Home » , » Μ. Γλέζος: Ζητάμε να θριαμβεύσει το δίκαιο (Βίντεο)

Μ. Γλέζος: Ζητάμε να θριαμβεύσει το δίκαιο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 | 3:29 μ.μ.

Περισσότερο διήρκεσαν τα χειροκροτήματα που εισέπραξε παρά η ομιλία του ιστορικού στελέχους της αριστεράς Μανόλη Γλέζου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, με παρόντα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 Ο Μ. Γλέζος προσπέρασε τα υποτιμητικά που ακούστηκαν σε βάρος «της ελληνικής κυβέρνησης, εναντίον του ελληνικού λαού» με την έκφραση ότι «όποιος βρίζει αποδεικνύει ότι δεν έχει επιχειρήματα, και τόνισε ότι «Όσοι εύχονται να διώξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη ματαιοπονούν. Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας. Δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη».

 Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με την φράση "ζητάμε να θριαμβεύσει το δίκαιο" γινόμενος αποδέκτης θερμών χειροκροτημάτων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 4:11 μ.μ.

Ήθελα να ήξερα που νομίζει οτι απευθύνετε;Τόσες αυταπάτες μαζεμένες ή συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού απο τον Γλέζο;Απο την ΕΔΑ που χαρακτήριζε την ένωση χάλυβα και άνθρακα (προπομπού της ΟΝΕ) ως λάκκο των λεόντων μέχρι το σημερινό ΚΚΕ που χαρακτηρίζει την ΕΕ ως λυκοσυμμαχία αυτοί του συριζα δεκαετίες τώρα τίποτα δεν κατάλαβαν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οτι εδω μιλάμε για ενα άκρως αντιδραστικό αντιλαϊκό οικοδόμημα, μια ένωση καπιταλιστικών χωρών που το μόνο που προβάλει είναι το τσάκισμα των λαών και των εργαζομένων και την υπεράσπιση των συμφερόντων και της κερδοφορίας των μεγάλων καπιταλιστικών ομίλων και των μονοπωλίων ..Έλεος πια φτάνει τόση αφέλεια ή κοροϊδία.Ξεκάθαρες κουβέντες και σταράτα λόγια για όλους και για όλα ..

8 Ιουλίου 2015 στις 8:52 μ.μ.

Αφοπλιζει το λαο.
Τον γεμιζει αυταπατες τωρα στο και πεντε,
για το ρολο του ιμπεριαλιστικου οργανου στο ονομα ΕΕ.

Εισαι πραγματικα επικινδυνος κυριε Γλεζο,
οταν αφοπλιζεις μ αυτον τον τροπο τον ελληνικο λαο.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 9:04 μ.μ.

4.11
Ευτυχώς που καταλαβαίνεις εσύ.Εσύ που έχεις φάει την ζωή και τις δυσκολίες της με το κουτάλι.
Τι να καταλάβει ο Γλέζος?
Μήπως έζησε ο Γλέζος τις καταστάσεις που έζησες εσύ?
Λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 10:45 μ.μ.

@ΑntonSS
Ρε ναζιστόμουτρο πόσες φορές σε έχουν καταδικάσει σε θάνατο?Ου να χαθείς σταλινικό σκουπίδι που θα πείς τον Γλέζο επικίνδυνο.
Ου να χαθείς κοπρόσκυλο που αφοπλίζει ο Γλέζος τον λαό και όχι το πουλημένο ξεφτιλισμένο και προδοτικό ΚΚΕ.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 11:18 μ.μ.

8 Ιουλίου 2015 - 10:45 μ.μ www.youtube.com/watch?v=MEb5oYHzveA

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 2:47 π.μ.

ΚΤ
Πόσες φορές έχουν καταδικάσει σε θάνατο τον Γλέζο απο όταν δεν ήταν μέλος του ΚΚΕ ρε μεγάλε;; Στην ουσία λεβέντες μου; Τη γνώμη έχετε για την ΕΕ που ο Γλέζος προσκυνά, χρόνια τώρα; Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές!!
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ
ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
ΣΤΟ ΚΚΕ

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:57 π.μ.

Το περίεργο με το Σύριζα ακόμα και τώρα προσπαθεί να επηρεάσει τον κόσμο όχι με την λογική αλλά με το συναίσθημα.
Όλοι στον χώρο της αριστεράς και της κομμουνιστικής αριστεράς ξέραμε δεκαετίες τώρα ότι η τότε ΕΟΚ μεταγενέστερη ΟΝΕ και νυν ΕΕ ήταν ένα καλάθι με φίδια, δεν είναι τυχαίος ο όρος "λυκοσιμαχια", φυσικά ο ευρωφιλικός ΣΥΡΙΖΑ τον παραπάνω όρο τον είχε απεμπολήσει εδώ και αρκετά χρόνια από το πολιτικό του λεξιλόγιο, και τώρα μέσω των βουλευτών του αλλά ακόμα και του πρωθυπουργού επικαλούνται στις αναφορές τους και στις ομιλίες του το Σοφοκλή και την Αντιγόνη για να ευαισθητοποιήσουν ποιους? αυτούς η εμάς, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα καπιταλιστικά βοθρολυματα τύπου Σουλτς κλπ κλπ όχι απλώς δεν ιδρώνει κανένα αυτί αλλά το βλέπεις και στα χαρακτηριστικά των προσώπων τους την ειρωνεία και τα γεμάτα απέχθεια χαμόγελα αηδίας

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 12:12 μ.μ.

Καλό θα ήταν να ακούσουμε την πλήρη ομιλία Γλέζου και όχι αυτά που απομόνωσε το blog. Ο Γλέζος του 2015 ζήτησε νέο μνημόνιο. Τι σχέση έχει αυτή η θέση με το Γλέζο του 1941; Με το Γλέζο της εξορίας και των φυλακών; Με το Γλέζο του 2012 που έφαγε τα χημικά στα μούτρα;

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Και οι πολιτικές επιλογές του Γλέζου τα τελευταία 40 χρόνια δεν τιμούν τους αγώνες του ίδιου του Γλέζου. Και αυτό είναι λυπηρό...

ΥΓ: Δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες στην πολιτική. Οι πατερουληδες έχουν πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger