Home » , » Κάλεσμα μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή εκλογική κάθοδος με "Λαϊκή Ενότητα" και όλες τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής και κομμουνιστικής αριστεράς,

Κάλεσμα μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή εκλογική κάθοδος με "Λαϊκή Ενότητα" και όλες τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής και κομμουνιστικής αριστεράς,

Από giorgis , Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 | 11:35 μ.μ.

 Του Γ. Γ.
Προσωπικά με ξεπερνάει το σκεπτικό με το οποίο  κάποια στελέχη της  ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώνονται, διαμορφώνουν ένα κείμενο με πολιτικές θέσεις και το δίνουν στην δημοσιότητα, παραγνωρίζοντας κομματικά όργανα, και καταστατικές διαδικασίες, ειδικά μάλιστα όταν η ίδια η οργάνωσή τους έχει απευθύνει κάλεσμα «σε ένα συντροφικό διάλογο, για μια πολιτική και κινηματική συνεργασία»  στις ριζοσπαστικές δυνάμεις που έδωσαν την μάχη για το «όχι της ρήξης» και το «όχι μέχρι το τέλος».

Αυτό όμως δεν με αφορά και στέκομαι στην ουσία. Συλλογικό κείμενο μελών και στελεχών  του ΝΑΡ και της νΚΑ  που  δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα αρχικά περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της οργάνωσης αναφέροντας χαρακτηριστικά «Όλοι και όλες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για την κοινή υπόθεση και μακρυά από μικροπολιτικούς σχεδιασμούς. Η μη εξασφάλιση της συνοχής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα διαλυτικά φαινόμενα θα αποτελέσουν συνολικό πισωγύρισμα και καταστροφή μιας πολύτιμης πολιτικής κατάκτησης. Προφανώς, η σημερινή κατάσταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί αποτέλεσμα συσσώρευσης υπαρκτών προβλημάτων και αντιφάσεων, που δε δόθηκε χώρος και τρόπος δημοκρατικής επίλυσης».

Για την σημερινή πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, και ενόψει των πρόωρων εκλογών, εκτιμούν ότι η συλλογικότητα στην οποία ανήκουν πρέπει να συνεργαστεί εκλογικά με την «Λαϊκή Ενότητα», καθώς και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις.

 «Το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΝΙΑΙΑ οφείλουν με ειλικρίνεια, ενωτική διάθεση, συντροφικότητα και συναίσθηση του πολιτικού κατεπείγοντος της περιόδου να απευθυνθούν στην Αριστερή Πλατφόρμα και σε όλες τις διαφοροποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρούονται με τη αστική μνημονιακή πολιτική, την κυβέρνηση και το κόμμα που την εφαρμόζει, όλες τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής και κομμουνιστικής αριστεράς, οργανωμένες και μη, για μια κοινή εκλογική κάθοδο. Σε αυτό τη συνεργασία θα είχε, κατά τη γνώμη μας, θέση και το ΚΚΕ, εάν η ηγεσία του δεν είχε τακτική σεχταρισμού, ηττοπάθειας και άρνηση επεξεργασίας πολιτικών στόχων και άμεσης ανατρεπτικής τακτικής», τονίζουν στο κείμενο τους, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δεν ξέρω αν είναι επιλήψιμο μέλη μιας αντικαπιταλιστικής συλλογικότητας να συγκεντρώνονται και να συνδιαμορφώνουν ένα πολιτικό κείμενο, το οποίο δίνουν στην δημοσιότητα και το οποίο έχει σχέση με τις προτάσεις τους για το ποια θα έπρεπε να είναι κατά την άποψη τους η στρατηγική και τακτική της οργάνωσής τους. Ισως εγώ είμαι "κολλημένος" με "παλαιοκομουνιστικές αντιλήψεις"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 35 σχόλια

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 12:09 π.μ.

Το ΚΚΕ δεν έχει καμμία θέση στον βούρκο σας. Παλεύουμε με βάση την Στρατηγική μας για την Ενίσχυση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Και όχι για Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό όπως κάνει η ανταρσυα μαζί με Εφοπλιστες Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους και την Χρυσή Αυγή. Οσο για τον Αριστερισμό του ΛΕΝΙΝ να το διαβάσετε ξανα στο Κεφάλαιο για τον Καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 12:10 π.μ.

Ντροπή. Ετοιμάζονται να διασπασουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 12:33 π.μ.

Ολοι οι αριστεροί γυρολόγοι με την Ευρωπαική δραχμή της λαικής συσπείρωσης.Αντιμνημονιακό καπιταλισμό και ξερώ ψωμί φωνάζουν οι δυνάμεις του οχι που λιβάνιζαν και ξερογλύφονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως οι διαχρονικά ουρίτσες και κόλαούζοι τους η ανταρσυα μέχρι την υπουγάρα τον λαφαζαν.Φαντάζομαι οτι το ΚΚΕ θα χάσει αλλη μια ιστορική ευκαιρία να συμπράξει με προοδευτικές δυνάμεις για την δημιουργεία ενος μετώπου όπως το καλούσε ο λαφαζαν να πράξει πιο πριν με το ΣΥΡΙΖΑ στην τότε ιστορική ευκαιρία που έχασε το ΚΚΕ για την δημιουργία μιας αριστερής κυβέρνησης.Για τέτοιους απατεώνες και πολιτικάντιδες περιωπής μιλάμε.Καλα για την ανταρσυα τι να πω.Τυχοδιώκτες του αισχίστου είδους.Είναι σαν το κοκα κολα.Πάει με όλα.Και ολοι αυτοί ύστερα έχουν το θράσος να ζητάν συνεργασία με το ΚΚΕ.Ρε ουστ

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 12:39 π.μ.

Οποια φραξιονιστική πέτρα και αν σηκώσεις τους ναρίστες θα βρεις απο κάτω.Ουτε ψίλο στον κόρφο του όποιος τους μαζέυει.Πάνω απο όλα σύντροφοι..

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 12:48 π.μ.

Θυμάμαι τότε το 12 που με μια ξέρη ανακοίνωση ο μίσος ανταρσυα πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ.Κατσαπλιάδες μια ζωή.Αυτός ήταν ο χώρος πάντα της εξωκοινοβουλέυτικής και κοινοβουλευτικής αριστεράς.Ευκαιριακοί με φυγόκεντρες τάσεις και με προγράμματα και θέσεις λάστιχο.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 12:55 π.μ.

22 Αυγούστου 2015 - 12:09 π.μ.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά εδώ φταίει αυτός που έγραψε τον τίτλο, άθελά του(;)
Αν δεις όλο το κείμενο εννοούν την "λαϊκή ενότητα" των Λαφαζάνη και σία. Καμία σχέση με το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 1:25 π.μ.

Καλώς την διάλυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ :)

22 Αυγούστου 2015 στις 5:08 π.μ.

Θα τους κλάσει κανονικά ο πι. λαφ. Αυτός είναι επαγγελματίας οπορτουνιστής κι όχι ερασιτέχνης σαν αυτούς.
Θα βάλει κανα2 στα ψηφοδέλτιά του για να δείξει ενωτικός οπότε πάλι ζημιά θα σας κάνει

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 8:49 π.μ.

Οι αντιφασεις και τα προβληματα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα διαλυτικα φαινομενα κλπ Υπαρχουν γιατι πολλοι απλα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι μια ετερογενης συλλογικοτητα απο γκρουπες διαφορετικων πολιτικων προσεγγισεων που μονη κοινη βαση τους ηταν η παση θυσια διαφοροποιηση απο το ΚΚΕ και η κινηματικη στηριξη της εκαστοτε σοσιαλδημοκρατιας στο ονομα του μετωπου με την δηθεν αριστερη σοσιαλδημοκρατια. Τα προβληματσ ενταθηκαν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ επειδη δεν ηρθε ποτε το επιθυμητο εκλογικο αποτελεσμα. Εξαλλου η δημιουργία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εγινε με εκλογικες βλεψεις. Εξ ου και το 2012 η μιση ΑΡΑΝ πηγε σε ενα βραδυ στο ΣΥΡΙΖΑ εξ ου και το ΝΑΡ και αλλοι τωρα βλεπουν ως φαρμακο για τα διαλυτικα φαινομενα μοα εκλογικη συνεργασια που ισως πιστευουν οτι θα τους δωσει το 3% ωστε να μπουν επιτελους στο πολυποθητο κοινοβουλιο και να κατσουν στα εδρανα.
Οπορτουνισμος και υποταγη στον κοινοβουλευτισμο χειριστου ειδους. Φαρμακο για πολιτικα και οργανωτικα προβληματα τα ψηφαλακια. Αν παρουμε πολλα ολα κρυβονται και ετσι αυτα ειναι η συγκολητικη ουσια.
Το ΚΚΕ κατηγορουν ως κοινοβουλευτικο αλλα το 2012 το ΚΚΕ δεν πηγε με το ΣΥΡΙΖΑ παρολο που ηξερε εξ αρχης οτι αυτο θα το τσακισει εκλογικα και απο κει που πηρε 8,7% θα παει στο 4,5%.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 12:16 μ.μ.

το κείμενο των μελών του ΝΑΡ και της ΝΚΑ, είναι μια χαρά και συνάδει με τις γενικότερες θέσεις του ΝΑΡ και της ΝΚΑ σχετικά με τις συνεργασίες και το περιεχόμενο αυτών.

Οποιος διαβάσει το κείμενο και τις αποφάσεις των ΝΑΡ και ΝΚΑ θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι έχουν εργατολαϊκό ταξικό περιεχόμενο.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 2:26 μ.μ.

Εννοιείται οτι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει να κατέβει με τη Λαϊκη΄Ενότητα. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες! Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ... χτενίζεται! Για τέτοια είμαστε τώρα; Το ζητούμενο είναι η Λαϊκή Εντότητα να πάρει την πρωτιά, όπως εμείς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ το Γενάρη ξεσκεπάσαμε μια ώρα αρχίτερα τις αυταπάτες που ακόμα θα συντηρούσαμε, κι εμείς και ο λαός. Τώρα ο λαός ξέρει οτι εντός ευρώ δε γίνεται άρση της άγριας λιτότητας. Όποιος είναι αριστερός και δημοκράτης οφείλει να δώσει τώρα μια ευκαιρία σε αυτό το μέτωπο. Τα άλλα είναι κουκουέδικης κοπής και το ΚΚΕ αυτή τη στιγμή είναι η ντροπή της αριστεράς. Τουλάχιστον ο Τσίπρας ξεσκεπάστηκε μιας και βρέθηκε στην εξουσία. Αυτοί ακόμα παριστάνουν δήθεν τους κομμουνιστές. Οι μισάνθρωποι! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μην ακολουθήσει την κατρακύλα του ΚΚΕ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Ο λαός καταστρέφεται. Οι ευθύνες είναι τεράστιες.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 2:49 μ.μ.

αν το επιδικο σημερα ειναι η Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και ο κοσμος ειναι ετοιμος να επαναστατησει τωρα (οχι στη 2α παρουσια) ας βγει το κκε της αρλουμπας να το πει. ολα τα αλλα ειναι περιττα για να κρατανε το μαγαζι οι γοντικομαικηδες

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 3:14 μ.μ.

Κρίμα για το ΝΑΡ και τη μέχρι τώρα καθαρή τίμια και ειλικρινή στάση του.
Εαν θέλαμε να ακολουθήσουμε μια οποιαδήποτε αστική προσέγγιση θα το είχαμε κάνοι μόνοι μας.
Ξέρουμε τον τρόπο, δεν χρειάζεται να μας τον υποδείξουν οι υπογράφοντες το κείμενο.
Τα υπόλοιπα είναι για να περνάμε την ώρα μας.
Ένας απο τους πιο παλιούς και μέχρι πρόσφατα υποστηρικτής του ΝΑΡ

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 3:51 μ.μ.

Τη δήλωση του Μίκη πότε θα την ανακαλύψετε;
Δήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις έκανε ο Μίκης Θεοδωράκης αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ενάντια στον Π.Λαφαζάνη και το νέο του μόρφωμα, την "Λαϊκή Ενότητα". Παραθέτουμε ολόκληρη τη δήλωση του Μ.Θεοδωράκη:
Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές της ΣΠΙΘΑΣ
σημερινοί, χθεσινοί και αυριανοί,
Σας γράφω με αληθινό πόνο για την πατρίδα μας και για τον Λαό μας, για τον χρόνο που χάθηκε, για την Σπίθα που ενώ ξεκίνησε σαν Ήλιος, κατάντησε λυχνάρι. Όμως εξακολουθεί να υπάρχει, κι αυτό χάρη στην ακλόνητη πίστη δέκα-είκοσι το πολύ συναγωνιστών στις ιδέες μας και σε μένα προσωπικά.
Τελικά, όπως ασφαλώς θα το βλέπετε κι εσείς, οι πολιτικές εξελίξεις και η ίδια η Ζωή με ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ.
Σας καλώ λοιπόν να μη χάσουμε κι αυτή τη νέα ευκαιρία και να βοηθήσετε όλοι και όλες να ξαναγίνει η ΣΠΙΘΑ όπως την ονειρευτήκαμε από την πρώτη στιγμή: Δυνατή και πρωτοπόρα με ακτινοβολία και με πειθώ, αληθινός μπροστάρης στις εξελίξεις, με στόχο τη λύτρωση του Λαού και την κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.
Για τον λόγο αυτόν αποφασίσαμε εγώ και κάποιοι από τους πιστούς μου φίλους και συναγωνιστές να σας ξαναθυμίσουμε όλα τα κείμενα που γράψαμε ως τώρα με θέμα την ανάγκη της δημιουργίας του Πανελλήνιου Λαϊκού Πατριωτικού και Δημοκρατικού Μετώπου, που θα βοηθήσει τον Λαό να απαλλαγεί μια για πάντα από την ξένη ακρίδα και να γίνει αφέντης στη χώρα του.
Όπως βλέπετε, σήμερα όλοι και ειδικά αυτοί της προδομένης Αριστεράς μιλούν για Μέτωπο.
Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να μας κλέψουν κι αυτή την Ιδέα, όπως κάνανε ως τώρα.
Αθήνα, 21.8.2015
Μίκης Θεοδωράκης.

[Η υπογράμμιση δική μου]

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 5:16 μ.μ.

Πάλι με τα ιδια ιδεολογήματα προωθούν την ενσωμάτοση όπως μέχρι πολύ πρόσφατα είδαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ.Που να παλέυουμε τώρα για την ανατροπή και την λαική εξουσία.Αυτά είναι ονειρόξεις των ΚΚΕδων για την δευτέρα παρουσία.Και επειδή μέχρι τότε πρέπει να σώσουμε τον κόσμοσμάκι που εξαθλιώνεται ας ταυτιστούμε με τμήματα του κεφαλαίου και με την καπιταλιστική διαχείρηση.Γιατί τα μνημόνια δεν τα γεννούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και οι πολιτικές τις ΕΕ αλλά το καταραμένο €.Θα προσφέρεται μεγάλες υπηρεσίες στο κίνημα οταν σύσσωμη η Ανταρσυα έρθει εις γάμον κοινωνία με τον δραχμοπιλάφ.Θα απαλλαγούμε απο πολλά διαχρονικά οπορτουνιστηκά βαρίδια.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 8:16 μ.μ.

@ 22 Αυγούστου 2015 - 3:51 μ.μ
Δηλαδή ο Μ. Θεοδωράκης δεν θα είναι με το "ΛΑΕ";;;;; Ε, καλά, γιατί; ένας Θεοδωράκης υπάρχει; κε Λαφαζάνη μου μην πτοείστε. Υπάρχει κι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Δεν διαφέρετε και πολύ. Κι οι δυο στηρίξατε την κυβέρνηση Σύριζα για να ψηφίσει και να επιβάλει το μνημόνιο. Και με τους καιροσκόπους της Ανταρσύας; (΄Οσοι απ' αυτούς είναι καιροσκόποι, γιατί υπάρχουν και άτομα που πιστεύουν αυτό που κάνουν).... Μια χαρά...... αντιπολίτευση θα είστε. Και θα βρουν και καμιά καρεκλιτσα κι οι Ανταρσυανοί που τη βγάζουν ξεροσφύρι συνέχεια. Τώρα για το μετά;;;; ΄Οταν θα αποδειχτείτε κι εσείς μνημονιακός μέχρι τα μπούνια... γιατί προσπαθήσατε αλλά οι κακοί εταίροι δεν μας ακουν; Μην τους κλαίτε τους Ανταρσυανούς. Θα το παίξουν παραπλανημένες πρώην παρθένες που χάσαν την τιμή τους. Χρόνια στο κουρμπέτι. Το ξέρουν καλά το παραμύθι τους.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 8:24 μ.μ.

Tο οτι Λαικη Ενοτητα του Πι.Λαφ . ,ειναι αναχωμα το καταλαβαινεις και απο το σπρωξιμο που τους κανουν
αν ηταν τοσο μεγαλος κινδυνος για το συστημα και εκφραστες της ρηξης με το παλιο και καινοτομοι κλπ θα τους ειχαν καθε μερα σε τρεις τεσσερις εκπομπες μονους τους σε προσωπικες συνεντευξεις χωρις αντιπαλο ;;;
τωρα Αλαβανος στην ΕΡΤ χθες Λαπαβιτσας (αυτος καθε μερα ειναι και σε δυο καναλια μεχρι και στο bbc) Λεουτσακος καθε μερα Λαφαζανης κλπ περα απο την διαμορφωση κλιματος οτι η αντιπολιτευση στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι η Ζωη δημιουργωντας μια ατμοσφαιρα βεντετας !!!
τετοια προνομιακη μεταχειρηση απο τα καναλια των Αλαφουζων και των Μπομπολεων ο αριστερος αν ειναι κινδυνος δεν θα την ειχε ουτε στο ελαχιστο... ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΚΕ που ειναι το μονο κομμα που ειναι στον αντιποδα τους. Που λεει τωρα αμεση εξοδο απο Ευρωπαϊκη Ενωση

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 9:03 μ.μ.

2.26 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ο Λαος πάει στην Καταστροφή γιατί τα μέσα Παραγωγής τα έχουνε οι Καπιταλιστές. Δαγκωτό ΚΚΕ λοιπόν για ισχυρή Εργατική Λαική Αντιπολίτευση και ενίσχυση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Ολοι Ενωμένοι Συναγωνιστή. 2.49 Οταν ο λαός δεν είναι έτοιμος Συναγωνιστή τον προετοιμάζεις για αυτό και δεν γίνεσαι Διαχειρηστής του Καπιταλισμού για να μην έρθει ο Σοσιαλισμός ποτέ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 9:54 μ.μ.

9.03
41 χρονια προετοιμαζεις σαν κκε το λαο για να κοινωνικοποιησει τα μεσα παραγωγης; σαν πολλα δεν ειναι ρε μεγαλε; με γοντικομαιληδες επαγγελματιες κομμουνιστες ανεπαγγελτους θα χρειαστεις αλλα 140 χρονια και παλι στο τιποτα θα εισαι

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2015 στις 11:19 μ.μ.

9.54 Και εσένα τη σε νοιάζει ρε μεγάλε. Εσύ αγωνίσου να γίνει ο Καπιταλισμός Ανθρ'ωπινος και μη σε νοιάζει για εμας. Δικό μας είναι το κόμμα οτι γουστάρουμε κάνουμε. Δεν θα φτιάξουμε Πολιτικό Μέτωπο δεν θα μπουμε σε κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην Εξουσία. Χτυπείσου κατω οσο θέλεις.

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 8:29 π.μ.

Φοβερο κριτηριο ο Μαρξ που εγραψε το Κεφαλαιο και το Κομμουνιστικο Μανιφεστο και δεν προλαβε καν την πρωτη νικηφορα επανασταση θα πρεπε να θεωρειται αλλος ενας ανεπαγγελτος επαγγελματιας κομμουνιστης!
Αληθεια ο Λαφαζανης που εχει εργαστει? Η Κωσταντοπουλου? Ο Τσιπρας? Ο Πετρακος?

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 4:44 μ.μ.

8.29 Πουθενά δεν έχουνε εργαστεί όλοι αυτοί αλλα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι Οπορτουνιστές. Ουτε με το ΚΚΕ και τα στελέχη του θα υπήρχε αν είχε γίνει σαν τα μούτρα τους.

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 7:23 μ.μ.

Το ΚΚΕ είναι ανάχωμα για τη λαική εξουσία. Ψαρεύει σε ανθρώπους που δεν έχουν τα κριτήρια να το κρίνουν και τους διαπαιδαγωγεί στη θρησκευτική πίστη στο κόμμα. Εκεί στηρίζεται + το promotion που του κάνει το σύστημα. Πρώτη μούρη σε όλα τα πάνελ να λέει το παραμύθι του και να εισπράττει τα εύσημα για την πάντα συνεπή στάση του. Τώρα ανέλαβε εργολαβία τον πόλεμο στη Λαϊκή Ενότητα. Οπότε τα μεγάλα κανάλια δεν είναι ανάγκη να κάνουν και πολλά εκτός από το να την αποσιωπούν για τον πολύ κόσμο.

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 8:20 μ.μ.

7.23 Μην εκτίθεσαι με τα Ραβασάκια που σου δίνουνε για να πάρεις το Μεροκάματο. Το ΚΚΕ παλεύει μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέων παραγωγής. Στις Αστικές Κάλπες ψηφίζουμε ΚΚΕ για ισχυρή Εργατική Λαική Αντιπολίτευση γιατί την Δευτέρα το πρωί οι Καπιταλιστές θα είναι εδώ. Το νέο Οπορτουνιστικό Ανάχωμα είναι της Αστικής τάξης παιδί. Ολοι Ενωμένοι

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 9:51 μ.μ.

@23 Αυγούστου 2015 - 7:23 μ.μ
΄Ωπα μεγάλε. Αν εκεί που γράφεις "Λαϊκή Ενότητα" έγραφες "Σύριζα" θα ήταν ακριβώς τα σχόλια που έκανες πρις τις 25 Γενάρη του 2015. Μη σου πω και μετά. Τα ίδια Αλεξούκο μου (Τσίπρα) τα ίδια Παναγή μου (Λαφαζάνη).

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 11:42 μ.μ.

Θα ήταν καλύτερο από το να εστιάζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε εκλογικές συνεγρασίες να δώσει προτεραιότητα σε συνεργασίες στις κινητοποιήσεις. Εκεί θα κριθεί η βιωσιμότητα μιας πολιτικής συνεργασίας όταν πρόκειται για αριστερά, από τις κινητοποιήσεις. Θα ήταν πάρα πολύ καλό να μπει η Ανταρσυα στη Βουλή, έστω και σε συνεργασία με άλλο χώρο, όμως δεν είναι πρωταρχικός στόχος η εκκλογική δύναμη αλλά η δημιουργία ενός αγωνιστικού προλεταριάτου με πολιτική ταυτότητα. Αν η Λαϊκή Ενότητα έχει σκοπό να αγωνιστεί μόνο εκλογικά δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να καταντήσει η Ανταρσυα παράρτημά της. Αν πάλι έχι όντως επαναστατική διάθεση και κοινά αιτήματα σε πρακτικά ζητήματα και σε κινητοποιήσεις, τότε μπορεί να επιτευχθεί τουλάχιστον κάποια συνεννόηση, ίσως και συνεργασία. Αυτό άλλωστε είναι και το σημείο όπου μπάζει η πρακτική του ΚΚΕ. Δεν συμμετέχει παρά μόνο σε κινητοποιήσεις που το ίδιο οργανώνει. Ακόμα και όταν τα αιτήματά του είναι ίδια με των άλλων οργανώσεων για κάποιο επιμέρους ζήτημα, όχι μόνο αρνείται να συνεργαστεί, αλλά προσπαθεί να καπελώσει τα πάντα και κατακεραυνώνει τις άλλες οργανώσεις με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς: αριστεριστές, οπουρτούνες, ρεφορμιστές κλπ κλπ . Εκεί μπάζει, ότι προτάσει το κόμμα και όχι το λαό. Πολιτική εσωστρέφεια και άκρα κομματικοποίηση.

Ανώνυμος
24 Αυγούστου 2015 στις 9:45 π.μ.

11.42 Το ΚΚΕ μιλάει μόνο με τον λαό σε Ταξική Βάση και όχι με ψεύτικους διαχωρισμούς δεξια αριστερα. Στο ΠΑΜΕ και γενικά στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμμετέχουνε και ανθρωποι που δεν είναι Κομμουνιστές χωρίς κανένα προβλημα. Εκει παλεύουμε για την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής και όχι για Ανθρωπινο καπιταλισμό οπως η ανταρσυα Η Ενότητα είναι πάνω απο όλα Συναγωνιστή.

Ανώνυμος
24 Αυγούστου 2015 στις 1:03 μ.μ.

Ναριτες Ακόμα και μέσα στην γκρουπα σας σεχταριστες ειστε! Πως το καταφερνετε αυτο!

Υ.Γ. Πηγατε για κομμα και κανατε παρεα οπως λεει το ρητό.

Ανώνυμος
24 Αυγούστου 2015 στις 3:58 μ.μ.

Συναγωνιστή του ΚΚΕ, υπάρχει και για σένα μια θέση στις ταξικές κινήσεις/συσπειρώσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα! Δεχόμαστε και αγωνιστές που δεν είναι κομμουνιστές, αλλά θέλουν να αγωνιστούν για το καλό ολων μας λαού και εργατικής τάξης!

Επίσης, μπράβο στο ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ενώ έχουν διαφωνίες, γνωρίζουν πως να τις διαχειρίζονται γόνιμα και υπερ λαού και εργαζομένων! Σε αντίθεση με ΤΣΙΡΙΖΑ/ΚΚΕ που οι διαγραφές (για το ΚΚΕ) και οι συκοφαντίες πάνε σύννεφο

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
24 Αυγούστου 2015 στις 6:02 μ.μ.

3:58
Μπράβο στην ΝΑΡ που ένα κομμάτι της προτείνει κοινή εκλογική κάθοδος με το λαφανιζέικο;Θα προσφέρετε μεγάλες υπηρεσίες στο κίνημα οταν συμπράξετε με το ΣΥΡΙΖΑ 2.Θα απαλλαγούμε μια και καλή και δια παντός απο τα διαχρονικά οπορτουνιστικά βαρίδια.Απο πότε το μπάτε σκύλοι άλέστε στην γραμμή ενος κόμματος αποτελεί γόνιμο γνώρισμα και προτέρημα.Διάβασε για το Κόμμα νέου τύπου του Λένιν και θα καταλάβεις πως πρέπει να λειτουργεί ενα επαναστατικό Κομμουνιστικό κόμμα.Τώρα θα μας πεί οτι ποτέ η ανταρσύα δεν ήταν τέτοιο.Αλλο καπέλο αυτό.

Ανώνυμος
24 Αυγούστου 2015 στις 6:37 μ.μ.

3.58 Μιλάμε για την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και όχι για την Διαχείρηση του Καπιταλισμού Συναγωνιστή. Οποτε θέλεις στο ΠΑΜΕ μπορείς να έρθεις δεν πειράζει που δεν είσαι Κομμουνιστής.

Ανώνυμος
24 Αυγούστου 2015 στις 6:48 μ.μ.

@24 Αυγούστου 2015 - 6:02 μ.
Γράφεις:Απο πότε το μπάτε σκύλοι άλέστε στην γραμμή ενος κόμματος αποτελεί γόνιμο γνώρισμα και προτέρημα.

Από τότε που σε ένα κόμμα έχουν μπλέξει τα μπούτια τους, κι οι μισοί καταψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν οι άλλοι μισοί, οι μισοί είναι υπέρ της κοινής καθόδου με το σύριζα ορίτζιναλ, 2, 3 δεν έχει σημασία κι οι άλλοι μισοί κατά. Κοινώς όπως και στο σύριζα έτσι και στην Ανταρσύα γίνεται "της συνιστώσας".

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 9:53 π.μ.

Τώρα προσέξτε πως εκτίθενται οι εξουσιαστές του ΚΚΕ.
Ποιό είναι το θέμα του Άρθρου;
Η, εκ μέρους κάποιων μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πρόταση συνεργασίας με τη Νεοσύστατη Λαϊκή Ενότητα, η οποία φυσικά δεν προέρχεται από τα σπλάχνα του ΚΚΕ, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Λαμπρά!
Που εμπλέκεται το ΚΚΕ;
Θα σας πώ εγώ.
Επειδή το ΚΚΕ κατάφερε να καεί από τον χυλό τώρα πονηρεύτηκε και φυσά και το γιαούρτι.
Δεν μιλώ για το 1988 ή το 1991. Αναφέρομαι στο πολύ πρόσφατο 2012.
Το ΚΚΕ μέχρι τον Μάϊο του 2012,σκιαμαχούσε με τον παραδοσιακό Δικομματισμό και έλαβε το διόλου ευκαταφρόνητο 8,45%.
Την επομένη των εκλογών και μόλις επιβεβαίωσε την εκλογική γιγάντωση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το μόνο Κόμμα που τύπωσε αφίσα με το γνωστό "ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΕΣΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ" αλλάζοντας το νόημα, του προεκλογικού του αγώνα και ο καρπός αυτής της έμπνευσης ήταν το 4,50%.
Δηλαδή έχασε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους μισούς του ψηφοφόρους.
Και επειδή μία σύμπραξη αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ, ενδέχεται να το συμπιέσει εκλογικά, ξαμόλησε τα γνωστά ξεφτέρια της Ορθογραφίας και του Συντακτικού, να μας θυμίσουν τα παλιά σουξέ του Νίκου Γούναρη, περί Οππορτουνιστών, Κοινωνικοποίησης των Μέσων Παραγωγής με Λαϊκές Συμμαχίες και άλλα τέτοια ωραία.

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2015 στις 3:54 μ.μ.

9.53
εχεις δικιο φιλε.το κκε ειναι πολιτικο τσιρκο με τους γοντικομαιληδες

27 Αυγούστου 2015 στις 3:24 μ.μ.

Οχι αλλες αυταπατες μαγκες.Απο τη μια ολοι οι διαχειρηστες του καπιταλισμου,και απο την αλλη το ΚΚΕ με προταση το σοσιαλισμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger