Home » , » Στην επιφάνεια οι αλχημείες του Γεωργίου (ΕΛΤΑΤ) που έδωσαν πρόσχημα στους αστούς πολιτικούς να μας οδηγήσουν σε Μνημόνια

Στην επιφάνεια οι αλχημείες του Γεωργίου (ΕΛΤΑΤ) που έδωσαν πρόσχημα στους αστούς πολιτικούς να μας οδηγήσουν σε Μνημόνια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:18 π.μ.

Γενικά εμείς σε ότι έχει σχέση με την αστική δικαιοσύνη είμαστε  πολύ επιφυλακτικοί. Πάντως είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον οι δικαστικές εξελίξεις που υπάρχουν με τον Ανδρέα Γεωργίου, που ήταν πρόεδρος τότε της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), όταν με αλχημείες που οδήγησαν στο φούσκωμα των στοιχείων των δημόσιων οικονομικών, έδωσε την δυνατότητα στους πολιτικούς προϊσταμένους του να οδηγήσουν την Ελλάδα στο κρεματόριο του Μνημονίου.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, πριν διοριστεί στην αυτή την υπηρεσία εργαζόταν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Για  τις ενέργειες του κατηγορήθηκε με το πόρισμα Πεπόνη για δύο εγκλήματα. Πρώτον, για ψευδή βεβαίωση κατά συναυτουργία με τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ Α. Ξενάκη και Κ. Μολφέτα σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου «υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος» σε βαθμό κακουργήματος, που τιμωρείται ακόμη και με ισόβια κάθειρξη. Δεύτερον, «για παράβαση καθήκοντος κατ” εξακολούθηση» σε βαθμό πλημμελήματος, που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνων.

Υπήρξαν μεθοδεύσεις για να «ξελασπώσει ο Α. Γεωργίου, αλλά τώρα μετά την  έκθεση αναίρεσης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου – Βασιλοπούλου για την υπόθεση της αλλοίωσης του ελλείμματος το 2009, η υπόθεση ξαναέρχεται στην δημοσιότητα και αναμένουμε την συνέχεια. Το δημοσίευμα του Λεωνίδα Βατικιώτη στο περιοδικό «Επίκαιρα» είναι πολύ αποκαλυπτικό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:24 π.μ.

Mια ερώτηση σε όλο αυτό, ο Γιώργος Παπανδρέου σαν πρωθυ τότε δεν φέρνει καμιά ευθύνη? γιατί εντάξει ο Γεωργίου και σαν πρώην του ΔΝΤ, όμως ότι έκανε το έκανε από μόνος του? απλά ξύπνησε ένα πρωί και είπε δεν μαγειρεύω τα όποια στοιχεία να περάσει η ώρα, ευθύνες βαραίνουν οπωσδήποτε και κυβερνητικά πρόσωπα που απ ότι φαίνεται μάλλον δεν τους ακουμπά κανείς και εμείς τώρα ψάχνουμε τον αποδιοπομπαίο τράγο!

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 μ.μ.

Σιγουρα εντολοδοχος ειναι,και μακαρι να γινει κατι....ετσι να δικαιωθει και ο αγωνας κ.Γεωργαντα....και λοιπων ανθρωπων που βοηθησαν!! Να δικαιωθει και ο ελληνικος λαος...και να δω και την κυβερνηση να ιδρωνει και να σφιγγεται να ''τα φερει βολτα''!! Ειναι να μην γινει μια φορα !! Να αποδοθει δικαιοσυνη......τοτε θα ανοιξουν πολλα θεματα. Για αυτο συμφωνω με εσας,και κρατω μικρο καλαθι!! Διοτι καλα τα λεει και ο ανωνυμος των 8:24 π.μ......μονος τα εκανε οτι εκανε;; Και ο Παπακωνσταντινου που ειναι αθωος σε ολα;; Αντε βρε Αλεξη....μπας σε καλο σου !!! Γελασαμε.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger