Home » , » Ο καρχαρίας αγάπη μου, όταν μυρίσει αίμα, επιτίθεται

Ο καρχαρίας αγάπη μου, όταν μυρίσει αίμα, επιτίθεται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 | 11:32 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175.
Το παραμύθι με τη χήνα και τα χρυσά αυγά (η σε κάποιες παραλλαγές την κότα με τα χρυσά αυγά) το γνωρίζουμε όλοι. Να μην είσαι πλεονέκτης και θέτεις σε κίνδυνο την επένδυση που σου προσφέρει σίγουρο κέρδος με το να ρισκάρεις, είναι το γενικό νόημα.

Όπως είναι σίγουρο πως ούτε η Γερμανία και φυσικά ο Σόιμπλε, ούτε η Φιλανδία θέλουν Grexit, να χάσουν δηλαδή τη χήνα με το χρυσό. Τόσο η Γερμανία όσο κι οι υπόλοιποι εκμεταλλεύονται την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει στο Ευρώ. Όπως πχ ένα καπιταλιστικό γουρούνι - αφεντικό εκμεταλλεύεται τον εργαζόμενο για να του δώσει δουλειά χωρίς ασφάλεια, με ψίχουλα και με εξοντωτικές συνθήκες εργασίας.

Έτσι είναι ο καπιταλισμός αλλά με μια διαφορά. Η Ελλάδα εκτός ΕΕ - Ευρώ κλπ δεν θα είχε μνημόνια. Μπορεί να μην ήταν εύκολα, καθόλου μάλιστα, αλλά τώρα θα φάει όλο το αγγούρι χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι να έρθει το επόμενο μνημόνιο, ή να καταλάβει ο κόσμος πως χρειάζεται να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά.

Ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Θέλετε ευρώ; Δώστε μας ακόμα περισσότερα. Αυτό το πολύ απλό συμβαίνει. Μια μπλόφα, ένα αλισβερίσι, μια συναλλαγή.
Επιπλέον η Φιλανδία θέλει επανάληψη της συμφωνίας που έκανε με το ΠΑΣΟΚ και το Βενιζέλο ειδικότερα. Κι όχι μόνο η Φιλανδία, αν πετύχει αυτή θα ακολουθήσουν όλοι. Τι είχε γίνει όμως τότε; Υπήρξε ειδική συμφωνία όπου έδινε στην Φιλανδία περισσότερες εγγυήσεις προκειμένου να μας παραχωρήσει το ποσό που της αναλογούσε.

Πιο απλά η βλακεία του ΣΥΡΙΖΑ να ξεπουλήσει την πλειοψηφία άνοιξε περισσότερο την όρεξη στους τοκογλύφους. Ο καρχαρίας αγάπη μου, όταν μυρίσει αίμα, επιτίθεται με περισσότερη ορμή, δεν υπάρχει ανθρωπιά στην Καπιταλιστική Ευρώπη.

Το μόνο καλό από αυτή την ιστορία είναι πως άλλοι λαοί που θα γίνουν κιμάς μετά από εμάς, ίσως τη γλυτώσουν φεύγοντας. Καθώς κατάλαβαν πως η ΕΕ δεν είναι των λαών αλλά των ιμπεριαλιστών και του κεφαλαίου. Τα ισχυρά οικονομικά κράτη πρόκειται να στηρίξουν την ανάπτυξη τους στις νέες αποικίες που αυτή τη φορά δεν θα είναι στην Αφρική ή την Ασία αλλά στη Γηραιά Ήπειρο.

Η συμπεριφορά αυτή θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της παγίδας του ευρώ, αφού το πρόβλημα το οποίο το συντηρούν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι θα γίνεται οξύτερο. Με τη λεηλασία που έρχεται θα έχουμε περισσότερο αίμα για να πιούν οι καπιταλιστές βρικόλακες, αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα την ήδη αναιμική οικονομία μας. Κι αν ακόμα εμείς πεθάνουμε από αναιμία, τα επόμενα θύματα θα τρομάξουν τόσο πολύ που θα φύγουν τρέχοντας διαλύοντας αυτή την απάτη.

Η ΕΕ είναι ένα ζόμπι. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger