Home » , » Δεν είναι κρίμα να φάτε εσείς το ξύλο, ενώ τη γλύτωσε ο Σαμαράς;

Δεν είναι κρίμα να φάτε εσείς το ξύλο, ενώ τη γλύτωσε ο Σαμαράς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 | 3:14 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Και τώρα κύριοι της κυβέρνησης θα πούμε δυο κουβεντούλες. Σας ενημερώνω γιατί δεν το έχετε καταλάβει, πως ο κόσμος στο δημοψήφισμα ψήφισε ΟΧΙ. ΟΧΙ στην αύξηση των άδικων έμμεσων φόρων. ΌΧΙ σε οριζόντια μέτρα. ΟΧΙ σε απάνθρωπα χαράτσια, ΟΧΙ σε μειώσεις εισοδημάτων, ΟΧΙ σε απολύσεις. ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ...
Αν φέρετε κάτι από αυτά που εμείς απορρίψαμε την έχετε βαμμένη. Κλείστε καλύτερα από τώρα εισιτήριο για ελικόπτερο με τους νεοδημοκράτες συνεπιβάτες και τα άλλα δεκανίκια κρεμασμένα στην ουρά.

ΔΕΝ πρόκειται ο βασανισμένος, ο αηδιασμένος, ο προδομένος εργαζόμενος να δεχτεί άλλα μέτρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τίποτα από αυτά στον κόσμο. Θα επικαλεστούμε εμείς αδυναμία πληρωμής κι αν κάνετε πως μας παίρνετε κι άλλα, θα σας κόψουν τα χέρια οι ίδιοι που σας ψήφισαν. Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος, γιατί δεν είμαι ένας από αυτούς.

Δεν είναι κρίμα να φάτε εσείς το ξύλο, ενώ τη γλύτωσε ο Σαμαράς; Ε; Δεν είναι; Ξεχάστε τα επώδυνα μέτρα, θα είναι όντως επώδυνο για όσους προσπαθήσουν να τα περάσουν. Δεν έχουμε βρε αδερφέ, τι στο διάολο δεν καταλαβαίνετε;

Πάρτε από όσους θέλουν το Ευρώ. Ας πληρώσουν αυτοί, πάλι εμείς, γιατί; Απλά μην τολμήσετε να κάνετε τέτοια ατιμία. Να γράψετε στους όρχεις σας την απόφαση του κόσμου. Γιατί μετά ο κόσμος θα σας ευνουχίσει, και εδώ που τα λέμε, δίκιο θα 'χει.

Αν συμφωνία σημαίνει σφαγή για να μείνουμε στο Ευρώ, μη σώσει και μείνουμε. Δεν αντέχουμε άλλη λιτότητα, έλεος, φτάνει! Δοκιμάστε να πάρετε από αυτούς που έχουν. Ο Γιούγκερ σας δουλεύει, σας είπε τάχα να τα πάρετε από τους εφοπλιστές. Κάντε του το χατίρι, να δείτε πως πήδα ως το ταβάνι το πλυντήριο της Ευρώπης.

Όπως πολύ καλά κάνατε με το Σόιμπλε που σας έλεγε πριν κοροϊδευτικά να κάνετε δημοψήφισμα. Μόλις το ανακοινώσατε, του κόπηκε κι η ειρωνεία και τα γέλια κι ο βήχας. Ανώτατος άρχων είναι ο λαός, δεν είναι ο τοκογλύφος, έστω κι αν έχει πίσω του υπερδύναμη.

Εμείς πήραμε την ευθύνη, εμείς αποφασίσαμε στο κάτω - κάτω. Γι αυτό δεν ήρθατε σε μας; Γιατί φοβηθήκατε εσείς; Ε λοιπόν εμείς δεν τρομάξαμε. Γιατί τώρα κιοτεύετε εσείς; Γιατί παίζετε με τα νεύρα μας;

Εμείς αποφασίσαμε, σεβαστείτε τις αποφάσεις μας, για να σας σεβαστούμε κι εμείς μετά. Αλλιώς γιατί να σε ακούσουμε; Για να πεθάνουμε; Προσέξτε καλά, τι θα συμφωνήσετε. Δεν πρόκειται να υπομείνουμε άλλη αδικία. Ελπίζω να σας φωτίσει ο λαός που σίγουρα είναι πιο ώριμος και πιο ικανός από τους εκπροσώπους του. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 9:28 μ.μ.

Περιεργο!! Παντα,μετα απο τετοια αρθρα,με παλμο κυριως,με τον πλμο του δικαιου και της αληθεια,αργουν πολυ τα σχολια!! Πολλες φορες και καθολου! Σαν να πεφτεουν βαρια ,και δυπεπτα και στους μεν,αλλα και στους δε! Και στο Συριζα,αλλα και στον λαο!! Εμμεσα,και με ενοχικη αισθηση,ο λαος τα εκλαμβανει ως επιταγη χρεους! Και αυτο τους προκαλει αμηχανια...παντα!! Ομως,αυτο δεν ειναι το σωστο; Δεν μπορεις να θες να πας μπροστα,μονο με ενα βημα!! Αν το εχεις μετρημενο το μπροστα....πρεπει να εχεις μετρησει και τα βηματα!! Καπως ετσι βγαινει μετα και ο Αλεξης και λεει ''για μη ρηξη''!! Οχι Αλεξη μου,δεν καταλαβες!! Δεν μπορει ,εσενα να σε λενε Αλεξη......και εμενα ο κ....να φεξει!! Απο οπου και να το πιασουμε,ειτε ως ανταποκριση στο καλεσμα σου,για αμεσοδημοκρατια,ειτε ως στηριξη στα σημεια που ειχες δυσκολιες.......ξανακανε δημοψηφισμα,γιατι....τα δις αυξανονται αντι να χαμηλωνουν!! Περιεργο φαινομενο για....νικη!! Και εμεις; τα εχουμε καλα μετρημενα τα βηματα; Γιατι αν τα δεχτουμε ως κοτες......εε σημαινει....η ισια μας δεν βρισκεται αδερφια!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger