Home » , » Πόσο Ψαριανός μπορεί να είναι κάποιος;

Πόσο Ψαριανός μπορεί να είναι κάποιος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 | 11:35 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175 

Ψαριανέ, ποιό κόμμα στηρίζει το κόμμα, που είσαι τώρα; Αυτό που ήσουν; Αυτό που θέλεις να πας; Πόσο Ψαριανός μπορεί να είναι κάποιος; Πολύ, αν είναι βουλευτής.

Μας έκανε και δηλώσεις. Βαριές σαν τούβλα. Δεν θα ψηφίσω, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών! Όχι ρε Ψαριανέ, μη μας το κάνεις αυτό! Δε θα ψηφίσεις Μνημόνιο; Γιατί δεν μυρίζει ωραία; Βρωμάει σαπίλα ε; Η φυσική σου μπόχα είναι.
Μυρίζει ήττα κι όπως είναι φυσικό, ορισμένοι παίρνουν τα μέτρα τους, τα κόμματα μαξιλάρια αρχίζουν να τελειώνουν κι οι αρουραίοι πρώτοι εγκαταλείπουν τα ναυάγια.

Τον Ψαριανό δεν τον έπιασε ο πόνος για τους ανέργους, ούτε για όσους θα χάσουν τα εισοδήματα τους. Ο ίδιος έχει εξασφαλίσει παχυλό μισθό, προνόμια, σαν "γνήσιος αριστερός" της ακροδεξιάς. Όσο για τη απλή αναλογική; Πάει σ όποιο δεκανίκι έχει πιθανότητες να μπει στη βουλή, αν και δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα και σου λέει "να μη φάω ξύλο, φτηνά τη γλύτωσα ως τώρα..." Δε σε βλέπω να τη γλυτώνεις για πολύ τόσο που προκαλείς. Τίποτα δε μάθατε από τον Καραμανλή; Ποτέ μη μιλάς με γεμάτο στόμα, θα πνιγείς.

Όπως κι ο φίλος του ο Άδωνης, όπως όλα τα φίδια, ξέρει να ελίσσεται. Βέβαια τώρα τον έχουν μάθει όλοι και γελάνε μαζί του, αλλά ό ίδιος νομίζει πως κάτι κάνει. Βρίσκει λοιπόν μια δικαιολογία απλά και μόνο να δείξει πως υπάρχει.

Του κάνουμε το χατίρι κι ασχολούμαστε μαζί του, περισσότερο για επιστημονικούς λόγους. Γιατί χρήζουν εξέτασης και επιστημονικής εξήγησης, όσοι ψηφίζουν για βουλευτές τέτοιους.

Τον έπιασε ο πόνος για το μπόνους. Ότι θυμάται χαίρεται. Θα μπορούσε να είναι πιο σοβαρή η δικαιολογία, που να ταιριάζει και στο χαρακτήρα που χει. Πχ δεν ψηφίζει τίποτα, γιατί σταμάτησε η Ραχήλ να φορά παλτό. Λόγω καύσωνα, αλλά που θα χώνει τη μύτη του τώρα ο Ψαριανός; Στα οπίσθια του Σαμαρά; Τι θα μυρίζει; Τις παντόφλες του Μπόμπολα; Α όχι αυτές! Αυτές στο ποτάμι τις προσκυνάνε, όπως προσκυνάνε οι θεούσες κάποιες άλλες.

Μη μας απειλείς έτσι ρε Ψαριανέ. Ο Άδωνης δε θα σου ξαναμιλήσει, αν δεν ψηφίσεις μνημόνιο. Αν θέλεις πραγματικά να γίνει κάτι απείλησε πως θα αυτοκτονήσεις. Πως θα αυτοπυρποληθείς. Κι εμείς για συμπαράσταση θα μαζέψουμε (αν κι άφραγοι) όση βενζίνη χρειαστεί.

Άντε να χαθείς γελοίε, που θα μας δουλέψεις κιόλας. Δε φτάνει που μας καταστρέφετε με όσα ψηφίσατε, μας κοροϊδεύετε κι από πάνω... . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2015 στις 2:18 μ.μ.

ΠΕΣΤΑ ΜΗΤΣΟ!!!!
ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ Τ΄ΑΝΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!
ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger