεφάλι σου και γρήγορα στον ΜΑΡΞ τη λέει μετά την Παρισινή Κομμούνα 1871 για το Αστικό Κράτος ΓΡΗΓΟΡΑ....................................................

16 Ιουνίου 2015 στις 9:51 μ.μ.

16 Ιουνίου 2015 - 3:01 μ.

Αμα θες διαλογο, ζητα απο το χασαπη να μη τα κοβει με τη χατζαρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger