Home » » Α. Χάγιος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ - "Αριστερής Πλατφόρμας" (Ηχητικό)

Α. Χάγιος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ - "Αριστερής Πλατφόρμας" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 7:09 π.μ.

Εβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ Μακεδονίας της ΕΡΤ3 το ιστορικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ Αγγελος Χάγιος.
Τον ακούσαμε να μας λέει ότι με την πολιτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πάμε μια καταστροφή κοινωνική και σε μια υποταγή τέτοια, που θα επιφέρει εκρήξεις.
Τα ζητούμενο σήμερα, μας είπε ό ίδιος, είναι να υπάρξει  ένα  πολιτικό υποκείμενο  για ένα πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο που θα πάρει στην πλάτη του και θα  συμβάλει σε μια σύγχρονη εξεγερτική έκφραση του λαού μας, απέναντι στα ταξικά δεσμά.

Αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με την «Αριστερή Πλατφόρμα» του Λαφαζάνη εκφράζοντας όμως την επιφύλαξη του.
Ας περιμένουμε να δούμε αν θα φύγουν από  τον ΣΥΡΙΖΑ, και τι κόμμα θα φτιάξουν,  και μετά μπορεί να μιλήσουμε ποιο συγκεκριμένα, μας είπε ο Α. Χάγιος.

Το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαρακτήρισε  το νέο Μνημόνιο που έρχεται  εξοντωτικό , το ποιο ντροπιαστικό και το πιο βάρβαρο μνημόνιο που γνώρισε η χώρα μας. Αιτιολόγησε την εκτίμηση του λέγοντας ότι το νέο μνημόνιο σπρώχνει στην πείνα τους συνταξιούχους, ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις λεηλατούνται παράλληλα με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,

>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2015 στις 7:24 π.μ.

Τυχόν συμπόρευση με αριστερή πλατφόρμα θα είναι ταφόπλακα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θέλουμε και κυρίως χρειάζεται η εργατική τάξη. Θα μετατραπεί σε κοινοβουλευτικό παράγοντα τύπου ΚΟΕ

13 Αυγούστου 2015 στις 10:58 π.μ.

Ο ρόλος τους μέσα στο αστικό σύστημα είναι ο ρόλος του αμορτισέρ. Να απορροφήσουν τους κραδασμούς. Να μην επιτρέψουν να φύγει ο κόσμος από το μαντρί του καπιταλισμού.
Τι σου λένε: "Είσαι οργισμένος; είσαι ριζοσπάστης; Πήγαινε με τον Στρατούλη που είναι με την δραχμή. Αυτή είναι η σύγκρουση: δραχμή ή ευρώ".
Δηλαδή καπιταλιστική Ελλάδα με δραχμή ή καπιταλιστική Ελλάδα με ευρώ. Πάντα όμως καπιταλιστική.
Αυτό είναι το νέο "αφήγημα". Ψήφισε εσύ και μη σε νοιάζει. Κι ούτε που να σκεφτείς ότι μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Και κυρίως μακριά από το ΚΚΕ.
Τα ποντίκια, είτε μείνουν-είτε φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζουν για σένα.

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2015 στις 11:55 π.μ.

Να τον δω σε συνεδρίαση του ΣΕΒ όντας υπουργό να μιλάει για τα στάδια προς τον σοσιαλισμό (του αγίου ποτέ) και τι στον κόσμο. Θα τον βάλω δίπλα από την αφίσα του Παπαντωνίου που έλεγε ''συντρόφισσες σύντροφοι για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι'' :D

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2015 στις 2:24 μ.μ.

Σκιστηκε το καλσον του καραθανασοπουλου

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2015 στις 10:24 π.μ.

΄Αστε μεγάλοι!!! Λαφαζάνης και σία το δήλωσαν καθαρά. Ουτε την κυβέρνηση δεν θέλουν να ρίξουν. Εσείς; Τι θέλετε; Το έχετε αποφασίσει; ΄Οχι γιατί η Ανταρσύα είχε μια αγάπη προς αυτή την κυβέρνηση.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2015 στις 2:10 π.μ.

αλλάξτε τον τίτλο σας -είναι άσχετος με το περιεχόμενο της συνέντευξης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger