Home » , » Όταν ο άνθρωπος γίνεται Τζήμερος

Όταν ο άνθρωπος γίνεται Τζήμερος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 | 10:22 μ.μ.

Πηγή: Κώστας Γρηγοριάδης - "Ημεροδρόμος"

Κάποτε ήτανε δημοκράτες Βενιζελικοί και τους άρεσε να γίνονται κρεατομηχανές στις ορέξεις των μεγάλων συμμάχων μας.

Στον μεσοπόλεμο ετοιμαζάνε τις μάζες για τον Μεταξά,ενώ μετά, στην κατοχή, δουλέψανε ως διερμηνείς στο… 2ο γραφείο της κομανταντούρ, και στον εμφύλιο πόλεμο πυροβολούσαν στα καφενεία κάνοντας παραγγελιές για τον βασιλιά τους .

Στα Μακρονήσια ντύθηκαν παπάδες και ευλογούσαν τα ρόπαλα των εσατζήδων.
Στη δεκαετεία του ’50 αποστασιοποιήθηκαν απ” την πολιτική και έγιναν εργολάβοι με τα λεφτά της μαύρης αγοράς ξετινάζοντας στην ανοικοδόμηση την Αθήνα μέσω της αντιπαροχής,συμμετέχοντας στο όραμα του πρεσβύτερου Καραμανλή.

Το ’60 ανέλαβαν νέους ρόλους καβαλόντας τα τρίκυκλα του Γκοτζαμάνη.
Στη χούντα άφησαν τις εργολαβίες και αγοράσανε ταξί και μετά την πτώση της, σηκώνανε στα χέρια τον Καραμανλή κόβοντας την κορδέλα στο νέο έργο που λέγονταν…μεταπολίτευση.
Το ’80 ανακαλύψανε το σοσιαλισμό του ΠΑΣΟΚ κι από τα λουστρίνι παπούτσια και τα λαμέ σακάκια φορέσανε ζιβάγκο κι άφησαν μουστάκι ως μέλη της κλαδικής.

Πουλούσαν “αντρισμό” κι επανάσταση διαβάζοντας την “Αυριανή” κρατόντας το φανάρι σε παράνομους έρωτες…
Πέρασε ο καιρός κι αλλάζανε το δέρμα τους όπως τα άλλαζε ο χαμελαίοντας .
Πανηγυρίσανε για την ΟΝΕ και το ευρώ που το διαφημίζανε ως «με το ευρώ καλύτερα».
Στο τέλος, λίγο πριν πεθάνουνε, γιατί τα χρόνια πέρασαν και γεράσανε ασχημαίνοντας από το χαλασμένο μπότοξ γίνανε τελικά…Τζήμεροι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 10:30 μ.μ.

O Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα.
Πρέπει επειγόντως να βρει ερωτικό σύντροφο. Ξέρω, είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά είναι θέμα υγείας. Ο υπερβολικός αυνανισμός του έκαψε το μυαλό, αν κι έκανε μπράτσα στο ένα χέρι.
Αφού έβρισε τον κόσμο του ΟΧΙ και τους δημοσίους υπαλλήλους κάλεσε σε ώρα και τόπο που θα ανακοινώσει! να μπούνε, ποιοί άραγε; μέσα στα υπουργεία να διώξουν με τις κλωτσιές τους εκλεγμένους υπουργούς και τον πρωθυπουργό.
Συνταγματάρχης Τζήμερος δηλαδή, κάτι σαν καραγκιόζης γιατρός.
Κάποιοι που ονειρεύονται μαλλί θα βρεθούν κουρεμένοι καθώς και κλωστές θα πέσουν και φάπες μπόλικες σε μια τέτοια απόπειρα. Αλλά ποιός θα τις φάει και ποιός θα τις ρίξει, ΟΕΟ;
Ο Τζήμερος είναι λαγός. Ανεγκέφαλος λαγός. Όμως πίσω από αυτόν υπάρχουν πραγματικά επικίνδυνοι, που σχεδιάζουν ανωμαλίες κι ονειρεύονται πραξικοπήματα. Το ξανάπα, μπράβο στον κόσμο που έχει ψυχραιμία και που είναι αποφασισμένος να χαλάσει τα σχέδια των τοκογλύφων.
Περιμένω όμως η αστική δικαιοσύνη να αντιδράσει σε αυτή την πρόκληση για φασισμό κι εμφύλιο. Να κάνει αυτά που προβλέπονται σε όσους σχεδιάζουν δικτατορίες. Δεν είναι μόνο ο γελοίος προδότης. Είναι κι άλλοι, αλλιώς θα το έριχνα τελείως στην πλάκα και θα πρότεινα άμεση χορήγηση ψυχιατρικών φαρμάκων (κι ένα κλύσμα κάθε μισή ώρα), καθώς ολοφάνερα του έπεσε βαρύ το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Προειδοποιούμε τη ΝΔ και τους άλλους να αποδεχθούν τη θέληση των πολλών και να κάτσουν καλά. Γιατί κι η δική μας υπομονή έχει τα όρια της. mitsos175.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 2:41 π.μ.

Ο Καραμανλής την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο Σαμαράς του εδωσε 3 φακέλους!
– Πριν φύγει εκείνος τον οποίο διαδέχτηκα, έκανε το ίδιο και για μένα. Έτσι θα συνεχίσω την παράδοση και σε σένα, του είπε.
– Στο πρώτο σημάδι δυσκολίας, άνοιξε τον πρώτο φάκελο. Στην επόμενη δυσκολία, άνοιξε τον δεύτερο. Αν συνεχιστούν, άνοιξε τον τρίτο. Καλή τύχη!
Ο Αντώνης γύρισε στο γραφείο του, άνοιξε ένα συρτάρι και έριξε τους φακέλους μέσα.
Λίγους μήνες αργότερα, αρχισαν οι πρώτες δυσκολίες. Σοκαρισμένος ο Αντώνης, ανοίγει τον πρώτο φάκελο και διαβάζει:
– Ρίξε όλο το φταίξιμο σε μένα.
Την επόμενη μέρα, συγκαλεί κοινοβουλευτική ομάδα και κάνει ακριβώς αυτό. Με λίγη προσπάθεια, η κρίση ξεπεράστηκε.
Μετά από λίγο καιρό, νέες τρομέρες δυσκολίες. Ο απελπισμένος Αντώνης, ανοίγει τον δεύτερο φάκελο:
– Αναδιοργανώσου! έλεγε.
Την επόμενη μέρα, φέρνει νεα συγκλιση των οργάνων του κόμματος και η αναδιοργάνωση απέδωσε καρπούς.
Η κρίση ξεπεράστηκε.
Αρκετό καιρό αργότερα, όλα πήγαν κατά διαόλου. Και δεν έφταναν όλα αυτά, όλοι κατηγορούσαν τον Αντώνη.
Βιαστικός ο Σαμαράς τρέχει στο γραφείο του, κλείνει πίσω του την πόρτα, βυθίζεται στην καρέκλα του, ανοίγει το συρτάρι, βγάζει τον τρίτο φάκελο και τον ανοίγει:
– Ετοίμασε τρεις φακέλους….έγραφε.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 11:41 π.μ.

Τα πράγματα βρωμάνε άγρια. Ο Κασιδιάρης αποφυλακίστηκε για το έγκλημα της εγκληματικής οργάνωσης, αποβλήθηκε η πολιτική αγωγή από το δίκη της Χρυσής Αυγής και στην ουσία δικάζονται μόνο οι εγκληματίες-κλητήρες και όχι οι ναζιστές και η εγκληματική τους οργάνωση ως τέτοια,
ο Εισαγγελέας Α. Λιόγας προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών απαλλαγή του Κασιδιάρη με βούλευμα για το κακούργημα της καταγραφής των συνομιλιών με τον Μπαλτάκο με γραφικές αιτιολογίες (ούτε καν σε δίκη δεν πάει), ο Τζήμερος χυδαιολογεί ως γνήσιος ταγματασφαλίτης και ζητάει έφοδο στο Μαξίμου και να διώξουμε με κλωτσιές όσους είναι μέσα, ο τραμπούκος Κένταυρος - Ρέιντζερ Μεϊμαράκης δηλώνει ότι οι αστοί θα αναλάβουν με άλλα μέσα εάν δεν γίνει συμφωνία, και τέλος ο ακροδεξιός Καμένος καλεί τον Τσίπρα στο Μαξίμου ο οποίος δηλώνει ότι εγγυάται στους καραβανάδες τις αποδοχές τους και ο Καμένος παίρνει αμπάριζα και δηλώνει ότι οι ένοπλες δυνάμεις εγγυώνται την εσωτερική τάξη και ασφάλεια. ΤΟΜΠΟΛΑ!!!
Το κλίμα αρχίζει να διαμορφώνεται, οι αστοί αρχίζουν να φτιάχνουν κατάσταση, εάν αθωωθούν και τα ναζιστόμουτρα θα τους βγάλουν παγανιά, γι' αυτό τα παραπάνω δεν είναι σύμπτωση ότι συνέπεσαν χρονικά και σε περίοδο που κυβερνούν οι σοσιαλδημοκράτες - οπορτούνες - ταξικά ναυάγια. Αυτοί γίνονται πάντοτε το πλυντήριο και η μαμή για την επάνοδο των φασιστών, αφού διασπάσουν, απογοητεύσουν και στείλουν ιδεολογικά και πολιτικά ηττημένους τους εργάτες στο σπίτι τους.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 2:46 μ.μ.

Ετσι ειναι τα πραγματα,οπως ακριβως τα λεει ο mitsos 175. Και η απαντηση πολυ απλη. Οταν ο ανθρωπος γινεται Τζημερος...δεν ειναι πλεον ανθρωπος!! Και δεν ειναι,εδω και πολυ καιρο. Απο τοτε που εστειλε το γραμμα προς την Μερκελ!! Απο τοτε επρεπε να του δωσουμε θεραπεια με υποκλισμους!! Πως μπερδευτηκαμε ,και τα καναμε εμεις τα κλισματα.......και αυτο θα το εξετασει η επιστημη!! Τωρα ,ποιος κλαδος......δεν κατεχω να σας το πω.....τελος παντων,αμα δεν την προλαβεις την αρρωστια ,οποια και να ειναι (αυτο νομιζω,το λενε προληπτικη ιατρικη) μετα ,μπορει ,να ειναι,ΑΡΓΑ!! Φτανει οπου να'ναι και η Κυριακη. ''Το νου μας! Στο μυαλο ειναι ο στοχος''!!!!!!! Ποιος τον χ...τον Τζημερο!

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 4:07 μ.μ.

Ετοιμαζουν ΜΕΙΝΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θα κατσουμε με σταυρομενα τα χερια να τις τρωμε βαλτε το καλα στο μιαλο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!! οποιον παρει ο χαρος

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 7:42 μ.μ.

Γενικα,κατι δεν παει καλα!! Και περιεργες φημες,και περιεργα αρθρα,δηλωσεις......πραγματικα,θα κατσουμε να μας κανουν λιωμα; Γιατι,αυτη την φορα ,αυτος θα ειναι ο σκοπος! Οχι παλιν αυταπατες!! Ποια τιμωρια και σε τι!! Αν πραγματι μεθοδευουν κατι τετοιο,ο στοχος θα ειναι ....''λιωσιμο''!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger