Home » , » Δημοσκόπηση της GPO για το δημοψήφισμα (Βίντεο)

Δημοσκόπηση της GPO για το δημοψήφισμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 | 8:40 μ.μ.

Ας κρατήσουμε στο αρχείο μας τα ευρήματα από την δημοσκόπηση της εταιρείας GPO που παρουσιάστηκε σήμερα από το Mega. Σύμφωνα μ’ αυτή το εκλογικό σώμα είναι κάθετα μοιρασμένο, ανάμεσα στο «ΝΑΙ» και το «ΟΧΙ» και οι πρωτιά θα εξαρτηθεί από την επιλογή που θα κάνουν οι πολίτες που σήμερα δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Το «ΝΑΙ» έχει ένα οριακό προβάδισμα της τάξης του 0,4% συγκεντρώνοντας 44,1% έναντι του 43.7% του «ΟΧΙ».
Η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε ντέρμπι ακούμε να μας λέει ο πολιτικός αναλυτής Τάκης Θεοδωρικάκος και η κατάσταση ως προς την πρόθεση ψήφου είναι εντελώς ευμετάβλητη.

Να προσπεράσουμε τους προβοκατόρικους σχολιασμούς –αναμενόμενους- που έκανε ο Γιάννης Πρετεντέρης στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και να σταθούμε σε ένα άλλο εντυπωσιακό εύρημα. Δηλαδή στο ότι –σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης- περισσότεροι απ’ τους μισούς ψηφοφόρους του ΚΚΕ δεν θα ακολουθήσουν την κομματική γραμμή!

Φυσικά εμείς έχουμε πάντα ενστάσεις για την εγκυρότητα των ερευνών της λεγόμενης κοινής γνώμης και μόνο για αρχειακούς λόγους παραθέτουμε αυτά τα βίντεο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ανάρτηση στην ιστοσελίδα "Κουτί της Πανδώρας" που τιτλοφορείται: "Διέρρευσε το σημείωμα στρατηγικής της ΝΔ για να πετύχουν το ΝΑΙ - Αποδεικνύει ότι στήνουν δημοσκοπήσεις"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:51 μ.μ.

Μαλακίες λέει ο Ντερμεντέρης.Το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που δεν θα ακολουθήσουν την γραμμή ξεπερνάει το 80%.Ο φίλος της Λιάνας το προστατεύει το κώμα.
Αν ο Ντερμπεντέρης δίνει 2.5% στο άκυρο,το ΚΚΕ θα πάθει πανωλεθρία.
Ας πρόσεχαν......

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 9:12 μ.μ.

Και μετά ξυπνήσατε!!! Τυχαίο ότι πάλι είστε κολλητά φιλαράκια και πάλι μαζί κατεβαίνετε, με τους απ ότι φαίνεται, μόνιμα πλέον συγκατοίκους της πάνω πλατείας των αγανακτισμένων. Ισως απ αυτούς έχετε πάρει και τα πρώτα μαθήματα γκαιμπελισμού. Κι απ ότι φαίνεται, τα αποστηθίζετε καλά!!! Μπράβο σας "αριστεροί" που θα επαληθεύσετε γι άλλη μια φορά την ιστορία.... ότι τα freikorps της Γερμανίας του Μεσοπολέμου, ανθίσαν με την τότε "αριστερή" σοσιαλδημοκρατία!! Αξια παιδιά του Εμπερτ. Πληθαίνουν επικίνδυνα τα δείγματα εκφασισμού σας. Αλλωστε το συνεταιράκι σας, ο ακροδεξιός Καμμένος, λαμβάνει τα ....μέτρα του..... ετοιμάζει και τον στρατό. Η εργατική τάξη θα σας σαρώσει, να είστε βέβαιοι για την ροή της ιστορίας.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 9:18 μ.μ.

Κυριακή κοντή γιορτή. Αλλη μια φορά θα πάρετε απάντηση από τα μέλη, τους οπαδούς, τους ψηφοφόρους και τους φίλους του ΚΚΕ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Τόσα χρόνια δεν βαρεθήκατε με τόσες καί τόσες χαμένες στο βρόντο προβοκάτσιες? Η προβοκάτσια νάναι κι ότι νάναι αρκεί να πέφτουν τα μισθά.....

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 9:23 μ.μ.

Αυτή την στιγμή εικόνες απο το Σύνταγμα.Μέγα πλήθος και μέγα πάθος υπέρ του ΟΧΙ.Ο κόσμος πάρα πολύς και η αισιοδοξία δεν κρύβεται.
Απο το στρατόπεδο του άκυρου έχουμε απανωτά εγκεφαλικά,συνεχόμενα καρδιακά επισόδεια,η Λιάνα μάλλον θα κλειστεί σε μοναστήρι,η Αλέκα θα κάνει μποτοξ,ο Μαίλης θα πιάσει επιτέλους δουλειά για πρώτη φορά φορά στην ζωή του,και ο Κουτσούμπας κόβει τα σουβλάκια και θα χλαπακιάζει μόνο σαλάμια και παριζάκια.

Η μοίρα όλων των προδοτών είναι μία στους αιώνες.
Η απαξίωση το φτύσιμο και η ιερή τιμωρία του λαού που ποτέ δεν ξεχνά.
Τρέμετε τον λαό προδότες του ΑΚΥΡΟΥ και της άκυρης ζωής σας.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 10:27 μ.μ.

918 δηλαδή τι απάντηση θα μας δώσετε ρε ΠΑΝιβλακα;Σαν αυτή στις εκλογές του 2015;του 2014;του 2012? Με τι ποσοστό τώρα? το 2,5% γιατί τόσο σας δίνει ο Πρετεντέρ.
Ούστ κνιτόβλακα που θέλεις να δώσεις και απάντηση.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 11:20 μ.μ.

Συριζαίικος πολιτισμός τα παραπάνω σχόλια. Μας τρομάξατε....

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 7:59 π.μ.

Κνίτικος φασισμός το παραπάνω σχόλιο.
Χεστήκαμε απο τον φόβο μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger