Home » , » Νέο πονοκέφαλο δημιουργεί στον Αλέξη Τσίπρα η Ζ. Κωνσταντοπούλου (Βίντεο)

Νέο πονοκέφαλο δημιουργεί στον Αλέξη Τσίπρα η Ζ. Κωνσταντοπούλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Αυγούστου 2015 | 9:21 μ.μ.

 
Νέο πονοκέφαλο δημιουργεί στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνησή του η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να μην ενδώσει στους σχεδιασμούς του ώστε το νέο μνημόνιο να ψηφιστεί από την βουλή άρον-άρον «παραβιάζοντας τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα» όπως κατάγγειλε ο Π. Λαφαζάνης.

Όπως μας πληροφορεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ –στο βίντεο που παραθέτουμε- ο πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στην πρόεδρο της βουλής  αναφέροντας πως «η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλλει την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την επικύρωση της Συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης προβλεπόμενης δόσης».

Η αντίδραση της Ζ. Κωνσταντοπούλου ήταν να διαμηνύσει στον Α. Τσίπρα ότι δεν προτίθεται αύριο να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της βουλής,  και τον ενημέρωσε ότι θα συγκαλέσει τη Διάσκεψη των Προέδρων της βουλής το βράδυ της Τετάρτης (21:30), για να αποφασίσει αν θα ανοίξει η Βουλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρακολουθούμε ο πρωθυπουργός σχεδίαζε να συνεδριάσουν οι αρμόδιες επιτροπές την Τετάρτη 12 Αυγούστου και η διαδικασία να ολοκληρωθεί με την σύγκλιση της Ολομέλειας της βουλής την Πέμπτη 13 του μήνα. Η πρόεδρος της βουλής ισχυρίζεται ότι δεν μπορούν αύριο να συνεδριάσουν οι επιτροπές και παραπέμπει το θέμα για την Πέμπτη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2015 στις 10:17 μ.μ.

Δηλαδή το όλο όλο μπλοκο είναι για μια δυο μέρες; ΄Ανθρακες ο θησαυρός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger