Home » , » Αυτόνομα στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το «όχι μέχρι τέλους»

Αυτόνομα στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το «όχι μέχρι τέλους»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 | 8:24 μ.μ.

Eνάντια σε χρέος και μνημόνια, κεφάλαιο - ΕΕ  - ΔΝΤ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετά τη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου στις 30/8, με την παράλληλη διεξαγωγή δεκάδων τοπικών και κλαδικών συνελεύσεων των επιτροπών σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε να δώσει αυτόνομα τη μάχη των εκλογών της 20η Σεπτέβρη.

Σε αυτή την περίοδο η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: από τη μια ο δρόμος των φρικτών μνημονίων, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας και από την άλλη ο δρόμος της ρήξης με τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ένας δρόμος έξω από ευρώ – ΕΕ, χωρίς χρέος και μνημόνια, με την πεποίθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει «ενδιάμεση» πρόταση, πρόταση «φιλολαϊκής διαχείρισης» μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης, της ΕΕ και του καπιταλιστικού μονόδρομου. Αυτός είναι ο πραγματικός δρόμος του «όχι μέχρι τέλους».

Με το πρόγραμμα, το ψηφοδέλτιο, την προεκλογική της εξόρμηση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα παλέψει για να ανοίξει αυτός ο άλλος δρόμος από ένα μαχητικό, μαζικό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα, με καρδιά και πυρήνα το μαχόμενο κόσμο της δουλειάς.

·         Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

·         ΟΧΙ υποταγή σε μνημόνιο, χρέος, ευρώ και ΕΕ

·         Σύγκρουση και ανατροπή κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2015 στις 10:27 μ.μ.

Για την διάσπαση που έγινε μέσα στους κόλπους της μετά την έξοδο των οργανώσεων ΑΡΑΝ και ΑΡΑΣ που κατεβαίνουν με Λαϊκή Ενότητα θα βγάλει ανακοίνωση η Ανταρσυα ή θα συνεχίζει να στρουμφοκαμηλίζει;Πως γίνεται μια τόσο σημαντική εξέλιξη να γίνεται γνωστή απο τρίτους μέσο ανακοινώσεων;Δεν θεωρεί σημαντικό αυτό το γεγονός για να πάρει θέση;

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:00 μ.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ΜΕΤΩΠΟ οργανώσεων και ανένταχτων αγωνιστών. Οι ΑΡΑΝ και ΑΡΑΣ αποχώρησαν (κακώς για μένα αλλά δεν έχει σημασία, επιλογές) από το ΜΕΤΩΠΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να πάνε στο ΜΕΤΩΠΟ της ΛΑΕ.
ΔΕΝ υπάρχει διάσπαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά αποχώρηση μελών από ΑΡΑΝ (όχι όλων! και αυτό έχει σημασία) και ΑΡΑΣ (όλων!) και ούτε είναι η πρώτη φορά (και η ΚΟΜΑΝ είχε φύγει για να πάει στην Π1000).

Στο site της ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπάρχει η ανακοίνωση τους.
Η διάσπαση ήταν μάλλον στην ΑΡΑΝ και όχι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger