Home » , » Το ΚΚΕ θα προτείνει αλλαγή του ερωτήματος στο δημοψήφισμα (Βίντεο)

Το ΚΚΕ θα προτείνει αλλαγή του ερωτήματος στο δημοψήφισμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 | 1:07 μ.μ.


Όπως μεταδίδει ρεπόρτερ του Mega στελέχη του ΚΚΕ χαρακτηρίζουν σαν προβοκατόρικα δημοσιεύματα που το παρουσιάζουν να επιλέγει την αποχή. Οι ίδιοι τονίζουν ότι είναι εναντίον και της πρότασης της κυβέρνησης και της πρότασης των δανειστών και η επίσημη θέση του ΚΚΕ θα διατυπωθεί από τον Δ. Κουτσούμπα στην βουλή. (Πάντως αρχικές δηλώσεις στελεχών του ΚΚΕ σε προϊδέαζαν ότι το κόμμα αυτό θα επιλέξει την αποχή)

Σύμφωνα πάντως με όσα ακούσαμε να μας λέει ο Θοδωρής Χιώνης, γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και εκεί θα προσανατολίζεται και η τοποθέτηση του Δ. Κουτσούμπα το  ΚΚΕ θα προτείνει την αλλαγή του ερωτήματος στο δημοψήφισμα «για να μπορεί ο λαός να επιλέξει τόσο το όχι στην πρόταση των δανειστών όσο και το όχι στην πρόταση της κυβέρνησης» που και η δυο είναι λαιμητόμος για τον ελληνικό λαό,  όπως είπε ο Θ. Χιώνης.
Πιθανόν να ακούσουμε από τους βουλευτές του ΚΚΕ σήμερα στην βουλή να προτείνουν να συμπεριλαμβάνεται στο δημοψήφισμα   και το ερώτημα για αποδέσμευση της Ελλάδας από την Ε.Ε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 1:35 μ.μ.

1.Το ΚΚΕ εχει απολυτο δικιο. Το οχι στην προταση βιασμο δανειστων αλλα οχι και στην προταση βιασμου του λαου απο το ΣΥΡΙΖΑ.
2. Καλα κανει και θετει ξεκαθαρο ερωτημα καθως ο τροπος που βαζει το ερωτημα ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι αθλιος και επιχειρει να στοιχησειβτο Οχι πισω απο τη δικια του προταση.
3. Ποτε και πουθενα δε μιλισε για αποχη το ΚΚΕ. Εχει βγαλει και καταγγελια για οσους διασπειρουν τετοιες ειδισεις.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 1:46 μ.μ.

Το ερώτημα που θα θέσει το ΚΚΕ είναι το εξής: Θέλετε να πούμε ΟΧΙ και να παραμείνει ο Τσίπρας νικητής και τροπαιούχος,ή να πούμε ζήτω το ΚΚΕ,ζήτω ο Κουτσούμπας,ζήτω η Λιάνα,ζήτω ο Σαμαράς ζήτω οι Οffsores,ζήτω οι δανειστές,ζήτω το ΔΝΤ,ζήτω η λαική εξουσία της Δευτέρας Παρουσίας?.
Το ερώτημα του ΚΚΕ αναμένεται να συγκεντρώσει την συμπάθεια όλης της αντιπολίτευσης.Ο Αδωνης το στηρίζει απο τώρα.

Υ.Γ Ας λέει ο γελοίος κνιτάμπουρας Χιώνης.Δεν θα μας βγάλουν τρελλούς και κουφούς.Η αρχική θέση του ΚΚΕ ήταν αποχή απο το δημοψήφισμα.Μπροστά όμως στην γενική κατακραυγή ακόμα και απο ψηφοφόρους τους,βρήκαν σαν σωσίβιο την ''αλλαγή του ερωτήματος''.Βέβαια απο ψήφους η πρόταση του ΚΚΕ θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο.
Μετά απο την απόρριψη τι θα κάνουν;θα προτείνουν αποχή ή το ΝΑΙ;
Σε αδιέξοδο οι κολλητοί του Σαμαρά και του Μπαλτάκου.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 1:48 μ.μ.

Πετάμε στα μούτρα της Κυβέρνησης τα Ψεύτικα Διλήματα. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Φτύνουμε στα μούτρα τους Τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 3:38 μ.μ.

1.48
Γειά σου ΠΑΝ.Γειά σου ΠΑΝίβλακα που ξύπνησες πάνω στο ξεσηκωμό
ΠΑνίβλακα,προσοχή μην σκίσεις το στριγκάκι σου!!

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 3:47 μ.μ.

ΣΥΡΙΖΑ: Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε Σκύλλα και Χαρυβδη!! Επιθυμείτε να πάμε στην Σκύλλα; Ναι ή Όχι

Ουάου που λέει και ο " Γιάνης"

Β.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 3:59 μ.μ.

αρε κκε τοσο μισος γαμ..δεν εχει ουτε ο αδωνης που φωναζε να φυγουνε οι κουμουνιστες ...συριζα-ανελ..το εαμ παλια ηταν ενα μετωπο ολων τον δημοκρατικων δυναμεων...αλλα παλι καποιοι φωστηρες δε τους αρεσε η μη καθαροττητα και ο βαθμος κουμουνουστοσυνης να το πω καποιων στον ελλας...και σκεφτηκαν ας το κανουμε ποιο καθαρο ..με ελλας β η δημοκρατικο στρατο αλλα παει ειχε πεταξει το πουλακι ο λαος ειχε μπερδευτει κ εκει που ηταν ολος ο λαος με το εαμ και με επικεφαλη μονο το κκε..εφτασε να κανει τι???..βιαιες στρατολογισεις σε χωρια τις μακεδονιας κ ηπειρου σε χωριατοπουλα 14χρονα..ποιοι αυτοι που αποκυριξανε τον αρη ..τι ελεγε ο αρης και τον αποκυριξανε?

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 4:39 μ.μ.

3.59 Αντε διάβασε λίγο Ιστορία πως χάθηκε η εξουσία το 1944 και ασε τα παραμυθάκια. Ποτέ με τους Προδότες

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 6:33 μ.μ.

@Ανώνυμος
@1:46 Είσαι και προβοκάτορας και ηλίθιος.Να ενημερωθείς από το ΚΚΕ για τις θέσεις του.Υπάρχει και εφημερίδα και διαδικτυακός τόπος.Αλλά καλό καθίκι και άξιος οπαδός των Μπαλτάκων και των Σαμαράδων είσαι,φασισταρά!

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 6:49 μ.μ.

@4.39
ΠΑΝίβλακα εσύ που την έμαθες την ιστορία?Στα φροντιστήρια Μαίλη?
Ποτε με τα αποβράσματα που πούλησαν τον λαό το 1944

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 6:51 μ.μ.

Με το δημοψήφισμα η ''πρώτη φορά Αριστερά''έγινε πρώτη φορά Δημοκρατία.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:17 π.μ.

Το Κ.Κ.Ε. λέει οτι και η πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΎΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πρόταση της Τροίκας είναι αντίλαϊκή και ληστρική.
Να υποθέσω <> του ΣΥΡΙΖΑ οτι για να βριζετε(σαν 15χρονα) τόσο πολύ το Κ.Κ.Ε, όλη μέρα χθες ,ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 8 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Γιατί δεν το λεγατε όλη τη βδομάδα και μας πάτε σε δημοψήφισμα;

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 1:45 π.μ.

να πατε και στην επομενη συγκεντρωση με τους -μενουμε ευρωπη- προκειμενου να πεσει ο συριζα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger