Home » , , » Τι σου είναι η «καρέκλα»! (Βίντεο)

Τι σου είναι η «καρέκλα»! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:21 μ.μ.

Τι σου είναι η «καρέκλα»! Ακούσαμε σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη να προσπαθεί να δικαιολογήσει το νέο «μαχαίρι» που έρχεται στις συντάξεις με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που ακούγαμε στο παρελθόν από τους βουλευτές Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ.
«Το ασφαλιστικό μας σύστημα χρειάζεται ορθολογισμό», «δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές». «δεν θα θιγούν οι μικρές συντάξεις» …. ξέρετε τώρα … η γνωστή καραμέλα που την πιπιλίζουν για πολλά χρόνια οι «εθνοσωτήρες» μας και δεν λιώνει ποτέ.

Ασυναίσθητα θυμηθήκαμε τα λεγόμενα του ίδιου ανθρώπου, τότε που παρουσίαζε μια πολύ αξιόλογη εκπομπή στην ΕΡΤ3, τον «Λαβύρινθο». Ανατρέξαμε, λοιπόν στο αρχείο μας και αλιεύσαμε ένα βίντεο απ’ την … μακρινή εποχή του 2011.

Βασικά στο βίντεο μιλάει ο Νίκος Μπογιόπουλος έχοντας την πλήρη συγκατάβαση στα λεγόμενα του, από τον σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν λάβρος ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της τότε κυβέρνησης. Σήμερα που βρέθηκε σε κυβερνητική βουλευτική καρέκλα επιδοκιμάζει όσα χτες κατάγγειλε.

Προκύπτει όμως και ένα άλλο συμπέρασμα απ’ το παρακάτω βίντεο: Οι κυβερνήσεις αλλάζουνε η βάρβαρη ταξική πολιτική παραμένει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:01 μ.μ.

Η διαφορά των δυο προηγούμενων μνημονίων από το 3ο "αριστερό" μνημόνιο του Τσιπρα είναι αυτό ακριβώς ότι δηλ το τρίτο είναι του Σύριζα του λαοπρόβλητου Τσιπρα και φυσικά μιας κυβέρνησης που κάθε άλλο αντιλαϊκή χαρακτηρίζεται -ως τώρα-, το όλο αστείο αυτής της υποθέσεις είναι ότι ο λαός έχει πειστεί ότι το μνημόνιο Τσίπρα δεν είναι ακριβώς μνημόνιο αλλά ουσιαστικά πρόγραμμα διάσωσης.

Αυτός είναι ο Τσίπρας και τα τσιράκια του όπως πχ ο εν λόγω δημοσιογράφος της πάλαι πότε ΕΤ3, τα προηγούμενα ήταν των κακών Σαμαροβενιζελων ενώ το άλλο είναι του καλού αριστερού φιλολαϊκού Σύριζα, αστεία πράγματα για έναν αστείο λαό, είναι όντως πράγματι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που πριν από μερικούς μήνες να διαρυγνίουν τα ιματιά τους για τα μνημόνια να κατακεραυνώνουν τους αχρείους πολιτικούς της ΝΔ και Πασοκ ενώ σήμερα λιβανίζουν για τον ίδιο ακριβώς λόγω που πριν από λίγο καιρό έφτυναν, όμως η τσίπα είναι κάτι που το έχεις η δεν το έχεις, όταν κάποιος είναι γλύφτης είναι τόσο εύκολο να κάνει το μαύρο άσπρο και τούμπαλιν, εδώ λοιπών μπαίνει η λογική του λαού, του κακόμοιρου και βασανισμένου λαού... τελικά μας αξίζουν πολιτικοί και πολιτικές που έχουμε, ο Σύριζα αποδείχθηκε ο καλύτερος διεκπεραιωτής της Ευρώπης του Σοιμπλε και του καπιταλισμού, βάζω στοίχημα οτι η τρόικα θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο που δεν είχαν κάνει κυβέρνηση από το 10 η 12 το Τσιπρα και την παρέα του σίγουρα θα είχαν γλιτώσει πολύ χρόνο στα σχέδιά τους!!!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:15 μ.μ.

Εφόσον ο Τσίπρας από απολυμένο της ΕΡΤ τον έκανε Βουλευτή, τώρα γλείφει τον ... ευεργέτη του! Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Και δεν είναι φυσικά ο μόνος....! Απλά ένας ακόμα μαλάκας για κλωτσιές και φτυσιές! Θα ρθει και η ώρα τους, πού θα πάει...!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger