Home » , » Παραλίγο να το ξεχάσω και θα ήταν κρίμα.

Παραλίγο να το ξεχάσω και θα ήταν κρίμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 | 3:24 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Εκτός από την ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ της ΓΣΕΕ, τα κανάλια ασφαλώς, τους πολιτικούς βρικόλακες κι απολιθώματα, τους διάφορα ψώνια της showbiz κι όλους τους υπόλοιπους φραγκάτους, όσους δηλαδή μας είπαν να υποταθούμε για χάρη των ευρώ που έχουν στους λογαριασμούς τους μέσα κι έξω, ακόμα ένας (θ)εσμός είχε πάρει φανερά το μέρος του ΝΑΙ.

Ήταν το παπαδαριό! Όχι φυσικά οι απλοί παπάδες, που έβλεπαν καλά τι θα γίνει, αλλά οι μεγάλοι της ιεραρχίας αυτοί που φωτίζει - υποτίθεται - ο Θεός! Αυτοί, όπως ο υποψήφιος της ΝΔ για ιερέας, ο Άνθιμος, ήταν υπέρ του ΝΑΙ. Οι λόγοι φυσικά είναι προφανείς: Ο Θεός δεν θέλει δραχμές στο δίσκο. Τον εμποδίζει να κάνει θαύματα, γιατί χάνει χρόνο με το να μετατρέπει τα εικοσάρικα και τα δεκάρικα σε Σεντ. Κι επειδή είναι παντού, σαν τους λογαριασμούς των κοιλαράδων της Ι. Συνόδου, έχει πρόβλημα με την ισοτιμία.

Άλλωστε όταν οι καλοί χριστιανοί ανθρωποφάγοι σαν το Σαμαρά λένε ΝΑΙ, θα ψηφίσει το ποίμνιο ΟΧΙ; Δεν θα κάνει ο Κύριος το θαύμα του να μετατρέψει το σταυρό στο ΟΧΙ σε αόρατο; ΟΧΙ; Ε τότε έρχεται η Β' Παρουσία, ο 666, σε ένα πεντακοσάρικο, ένα κατοστάρικο, ένα πενηντάρικο, ένα δεκάρικο, ένα τάλιρο και μια δραχμή! Και χωρίς ΦΠΑ! Τρέχτε στα ΑΤΜ χριστιανοί με το θυμιατό στο ένα χέρι και την κάρτα με το σήμα του θηρίου στο άλλο!

Πέρα από την πλάκα, αυτό που έγινε, ήταν σεισμός. Η ανώτατη ιεραρχία έκανε λάθος που ανακατεύθηκε. Ο κόσμος ψήφισε ΟΧΙ παρακούοντας και αυτούς. Είναι αναμφισβήτητο πλήγμα για την ίδια. Η κινητοποίηση ως κι αυτής της εφεδρείας του συστήματος έκανε τη νίκη του ΟΧΙ ακόμα πιο σημαντική.
Η δεξιά έπαιξε τα ρέστα της κινητοποίησε όλους όσους μπορούσε να ρίξει στη μάχη. Εκτός από το στρατό. Κι έχασε ΟΛΕΣ τις εφεδρείες, όλες τις δυνάμεις.

Η στάση του ιερατείου, ευτυχώς γι αυτούς, δεν προβλήθηκε πολύ, λόγω της μορφής της προπαγάνδας που ήταν περισσότερη τρομοκρατία παρά συμβουλές, από τα κανάλια. Παρόλα αυτά το ΟΧΙ ήταν συντριπτικό δείχνοντας πως ακόμα κι οι πιστοί δεν ακούν παπάδες στα επίγεια: Οικονομία, εργασιακά κοκ. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς την Ελευθερία.

Σύντροφοι γράψαμε Ιστορία. Ας αξιοποιήσουμε εμείς, οι εργαζόμενοι την τεράστια επιτυχία και μην περιμένουμε από κανένα κηφήνα. Γιατί δείξαμε πως είμαστε πιο τολμηροί, πιο αποφασισμένοι, πιο ψύχραιμοι από αυτούς. Μόνοι μας μπορούμε χωρίς σωτήρες και Μεσσίες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger