Home » , » Μάρτυρας: "Ηθελαν να σκοτώσουν τον Παύλο. Δεν ήταν συμπλοκή, ήταν επίθεση"

Μάρτυρας: "Ηθελαν να σκοτώσουν τον Παύλο. Δεν ήταν συμπλοκή, ήταν επίθεση"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 | 3:20 μ.μ.

Άλλη μια συγκλονιστική κατάθεση είχαμε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο φίλος του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Δημήτρης Μελαχρινόπουλος, περιέγραψε το πώς είδε τον μαχαιρωμένο φίλο του να αργοπεθαίνει με το αίμα να κυλάει πάνω του.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, που πήγε αποφασισμένο να σκοτώσει. Ολοι τους φορούσαν ρούχα παραλλαγής, κράνη και κρατούσαν στυλιάρια. Ηταν οργανωμένο το έγκλημα, είπε.
Αναφερόμενος στα τάγματα εφόδου της Χ.Α ο μάρτυρας τόνισε ότι δρουν με ιεραρχία και πάντα με εντολή.

Στην κατάθεση του τόνισε πως είδε τον Ρουπακιά να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να πηγαίνει κατευθείαν πάνω στον Παύλο Φύσσα.

«Ηθελαν να σκοτώσουν τον Παύλο. Δεν ήταν συμπλοκή, ήταν επίθεση ... Ο Ρουπακιάς έπεσε πάνω του, δεν προηγήθηκε κάτι μεταξύ τους, δεν τον είδα να κρατάει κάτι, όμως είδα την κίνηση σαν να τον μαχαιρώνει, δύο φορές. Οι άλλοι είχαν κάνει χώρο στον Ρουπακιά. Ήταν σαν να έχουν κάνει ένα κλοιό στον Φύσσα για να μην πάω εγώ κι ο άλλος φίλος μας να τον βοηθήσουμε.»

Και συνέχισε ο μάρτυρας περιγράφοντας τι ακολούθησε μετά το μαχαίρωμα Ρουπακιά: «Μόλις έγινε αυτό όλου φύγανε … Ο Παύλος κάθεται δυο λεπτά όρθιος και μετά στο σκαλάκι. Του λέω, θες λίγο νερό; "Ναι" μου λέει. Το το δίνω και το φτύνει … Αρχίζει να καταρρέει … Είχε ασπρίσει ολόκληρος. Ηθελαν να σκοτώσουν τον Παύλο. Δεν ήταν συμπλοκή, ήταν επίθεση ..».

Επειδή από τους δικηγόρους υπεράσπισης αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία του γιατί περιέγραψε καταστάσεις που δεν είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο Μελαχρινόπουλος πρόσθεσε: «Όταν έδινα τις πρώτες καταθέσεις ήμουν σοκαρισμένος. Στο τμήμα είχα ακόμα το αίμα του Παύλου στα χέρια μου». ».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger