Home » , » Μ. Γλέζος: Πιθανόν να ψηφίσω ΚΚΕ - Π. Λαφαζάνης: Θα προκύψει καταστροφική κυβέρνηση με 4 μνημονιακά κόμματα - Π. Κουτσούμπας: Η "ΛΑΕ κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό" (Βίντεο)

Μ. Γλέζος: Πιθανόν να ψηφίσω ΚΚΕ - Π. Λαφαζάνης: Θα προκύψει καταστροφική κυβέρνηση με 4 μνημονιακά κόμματα - Π. Κουτσούμπας: Η "ΛΑΕ κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:23 μ.μ.

Μάλλον απογοήτευση έφερε στα στελέχη της «Λαϊκής Ενότητας» , ο Μανώλης Γλέζος με τις απόψεις που διατύπωσε στην σημερινή του συνέντευξη. Αν δεν γίνει κατορθωτό, τόνισε το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς να δημιουργηθεί ένας πόλος με βάση την αρχή ότι ο λαός αποφασίζει για τα πάντα τότε θα ψηφίσει ΚΚΕ, παρ’ όλο ότι έχει κάποιες διαφωνίες με την πολιτική του.

Από την πλευρά του ο Π. Λαφαζάνης προσπάθησε να κρατήσει ανοιχτό το θέμα δηλώνοντας ότι αναμένει την οριστική απόφαση του Μ. Γλέζου προσθέτοντας «ότι θα ήταν τιμή μας να δώσουμε μαζί την εκλογική μάχη. Ο ίδιος εκτίμησε ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος  κυβερνητικός συνασπισμός. «Θα είναι τέσσερα κόμματα στην συσκευασία της μιας  και καταστροφικής  μνημονιακής πολιτικής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης πηγές της «Λαϊκής Ενότητας» χαρακτήριζαν προβοκατόρικα τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και τα οποία ανέφεραν ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της «ΛΑΕ».

Να προσθέσουμε ότι σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην «Λαϊκή Ενότητα», βάζοντας την στο ίδιο τσουβάλι με τα υπόλοιπα κόμματα: «Κοροϊδεύουν προεκλογικά με συνθήματα τον ελληνικό λαό. Γιατί οι θέσεις τους ουσιαστικά οδηγούν σε αντιλαϊκά μέτρα» υπογράμμισε ο γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:49 μ.μ.

Ο Γλέζος είπε οτι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ και την ΕΕ. "«Δεν πρέπει να τους χαρίσουμε την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε δε ότι το κοινό νόμισμα προστατεύει από τον πληθωρισμό και προσέθεσε ότι δεν ευθύνεται το κοινό νόμισμα αλλά ο δανεισμός." ΠΗΓΉ efsyn

https://www.efsyn.gr/arthro/o-glezos-oi-ekloges-kai-kke

Έτσι εξηγείται γιατί θα ψηφίσει ΚΚΕ!

Με τις υγείες σας!

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:11 π.μ.

Χαχαχαχαχα μονο και μονο για τα μουτρα των Λαφαζανεων αξιζε το τρολαρισμα Γλεζου.
Αν και βλεπω τωρα το Στρατουλη σε ενα καναλι αισιοδοξο σαν αλλος Μαρινακης οτι θα την κανει και αυτη τη μεταγραφη μεχρι να ληξει η μεταγραφικη περιοδος...
Παντως με Ραχηλ και Κωσταντοπουλου τα βλεπω στη β' κατηγορια παιδια της Γκαζπρομ....

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:30 π.μ.

Ο Γλέζος έχει ασπαστεί τον ευρωκομμουνισμό και έχει απορρίψει το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και τη δικτατορία του προλεταριάτου, την πρωτοπορία της εργατικής τάξης και υιοθετεί την ειρηνική συνύπαρξη και τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες πολλά χρόνια πριν το 1968, να μην σου πώ και πριν το 1956 και το 20ο συνέδριο. Η λέξη επανάσταση του δημιουργεί πανικό από τότε που χόρευε ζειμπέκικα ως πασόκος βουλευτής του Παπαντρέα. Αυτός ο τύπος λοιπόν, που εκτός των άλλων έχει "ευαγγέλιο" την ΕΕ και το ευρώ, θα ψηφίσει ΚΚΕ; Πλάκα κάνει στους ομοίους του τους πασοκοσυριζαίους και τους λαφαζάνηδες. Είναι τόσο αριβίστες, αμοραλιστές και τυχοδιώκτες όλοι αυτοί που και μόνο η αναφορά τους λερώνει το ΚΚΕ. Ο @10:49 κατάλαβε το ανάποδο, ότι δηλ. το ενδεχόμενο ο Γλέζος να ψηφίσει ΚΚΕ αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ είναι φιλοΕΕ και υπέρ του ευρώ! Το τερμάτισες μεγάλε, άστο καλύτερα.

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:20 π.μ.

Το υπέρτατο σύμβολο είναι ο λαός

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/09/blog-post_4.html

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:13 μ.μ.

Καλά 10.49 αυτό κατάλαβες από τα λεγόμενα του Γλεζου?, τώρα δηλ εσύ ψηφίζεις?

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:54 μ.μ.

Η λύση στο πρόβλημα είναι απλή: Η πρόταση Λαφαζάνη ήταν να μπει σε χαμηλή θέση στη λίστα της ΛΑ.ΕΝ. ο Γλέζος. Το είδε ο Γλέζος και "σαλτάρησε", αφού σου λέει, "ρε μεγάλε,
σε αβαντάρω με το όνομά μου στις λίστες και εσύ με βάζεις σε μη εκλόγιμη θέση;". Ας ανεβάσει λοιπόν το Μανώλη Γλέζο ο Λαφαζάνης σε εκλόγιμη θέση στις λίστες και τότε σας εγγυώμαι ότι δεν θα ψηφίσει σίγουρα το ΚΚΕ.
Θα ψηφίσει τον εαυτό του.

4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:23 μ.μ.

Τον ΠΑΣΟΚΟ κι αν τον πλυνεις, το σαπουνι σου χαλας.

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:49 μ.μ.

2.30
Η λέξη επανάσταση του δημιουργεί πανικό από τότε που χόρευε ζειμπέκικα ως πασόκος βουλευτής του Παπαντρέα!!!
οπα ρε μεγαλε!! φοβερη πολιτικη κουβεντα. φανταζομαι οτι του μαιλη και του γοντικα η λέξη επανάσταση τους προκαλει ανατριχιλα εδω και 41 χρονια νομιμοτητας του κκε. εχουν σαπισει στις μονιμες καρεκλες της κομματικης γραφειοκρατιας του κκε!! με τα φυσεκλικια ετοιμοι εχουν ανεβει στον ολυμπο και περιμενουν να ξεκινησουν!

4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 4:43 μ.μ.

Πράγματι, δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για την πραγματική στάση του ΚΚΕ απέναντι σε Ευρώ και ΕΕ.

4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:09 μ.μ.

Τεραστειες οι ευθυνες του γερο ΠΑΣΟΚΟΥ για το αριστερο παραμυθι που πουλησε στο λαο.

4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:44 μ.μ.

4 Σεπτεμβρίου 2015 - 6:09 μ.μ.

Μονο τεραστειες. Αυτος και οι Λαφαζανηδες ηταν οι στυλοβατες
της σοσιαλδημοκρατικης απατης.

Το τριτο μνημονιο του Τσιπρα ειναι δικη τους επιτυχια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger