Home » , » Οικογένεια Δρακουμέλ και Σία

Οικογένεια Δρακουμέλ και Σία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αχ αυτή η Σία, όλο υπερβολές. Όποιος δεν αρέσει στη Σία είναι "σατράπης, τύραννος, κακός, διεφθαρμένος, αλήτης" κι ένα σωρό άλλα πράγματα. Αντίθετα όποιος της κάτσει είναι "καλός, σοβαρός, γλυκούλης, μέλι και ζάχαρη" δε πα' να είναι το χειρότερο παλιοτόμαρο.

Σαν τον δικτάτορα της Χιλής ή το ντόπιο φρούτο τον Παπαδόπουλο. Η CIA λοιπόν για τη Βόρειο Κορέα μόνο κακά λόγια έχει να πει. Λογικό, δεν κάνουν μπίζνες εκεί οι αμερικάνικες πολυεθνικές, έτσι δεν υπάρχει κέρδος από την εκμετάλλευση για τους Γιάνκηδες. Η προπαγάνδα είναι συνεχής. Λένε τα χειρότερα, ότι πιο διεστραμμένο φανταστούν, αλλά όταν έρθει η ώρα να παρουσιάσουν αποδείξεις, επικαλούνται τους πράκτορές τους! "Είναι αληθινό γιατί το είπαμε εμείς" δηλαδή.
Τόσο "αληθινό" όσο τα ανύπαρκτα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ για τα οποία έγινε σφαγή με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση του δικτάτορα Χουσεΐν πρώην συμμάχου των ΗΠΑ, ο φανατικός παραλογισμός των μισθοφόρων.

Η προπαγάνδα αφήνει κουσούρια, με τόση λάσπη όλο και μένουν βρωμιές. Φωτογράφισαν λοιπόν τον Κούλη, το γιο του Δρακουμέλ, με κόμμωση του Βορειοκορεάτη αρχηγού. Αυτό δεν προσβάλει τον Κυριάκο, αλλά τον ηγέτη της Βορείου Κορέας.
Ακόμα κι αν η φάτσα του "ανοιχτομάτη" Κούλη έμπαινε πάνω στο σώμα του (Macaca) της υποοικογένειας των Κερκοπιθηκιδών, αυτό θα ήταν προσβολή για το ζώο. Θα ξενέρωνε το ζωντανό. Γιατί χειρότερη "μαϊμού" από τον γιο του Δράκουλα, δεν υπάρχει.

Δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα για τα οποία στη Βόρειο Κορέα θα τον είχαν εκτελέσει με κανονιές, ενώ στα άλλα κράτη θα ήταν μόνιμος κάτοικος κελιού φυλακής, ή θα κάθονταν όχι σε καρέκλα της βουλής αλλά σε αυτές με το ρεύμα, είναι αυτά που πιστεύει. Οι απόψεις του; Πασίγνωστες. Μίγμα κυνικής νεοφιλελεύθερης νοοτροπίας κι αηδιαστικής αλαζονικής αυταρέσκειας. Το επίσημο έργο του; Η ψήφιση του ξεπουλήματος της χώρας, της λεηλασίας των φτωχών και οι απολύσεις ανθρώπων. Αυτό διαφημίζει χωρίς καμία ντροπή!


Αλλά το χειρότερο - ναι υπάρχει ακόμα χειρότερο - είναι η τακτική της οικογένειας. Η προσπάθεια των Δρακουμέλ να είναι "μέσα σε όλα" τα κόλπα. Το 2012 η αδερφούλα του έκανε κόμμα. Ο ίδιος ο Κυριάκος παρέμεινε στο μαντρί, αν και ήταν ολοφάνερο πως σιχαίνονταν το Σαμαρά. Ο λόγος; Μα ο λουφές, η καρέκλα.

Το σόι ήξερε τα αποτελέσματα των εκλογών πάνω - κάτω. Ακόμα κι αν η κόρη έμπαινε στη βουλή, αυτό θα ήταν για λίγους ψήφους. Έπρεπε λοιπόν να σιγουρευτούν πως θα μπορούσαν να προσφέρουν υπηρεσίες σε διάφορους χορηγούς. Κάποιος θα έμενε πίσω. Δεν έχει σημασία, αν οι ψήφοι του Κούλη αφαιρέθηκαν από τη Ντόρα, ο στόχος είχε επιτευχθεί. Άλλωστε η Ντόρα σαν την πλέον μνημονιακή δε θα κρατούσε ακόμα κι αν έμπαινε στη βουλή.

Τώρα η οικογένεια το παίζει πάλι "δίπορτο". Για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ο Σαμαράς ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό σε μεγάλο βαθμό. Ο Επίτιμος δεν έχει δικά του στελέχη άλλους από τα παιδιά του. Οι μηχανορραφίες που έκανε κατά καιρούς εδώ πληρώνονται. Και η εντολή Σαμαρά "να κλαδέψουν το Μητσοτάκη" ήταν η μόνη που εκτελέστηκε με ευχαρίστηση. Η βάση της γαλάζιας συμμορίας ακούει περισσότερο τον ανεψιό του ιδρυτή όταν αφήνει από το στόμα του το σουβλάκι. Που πάει να πει πως "το παιδί" θα πατώσει, θα φάει τα μούτρα του, όπως η αδερφή του στις εσωκομματικές. Τώρα είναι η σειρά της άλλης βδέλλας να προσκολληθεί στον πρόεδρο της ΝΔ.
Κατά τα άλλα, τα καρχαριοειδή έχουν διαφωνίες. Ποιό θα φάει τη μεγαλύτερη μερίδα, τα χρυσά μου... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger