Home » , » Αν έχεις "όνομα" και πάνω απ' όλα πολιτικό ήθος μέχρι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ γίνεσαι

Αν έχεις "όνομα" και πάνω απ' όλα πολιτικό ήθος μέχρι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ γίνεσαι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 | 9:29 μ.μ.

Στην κυριολεξία θα ήταν χάσιμο χρόνου να ασχοληθούμε με τα όσα γίνονται στο εσωτερικό του άταφου πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ και της ανάδειξης σ’ αυτό στην προεδρία της Φώφης Γεννηματά.

Να υποθέσουμε ότι εκτός του κληρονομικού ονόματος στο να καταλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα συνέβαλλε και το ήθος που έχει επιδείξει  αυτή η κυρία στην πολιτική της διαδρομή.

Μια γεύση γι’ αυτό παίρνουμε από περασμένη ανάρτησή μας  την οποία τιτλοφορούσαμε «Αργόμισθος ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά με 2.500 ευρώ τον μήνα» 
Απ’ αυτή πληροφορούμαστε ότι η πρώην υφυπουργός υγείας διόρισε τον άντρα της –ο οποίος είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα- στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» τον Ιούνη του 2009 κι παρέμεινε στην θέση του μέχρι τον Μάρτη του 2014 με μισθό 2.500 μηνιαίως.

Σύμφωνα με δημοσιογραφική έρευνα είχε προκύψει ότι ο σύζυγος της κ. Γεννηματά για ένα ολόκληρο χρόνο δεν παρουσιαζόταν καθόλου στην εργασία του και αμειβόταν κανονικά  ενώ στα υπόλοιπα χρόνια πήγαινε τα απογεύματα Τρίτης και Πέμπτης.

Κλείναμε τότε την ανάρτηση στην οποία αναφερθήκαμε.

Είναι αυτό που λέμε. «Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη», ή μάλλον γυναίκα κυβερνητικό στέλεχος. Δεν είναι και άσχημα δυόμισι χιλιαρικάκια τον μήνα χωρίς να πηγαίνεις στην δουλειά καθόλου ή να παρουσιάζεσαι κάποια απογεύματα για να κρατάς τα προσχήματα. Την ίδια στιγμή μάλιστα που ειδικευόμενοι γιατροί του ΕΣΥ δουλεύουν κανονικά το ωράριο τους, με φουλ υπερωρίες και δεν ξεπερνούν τα 900 ευρώ τον μήνα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

15 Ιουνίου 2015 στις 10:22 μ.μ.

Η Γεννηματά είχε τουλάχιστον αρκετό "πολιτικό ήθος" για να μείνει στο κόμμα της και να μην πηδήξει σαν το ποντίκι από το καράβι, όπως ένα σωρό άλλοι, που κάποιοι κατέχουν μέχρι και υπουργεία σήμερα.
Και δεν βλέπω τι άλλο "πολιτικό ήθος" μπορούμε να ζητήσουμε από έναν αστό πολιτικό.
-Να μην εκπροσωπεί τα συμφέροντα της τάξης του ή να μην φέρεται σαν αστός στην προσωπική του ζωή;
Κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο. Τόσο παράλογο όσο και το να λέμε πως θα μπορούσε να υπάρξει κάποιου είδους "ηθικός καπιταλισμός".
Εάν αυτό δεν γίνεται, με ποια λογική ξεχωρίζει κανείς σε "ηθικούς" και "ανήθικους" (έστω πολιτικά) τους εκπροσώπους του;

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2015 στις 7:40 π.μ.

Βουνο η τυχη σου βρε Φωφη παρα το μετριο εως μεσαιο πολιτικο σου αναστημα σε σενα ελαχε ο κληρος να βαλεις την ταφοπλακα
του κομματος της κλεφτοσυμμοριας του Πασοκ Κουραγιο Φωφη και καλη ψυχη!!! melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger