Home » , » Κώστας Λαπαβίτσας: Σε καταστροφή οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Κώστας Λαπαβίτσας: Σε καταστροφή οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 | 8:50 μ.μ.

Ο οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας ο άνθρωπος που φέρεται ότι έχει αναλάβει να συντάξει το οικονομικό πρόγραμμα του νέου κόμματος, της «Λαϊκής Ενότητας» μίλησε στην τηλεόραση του Σκάι για τις πολιτικές θέσεις και τις επιδιώξεις του νέου πολιτικού φορέα.

Η σημερινή κυβέρνηση, μας είπε, παραβιάζοντας την λαϊκή εντολή που είχε λάβει υπέγραψε νέο Μνημόνιο, πράγμα που μας ανάγκασε να αποχωρήσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και να φτιάξουμε ένα καινούργιο πολιτικό σχηματισμό για να εκφράσουμε τον κόσμο που διαφωνεί με την εφαρμοζόμενη μνημονική πολιτική.

Ο ίδιος δεν θεώρησε βασικό τι νόμισμα θα έχει η χώρα αλλά το τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για την ανάπτυξη, για την αύξηση των εισοδημάτων και την μείωση της ανεργίας, χωρίς να αποκλείει την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Ο Κ. Λαπαβίτσας δήλωσε πολύ αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα που θα έχει ο πολιτικός σχηματισμός στον οποίο συμμετέχει, ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε αναφέρθηκε στις πολιτικές διαφορές που έχει η «Λαϊκή Ενότητα» με το ΚΚΕ το οποίο χαρακτήρισε ένα κόμμα με πολύ μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα καλώντας το να συμπορευτεί στο «αντιμνημονιακό μέτωπο που φτιάχνουμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστραφεί αν συνεχίζει να εφαρμόζει μνημονική πολιτική, ήταν η κατάληξη της τοποθέτησης του Λ. Λαπαβίτσα.

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger