Home » , » Ρε τις μωρές παρθένες!

Ρε τις μωρές παρθένες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 | 10:19 μ.μ.

Γράφει η Αντωνία Λεγάκη

Πόλεμο έχουμε λένε "λεβέντικα" , οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν ΝΑΙ και κλαίγονται ότι οι κακοί Γερμανοί τους στέρησαν τα όπλα.
Περίμεναν δηλ. ότι οι "εχθροί" θα τους δώσουν τα όπλα για να τους πολεμήσουν; Και τι, τους ...ξεγέλασαν;
Ρε τις μωρές παρθένες!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι πράγματι έχουμε πόλεμο, και αυτοί στρατεύτηκαν μαζί με το ευρωπαϊκό και το ελληνικό κεφάλαιο εναντίον του ελληνικού και όλων των ευρωπαϊκών λαών.

Και πού 'στε: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αν εσείς λέτε ΝΑΙ και εννοείται ΟΧΙ, εμείς λέμε ΟΧΙ και εννοούμε ΟΧΙ. Συνεννοηθήκαμε;

________

Επειδή άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη εναλλακτικά σενάρια φιλολαϊκής διαχείρισης του καπιταλισμού, ρωτώ: Δηλαδή, μούφα η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση που το κεφάλαιο θέλει να υπερβεί χρεώνοντας εμάς; Ή μήπως ο Σύριζα δεν το 'χει το σχέδιο του φιλολαϊκού καπιταλισμού σαν εμάς που το χουμε;

Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, κάτι φορές η φιλολαϊκή διαχείρηση είναι περισσότερο ουτοπική από την ανατροπή του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2015 στις 10:43 μ.μ.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ (κάποιοι υπηρετούν το τραπεζικό κεφάλαιο, άλλοι τις ΤΡΟΪΚΕΣ, άλλοι τους ναζί, άλλοι το ΕΥΡΩ των τραπεζών, άλλοι τις θεσούλες τους, τα εδρανάκια τους, ΟΛΟΙ τους τον κατακτητή με το όποιου του πρόσωπο, αφού βρίσκονται μακρυά από το λαό και τις κοινωνίες)

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2015 στις 12:44 π.μ.

Απορώ με το blog που ανεβάζει αναρτήσεις όποιου νάναι χωρίς να ψάχνει λιγάκι περισσότερο το βίο (τον πρότερο και νυν) του συντάκτη. Αυτό προς το παρόν και θα επανέλθω.

υγ.Α, πως τόπαθε η κ. Λεγάκη και δεν έγραψε και την ιδιότητά της ; Που, παρότι νομομαθής ας μάθει πρώτα να μην κακοποιεί τις λέξεις αλλά και τον όποια εναπομείνασα στις παρέες της γλωσσική αισθητική.

13 Ιουλίου 2015 στις 2:09 π.μ.

Ακου ανώνυμε: Οσοι κάνουν αναρτήσεις εδώ τις κάνουν επώνυμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη όσων λένε. Αν έχεις κάτι να πεις πες το επώνυμα γιατί διαφορετικά δίνεις την αίσθηση του προβοκάτορα. .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger